NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Pozdrav za svu raju pratim vas I citam ovu temu vec godinama Ali Nisam se ukljucivao u diskusiju do sada.
Nakon jucerasnje utakmice morao sam da napisem nesto!
Duvnjak radi fin posao do sada momci se bore i ne treba ih razapinjati zbog poraza desi se i najvecima!Zao mi je atmosfere i sto se Nije dobilo da raju Jos vise motivise da se dolazi na utakmice Ali Sta je tu je sezona je tek krenula i Ima Jos mnogo do kraja,pruziti podrsku momcima pa Kako god bude Samo neka se vidi zelja i borba.
P.S. Svaka cast robijasima to se zove ljubav
Nakon jucerasnje utakmice morao sam da napisem nesto!
Duvnjak radi fin posao do sada momci se bore i ne treba ih razapinjati zbog poraza desi se i najvecima!Zao mi je atmosfere i sto se Nije dobilo da raju Jos vise motivise da se dolazi na utakmice Ali Sta je tu je sezona je tek krenula i Ima Jos mnogo do kraja,pruziti podrsku momcima pa Kako god bude Samo neka se vidi zelja i borba.
P.S. Svaka cast robijasima to se zove ljubav
Celik Zenica
Re: NK Čelik Zenica
Neko je nedavno pitao s kojim bi se sve klubovima mogli nositi iz Premijer lige na Bilinom, pa kad sam reko da bi nam svi ogadili nogomet samo kad bi nas ozbiljno shvatili (ovo sam napiso da me ne bi s Velezom doceko na noz), pa je ispalo da sam nas ponizio.
Imamo mi jos pure jesti da bi mogli i razmisljati da pariramo nekoj PL ekipi....Al ne kazem da necemo.
Cestitke jugu što je poveo i zapadu što je pjevao prije pocetka utakmice pjesmu "Koje je ljubav boje" odnosno Crno i crveno srce je moje..
Odlična armosfera mnogo znači imati svoju You never walk alone.Akobogda isto uraditi i iducu utakmicu da uđe u krv ostalima da imamo taj performans prije pocetka utakmice i pjevat ce se mnogo duže i bolje jer vise od pola zapada nije znalo tekst.
Odlična armosfera mnogo znači imati svoju You never walk alone.Akobogda isto uraditi i iducu utakmicu da uđe u krv ostalima da imamo taj performans prije pocetka utakmice i pjevat ce se mnogo duže i bolje jer vise od pola zapada nije znalo tekst.
- Zenicanin988
- Kontakt:
WtfCrni gavran je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:18I da, Mehić odličan, najbolji za klasu od svih u timu
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To je zato sto ti svoj zakljucak vadis iz jedne od tri utakmice koje je ovaj odigrao.Zenicanin988 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 01:54WtfCrni gavran je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:18I da, Mehić odličan, najbolji za klasu od svih u timu
Kako mi poletimo, a onda jos brze sletimo. Nema ni trunke realnosti. Nakon pobjeda mozemo igrati sa ekipama iz premijer lige, nakon poraza nismo ni za kantonalne, treba nam 10 igraca, nemamo sirine, nemamo ovo ili ono.
Imam osjecaj isto da ljudi ovdje ne prate fudbal. Svaki mladi igrac u pocecima svoje karijere ima mnogo uspona i padova. Mnogo dobrih, ali i mnogo losih utakmica. To je nesto na sta moras pristati kada dajes priliku mladim igracima. Samo pogledajte najbolje igrace na svijetu. Prosjecni navijac na zapadu nije znao zasto je Ali dobio aplauz. Da je bilo po njegovom **** bi mu sve do 5. koljena.
Zasto se Ali forsira:
Prvenstvo: 14 nastupa, 10 golova i sedam asistencija;
Kup: tri nastupa i tri gola;
Juniori: 15 nastupa i 22 gola
Prosla godina. Ove ima 2 gola na tri utakmice. Doduse iz penala.
Celik!3,2,2.
Ma ljudi su nerealni, doduse takvi su u manjini. Na zapadu sta sam se sve naslusao, yebu od igraca do svega svih 90 min. To je taj mentalni sklop, koji bi srao i da igramo Ligu prvaka. Na takve ne treba obracat paznju, nit znaju stanje ekipe i kluba, nit prate, nego dosli eto jer su svi krenuli. Sto se mene tice takvi nek nas zaobidju u sirokom luku, nikad ne moraju krociti na BP.
