Velež vs Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
Komšije ćujem po mostarskim kuloarima, da vam za novog direktora dolazi predsjednik međzlisa Islamske zajednice grada Mostara. Ćestitam, đenaza vam se sprema 

-
- Kontakt:
Jok, dolazi predsjednik Medjunarodne LGBT organizacije. Je li istina da stojite u redu ko ce mu ga prvi fanflat i da ce iduce sezone lenta biti u duginim bojama? Ne kaze se bezze NIJE PROŠO BUNICU NI BUNU KO NIJE PROBO ZIDOVSKU ĆUNUhalobing94 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 13:21Komšije ćujem po mostarskim kuloarima, da vam za novog direktora dolazi predsjednik međzlisa Islamske zajednice grada Mostara. Ćestitam, đenaza vam se sprema![]()
-
- Kontakt:
Hodža direktor, cirkusa s njima

Čak i ako je tačno...halobing94 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 13:21Komšije ćujem po mostarskim kuloarima, da vam za novog direktora dolazi predsjednik međzlisa Islamske zajednice grada Mostara. Ćestitam, đenaza vam se sprema![]()
Šta fali Džaferu? Mlad sposoban i smiren. Zna rješavati stvari hladne glave.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Kuloari klinike za psihijatriju i nisu baš pretjerano relevantni.halobing94 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 13:21Komšije ćujem po mostarskim kuloarima, da vam za novog direktora dolazi predsjednik međzlisa Islamske zajednice grada Mostara. Ćestitam, đenaza vam se sprema![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Samo SDA i provjereni kadrovi...
Ajde Baderu nalo.mitomanije sada o klubu mahale, hiljadama fanatika i kosmickoj ljubavi, a ne političkom propalom projektu Baketovih isprdaka
Ajde Baderu nalo.mitomanije sada o klubu mahale, hiljadama fanatika i kosmickoj ljubavi, a ne političkom propalom projektu Baketovih isprdaka

tako sad ovdje fino svi napisite DANASNJI ALUMINIJ JE DOBAR I POSTEN. ZIDOV AMIR JE DOBAR COVJEK. POSTUJEMO GA I NEMAMO NISTA PROTIV NJEGOVE SEKSUALNE ORJENTACIJE NITI IMAMO ISTA PROTIV TOGA STO GA JE GOSPODIN COVIC DOVEO OVDJE I DAO MU ODRIJESENE RUKE U OVOM NOVOM ALUMINIJU.
napisite to svi vi simpatizeri malog seljackog kluba nadomak mostara.
i da te pitam opet zelis li imena i prezimena svih NE HRVATA koji su radili u aluminiju prije njegovog gasenja? da se poklopis tim klempavim usima jednom za sva vremena i ti i svi vi pijaćari seljacici maleni.
TITO-JUGA---->SDP-TURSKA-SDA---nastavit cemo niz u 10. mjesecu
s ognjem pakla tu su se sreli
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
ostala su polomljena krila
a bili su za dom spremni
Ima li iko kod komšija da ne piše po forumu šlagiran?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nakon ovog sinoć je valjda svima jasno da se derbi ne smije igrati u Gabeli, neka traže alternativna rješenja. Stadione sa više od jedne tribine.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Mislim da se nece igrat sad na reprezentativnoj. Jasno mi je da se ide nadoknadjivat prvi slobodan termin, ali rep. pauza nije slobodan termin i ima razloga zasto je pauza, 90% standardnih u21 igraca lige su po reprezentacijama...
Koliko vidim u 10 i 11 mjesecu nema redovnih kola sredinom tjedna. Imas 2 kup utakmice svi ostali termini su ti slobodni, a Zrinjski ima 3 utakmice za nadoknadit, a svi ostali eventualno po 1, znaci moze se sve tad organizirat.
Koliko vidim u 10 i 11 mjesecu nema redovnih kola sredinom tjedna. Imas 2 kup utakmice svi ostali termini su ti slobodni, a Zrinjski ima 3 utakmice za nadoknadit, a svi ostali eventualno po 1, znaci moze se sve tad organizirat.
-
- Kontakt:
4.9.2022. godine PS Mostar Centar su izvjestili građani da grupa maskiranih osoba pravi nered, te da lupaju stakla na kladionici Sport Plus Win u Opinama. Na mjesto događaja upućene su patrole policije koje su utvrdile da su navedene osobe palicama i drugim predmetima oštetile kladionicu Sport Plus Win i UO Qvatro, te da su tjelesno ozlijedili M. G. (1969.) iz Mostara, nanijevši mu neutvrđen stupanj ozljeda. Maskirane osobe su s mjesta događaja pobjegle vozilima marke BMW zlatne boje, Renault Clio tamno plave boje i Golfom II crvene boje. U potragu za počiniteljima uključene su sve patrole.
-
- Kontakt:
Mostarska policija za manje od 24 sata identifikovala je, pronašla i uhapsila osam huligana koji su sinoć divljali u mostarskom naselju Opine. Kako Fokus saznaje, uhapšeno je osam huligana i svi su pripadnici navijačke grupe Ultras koja prati utakmice Zrinjskog iz Mostara. Svih osam uhapšenih je iz Ortiješa.
Ortiješ, Vojno, Smrčenjaci, Rodoč.
I kad oni počnu o prigradskim naseljima
Nadrealisti.
I kad oni počnu o prigradskim naseljima

Nadrealisti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Jesi li i ti jedan od ovih nultrasa iz Ortiješa? Baš me zanima ima li neko od ovih sa spiska profil na ovom forumu.
Pravi ste pijacari
Hocete li objavit imena onih sa Rudnika nedavno ?
Hocete li objavit imena onih sa Rudnika nedavno ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Prvo ćemo one sto su ostavili auta na Brkanovom brdu , pa one iz Mahale , pa one sto ostaviše auta u Zaliku . . . Puno ima imena , Imal tebe samo reci ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Možete i vi objaviti ko traži posao u Mostaru

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Red army-inace su to mirni momci,šire ljubav,na utakmice nose cvijeće ima par izuzetaka kao npr zadnji derbi pod BB kad su bacali baklje na obicne navijace,dolazak u centar 2 i deranje izađite ustase,unistavanje tudje imovine na rudniku itd itd.. al sve je to dok su ultrasi na gostovanju u tirani u bratislavi
Dok macke nema misevi kolo vode…
rođeni su najjaci na internetu!
Mostarski cigani 94
Nema zibje
Nema zibje
Bar nismo fašisti za razliku od vas. **** vam Praljak materMata996 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 08:19Red army-inace su to mirni momci,šire ljubav,na utakmice nose cvijeće ima par izuzetaka kao npr zadnji derbi pod BB kad su bacali baklje na obicne navijace,dolazak u centar 2 i deranje izađite ustase,unistavanje tudje imovine na rudniku itd itd.. al sve je to dok su ultrasi na gostovanju u tirani u bratislavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.