Ono sto je bitno, da je na kraju sigurno 80% zapada momke aplauzom nagradilo i imali si razumjevanja. Uvjeren sam da ova ekipa moze bez problema biti u gornjem dijelu federalne, a sa jos par iskusnijih igraca i u vrhu. Spoj iskustva i mladosti se mora desiti, da se ovakve utakmice mogu iznijeti bez problema. Ocigledno je da su se momci prepali i pali pod pritiskom, ali neka, nek se i to desilo. Moraju imati jakih utakmica da ojacaju i nauce igrati i pod pritiskom.
Ono sto je bitno, da je na kraju sigurno 80% zapada momke aplauzom nagradilo i imali si razumjevanja. Uvjeren sam da ova ekipa moze bez problema biti u gornjem dijelu federalne, a sa jos par iskusnijih igraca i u vrhu. Spoj iskustva i mladosti se mora desiti, da se ovakve utakmice mogu iznijeti bez problema. Ocigledno je da su se momci prepali i pali pod pritiskom, ali neka, nek se i to desilo. Moraju imati jakih utakmica da ojacaju i nauce igrati i pod pritiskom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Utakmicu treba sto prije zaboravit i nastavit dalje tek je trece kolo bice tu kikseva jos kod svakog dugo je prvenstvo ..
Bosna nas je dobila samo psihom jer Celik je kvalitetniji od Bosne i bice prvi na kraju.Po meni mozda je trener kriv,jer je on znao i da ce bit dosta navijaca i za taj psiholoski pritisak i vise ih je treb o pripremat psiholoski.
Ne krivim ja igrace jer igras vecinom pred nekih 500 ljudi i odjednom izadjes na teren gdje te ceka pa skoro 5000 ljudi ,atmosfera kao u PL.To nam je se desavalo i u PL napunis stadion i dodje ti malo jaci i pobijedi i svi su nas pobijedjivali tada .Yeben je pritisak ovdje kad zagrmi ili ce ti dat snagu ili ce ti se noge odsijec a sta ocekivat od djece od 20 godina
.
Ne treba tu kivan bit na navijace sto psuju i sa tim se igraci moraju se znat nosit,dodze ti jedan Dzeko ili Pjanic i slicni koji ima milione gdje ih postuje cijeli svijet i nadje se neko da im psuje koji ne zna mozda ni pravila igre.
Nijednog navijaca se ne treba odrec ,to mi smijesno kad neko kaze takvi nam ne trebaju ,svi nam trebaju
.
U kupu gurat sto moze dalje a u ligi tek je pocelo i puna podrska upravi ,trenerima i igracima bice tu jos i pobijeda i kikseva ,izabrali smo ovaj put mozda najtezi ali sigurno najispravniji i jedini i moramo istrpit sve ako hocemo gdje nam je cilj a to je sad FL pa akobogda PL.U ovoj ligi se ne smije vise ostajat,ne mora se uci u Pl odmah i ne mozes ti reci samo bolje ovdje jos 3 god i vracat dugove.Mi smo napavili neki temelj sad se mora ici dalje.
Bosna nas je dobila samo psihom jer Celik je kvalitetniji od Bosne i bice prvi na kraju.Po meni mozda je trener kriv,jer je on znao i da ce bit dosta navijaca i za taj psiholoski pritisak i vise ih je treb o pripremat psiholoski.
Ne krivim ja igrace jer igras vecinom pred nekih 500 ljudi i odjednom izadjes na teren gdje te ceka pa skoro 5000 ljudi ,atmosfera kao u PL.To nam je se desavalo i u PL napunis stadion i dodje ti malo jaci i pobijedi i svi su nas pobijedjivali tada .Yeben je pritisak ovdje kad zagrmi ili ce ti dat snagu ili ce ti se noge odsijec a sta ocekivat od djece od 20 godina
.
Ne treba tu kivan bit na navijace sto psuju i sa tim se igraci moraju se znat nosit,dodze ti jedan Dzeko ili Pjanic i slicni koji ima milione gdje ih postuje cijeli svijet i nadje se neko da im psuje koji ne zna mozda ni pravila igre.
Nijednog navijaca se ne treba odrec ,to mi smijesno kad neko kaze takvi nam ne trebaju ,svi nam trebaju
.
U kupu gurat sto moze dalje a u ligi tek je pocelo i puna podrska upravi ,trenerima i igracima bice tu jos i pobijeda i kikseva ,izabrali smo ovaj put mozda najtezi ali sigurno najispravniji i jedini i moramo istrpit sve ako hocemo gdje nam je cilj a to je sad FL pa akobogda PL.U ovoj ligi se ne smije vise ostajat,ne mora se uci u Pl odmah i ne mozes ti reci samo bolje ovdje jos 3 god i vracat dugove.Mi smo napavili neki temelj sad se mora ici dalje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja to gledam ovako:
Najgore sto nam se moze desiti jeste da se ne plasiramo u visi rang. I? Nista. Naredne godine se pojacati i pokusati ponovo. Mi nismo bacili stotine hiljada KM pa da cemo te pare izgubiti.
Broj navijaca je dobra stvar, ali nije presudna. Sa mozda najgorom posjetom svih vremena (ako izuzmemo bojkote naravno), UO je uspio ostvariti znacajna sredstva u jednoj godini. Ako bude navijaca dobro i jest, ako ne bude, navikli smo da nas je 500-1000.
Na kraju imamo samo jedan cilj: opstanak Celika. Za sad nam ide dobro, sportski plan ne treba zanemarivati, ali sportski plan nece ugasiti nas klub. Rezultati jesu najbitniji, ali nisu bitniji od gasenja kluba. Mi moramo biti svjesni da ce proci godine i godine dok mi uspostavimo nasu omladinsku skolu i da cemo tek onda mozda biti konkurentni.
Najgore sto nam se moze desiti jeste da se ne plasiramo u visi rang. I? Nista. Naredne godine se pojacati i pokusati ponovo. Mi nismo bacili stotine hiljada KM pa da cemo te pare izgubiti.
Broj navijaca je dobra stvar, ali nije presudna. Sa mozda najgorom posjetom svih vremena (ako izuzmemo bojkote naravno), UO je uspio ostvariti znacajna sredstva u jednoj godini. Ako bude navijaca dobro i jest, ako ne bude, navikli smo da nas je 500-1000.
Na kraju imamo samo jedan cilj: opstanak Celika. Za sad nam ide dobro, sportski plan ne treba zanemarivati, ali sportski plan nece ugasiti nas klub. Rezultati jesu najbitniji, ali nisu bitniji od gasenja kluba. Mi moramo biti svjesni da ce proci godine i godine dok mi uspostavimo nasu omladinsku skolu i da cemo tek onda mozda biti konkurentni.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
To moramo ući bi nas moglo koštati na kraju. Mnogi su u glavama već zamislili scenario gdje smo mi poderali ligu i pobjegli drugoplasiranom 10-15 bodova. , pa mislim čak i mnogi igrači. To je ona "kako ćemo, lako ćemo". Pritisak se na igrače već stvorio i sada je teško nositi se s tim, pogotovo ovako kad imaš 4.000 ljudi na Bp i osjetni naboj. Svaka utakmica će biti teška jer imaš imperativ i taj teret da moraš završiti 1. na tablici. Sad ova utakmica protiv Batona će biti jedan veliki test i znat ćemo od čega smo građeni.
Samo Če !!!
Samo Če !!!
Ne treba previse kritikovati momke.analizirace utakmicu i nastavit sa pppravljanjem gresaka.ovo je bila igra ko nekad sa Istukom u prvih 15 minuta podici tempo i pokusati pogoditi.da smo poveli vjerujem da bi ih i dokrajcili. U zepcu takodje do prvog gola nismo igrali bas dobro dok su poslije procepili , ipak je Bosna jaci protivnik i citava atmosfera je psiholoski negativno djelovala na igrace , svi stariji igraci su korektno odigrali i prave razliku u ovakvim utakmicama
Nama je borba van terena bitnija . Nemamo skup kadar i kad odes s utakmice pa makar i izgubili drago ti je jer znas da ce klub zaraditi i potrosit novac na najbitnije i najhitnije .
Poraz ne treba stavljati u prvi plan i iz razloga neuspjeha kao sto je zadnja utakmica treba vise siriti pricu o dugorocnoj strategiji spasa i ozdravljenja kluba.
Mi kao navijaci mozemo raspravljati i stavljati Celik u prvi plan bez medjusobnog vrijedjanja pa i ovdje na forumu cijenim svakog korisnika jer klub nam je u 3 ligi i niko tu nije vise iz interesa ko god se na bilo koji nacin bavi Celikom od uprave do igraca zasluzuje potpunu podrsku . Najbolje su sto trenutno imamo i tako ih trebamo posmatrati
Nama je borba van terena bitnija . Nemamo skup kadar i kad odes s utakmice pa makar i izgubili drago ti je jer znas da ce klub zaraditi i potrosit novac na najbitnije i najhitnije .
Poraz ne treba stavljati u prvi plan i iz razloga neuspjeha kao sto je zadnja utakmica treba vise siriti pricu o dugorocnoj strategiji spasa i ozdravljenja kluba.
Mi kao navijaci mozemo raspravljati i stavljati Celik u prvi plan bez medjusobnog vrijedjanja pa i ovdje na forumu cijenim svakog korisnika jer klub nam je u 3 ligi i niko tu nije vise iz interesa ko god se na bilo koji nacin bavi Celikom od uprave do igraca zasluzuje potpunu podrsku . Najbolje su sto trenutno imamo i tako ih trebamo posmatrati
Dobro treba malo kritikovati i igru. Mislim da je u ovom slucaju bila kombinacija strasno loseg dana po nas, samovolje, pa i izgaranja pred rajom, ali i veoma losih poteza ili nedostatka znanja da se to bolje uradi. Imali smo bruku losih pasova. Forsirali smo loptu naprijed bez potrebe, ja kada vidim da neko doda vanjskim loptu ja bi mu je u usta utrpo. Ona kilava dodavanja kada lopta jedva dolazi do drugog igraca mi idu na klinac. Cim malo ostriji pas ide ne zna se dobro ustopat lopta odbija se odmah. Kretanje bez lopte nam je bilo veoma lose. Reakcija gotovo citavog tima kod primljenog gola i u jos nekoliko trenutaka je bila katastrofalna. Nije bilo razigravanja, bilo je previse nabijanja, soliranja (uzimanje lopte, kasnjenje pri predavanju, i onda okretanje oko svoje ose), i potpuni nedostatak koncentracije. Bosna je izgledala puno smirenije, ljudi su dosli da se brane, branili su se, u pojedinim trenutcima i pritiskali. Nisu odstupali od postavke igre, i kada bi ispali veoma brzo su se vracali u formaciju, i na kraju su zabili gol i mogli jos jedan-dva.
Zao mi je samo sto je ovaj poraz dosao u ovom trenutku jer resetuje taj aspekt koji se tice publike. Ne zbog standardnih ljudi oni ce doci kad bi zaredali 19 poraza, vec zbog onih za koje se boris da dodju i koji se klackaju trenutno. Pogotovo zato sto se ulazi i u predizbornu kampanju te ce biti tona (vec je pocelo) malverzacija, i uzimanja Celika u usta itd.
U sustini ovaj poraz nista ne mjenja. Duga je sezona a i bez toga priorite su poznati pa cemo da vidmo kome bos a ko hadzija na kraju sezone.
Zao mi je samo sto je ovaj poraz dosao u ovom trenutku jer resetuje taj aspekt koji se tice publike. Ne zbog standardnih ljudi oni ce doci kad bi zaredali 19 poraza, vec zbog onih za koje se boris da dodju i koji se klackaju trenutno. Pogotovo zato sto se ulazi i u predizbornu kampanju te ce biti tona (vec je pocelo) malverzacija, i uzimanja Celika u usta itd.
U sustini ovaj poraz nista ne mjenja. Duga je sezona a i bez toga priorite su poznati pa cemo da vidmo kome bos a ko hadzija na kraju sezone.
-
- Kontakt:
Gledao sam ponovo utskmicu i mogu kazati da su momci dali sve od sebe, a posebno u drugom pol kad smo ih ubili, znaci u ovoj utskmici realizacija je bila problrm i vjerujrm da je to bio samo los dan za nase napadace. Treba istaci da je u posljednje 24 utakmica ovo bila prva utakmica na kojoj nismo powtigli gol iako smo imali 4-5 sto posto sansi, precku Varde i dva penala
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- sagitarius
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:31To je zato sto ti svoj zakljucak vadis iz jedne od tri utakmice koje je ovaj odigrao.Zenicanin988 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 01:54WtfCrni gavran je napisao/la: ↑01 sep 2022, 12:18I da, Mehić odličan, najbolji za klasu od svih u timu
Kako mi poletimo, a onda jos brze sletimo. Nema ni trunke realnosti. Nakon pobjeda mozemo igrati sa ekipama iz premijer lige, nakon poraza nismo ni za kantonalne, treba nam 10 igraca, nemamo sirine, nemamo ovo ili ono.
Imam osjecaj isto da ljudi ovdje ne prate fudbal. Svaki mladi igrac u pocecima svoje karijere ima mnogo uspona i padova. Mnogo dobrih, ali i mnogo losih utakmica. To je nesto na sta moras pristati kada dajes priliku mladim igracima. Samo pogledajte najbolje igrace na svijetu. Prosjecni navijac na zapadu nije znao zasto je Ali dobio aplauz. Da je bilo po njegovom **** bi mu sve do 5. koljena.
Zasto se Ali forsira:
Prvenstvo: 14 nastupa, 10 golova i sedam asistencija;
Kup: tri nastupa i tri gola;
Juniori: 15 nastupa i 22 gola
Prosla godina. Ove ima 2 gola na tri utakmice. Doduse iz penala.
Pa i komentrisao je i on njegov nastup protiv Bosne, sto je aposlutna glupost, momak je TU utakmicu bio jedan od losiji na terenu!Bmk sto je bio MVP ostale utakmice, gledamo ovih 90min i bio je jedan najlosiji!Al desi se svakom et nek sljedecu tekmu bude najbolji i bude u timu kola i dobije zlatnu loptu, rado ce svako onda napisati “Bravo Mehicuu! Oplodi mi zenu.”
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Samo realizacija završnica je falila,to je tačno.Više trebaju da rade na tome na treningu.dinodino2019 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 19:58Gledao sam ponovo utskmicu i mogu kazati da su momci dali sve od sebe, a posebno u drugom pol kad smo ih ubili, znaci u ovoj utskmici realizacija je bila problrm i vjerujrm da je to bio samo los dan za nase napadace. Treba istaci da je u posljednje 24 utakmica ovo bila prva utakmica na kojoj nismo powtigli gol iako smo imali 4-5 sto posto sansi, precku Varde i dva penala
Baton Sarajevo - Čelik Zenica
04.09.2022 u 16:30
Glavni sudija: Heljić Senad (Sarajevo)
1. Asistent: Šehović Armin (Visoko)
2. Asistent: Aljukić Adis (Kakanj)
Delegat: Mršo Almedin (Goražde)
04.09.2022 u 16:30
Glavni sudija: Heljić Senad (Sarajevo)
1. Asistent: Šehović Armin (Visoko)
2. Asistent: Aljukić Adis (Kakanj)
Delegat: Mršo Almedin (Goražde)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Evo odgledao i ja sad utakmica. Ubili smo ih sakama. Pogotovo drugo poluvrijeme. Nema se sta prigovoriti nikomeCelicni je napisao/la: ↑02 sep 2022, 20:44Samo realizacija završnica je falila,to je tačno.Više trebaju da rade na tome na treningu.dinodino2019 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 19:58Gledao sam ponovo utskmicu i mogu kazati da su momci dali sve od sebe, a posebno u drugom pol kad smo ih ubili, znaci u ovoj utskmici realizacija je bila problrm i vjerujrm da je to bio samo los dan za nase napadace. Treba istaci da je u posljednje 24 utakmica ovo bila prva utakmica na kojoj nismo powtigli gol iako smo imali 4-5 sto posto sansi, precku Varde i dva penala
Realan rezultat bi bio 4-1. A ovo se desi jednom u 5 godina
Imali su i oni dvije 100% sanse. Prva u prvom poluvremenu kad Durmo brani na prvoj stativi, a druga u drugom poluvremenu kad covjek takodje ostaje sam i sutira preko gola.denisov je napisao/la: ↑03 sep 2022, 00:25Evo odgledao i ja sad utakmica. Ubili smo ih sakama. Pogotovo drugo poluvrijeme. Nema se sta prigovoriti nikomeCelicni je napisao/la: ↑02 sep 2022, 20:44Samo realizacija završnica je falila,to je tačno.Više trebaju da rade na tome na treningu.dinodino2019 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 19:58Gledao sam ponovo utskmicu i mogu kazati da su momci dali sve od sebe, a posebno u drugom pol kad smo ih ubili, znaci u ovoj utskmici realizacija je bila problrm i vjerujrm da je to bio samo los dan za nase napadace. Treba istaci da je u posljednje 24 utakmica ovo bila prva utakmica na kojoj nismo powtigli gol iako smo imali 4-5 sto posto sansi, precku Varde i dva penala
Realan rezultat bi bio 4-1. A ovo se desi jednom u 5 godina
Dobro imali su oni dvije a koliko smo mi imali ?FliX je napisao/la: ↑03 sep 2022, 00:30Imali su i oni dvije 100% sanse. Prva u prvom poluvremenu kad Durmo brani na prvoj stativi, a druga u drugom poluvremenu kad covjek takodje ostaje sam i sutira preko gola.
-
- Kontakt:
Ma pogledajte prvih 20min drugog poluvremena. Razbili smo ih jednostavno nije htjela u gol. Ne treba se više vraćati na tu utakmicu. Ide naredna i bitnija od Bosne. Sad ćemo vidjeti kakvi su psihički i Duvnjak i ekipa. Na nama je da im damo podršku. Robija organizuje prevoz autobusima. Cijena je 15KM.
Svi na Koševo!
Svi na Koševo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.