Tačno, rekao je "svaki dan poslije Srbije" samo sam ja to protumačio kao neposredno nakon utakmice Srbije, a pretpostavljam da si ti upravu, tako da će snimati sutra vjerovatno.
Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Realno ima pravo Jokic da se ovako ljuti,pa metar od tebe se desava i sudija ne vidi cist faul 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
" $ узастопно га $ " праве ? " не ".
Jako lose sudjenje, i protiv Grčke neku noc nisu svirali brdo faula nad Jokicem, apsurdno da umjesto protekcije ima obratnu situaciju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- alan_kardec
- Kontakt:
ma ne treba nikakva protekcija, ali sviraj očigledne stvari jbte...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Fiba sudije su jednostavno lose,to je B kategorija sudaca.No medjutim u svakom sportu smo svjedoci sve losijeg i losijeg sudjenja ili mozda sve boljih uglova kamera iz kojih mozemo da vidimo sta se desilo 

Ma nije ovo ni B, ovo je C kategorija. Šteta što zbog rata FIBA-e i ULEB-a nema najboljih sudija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemoj tako,imamo i mi svog predstavnika na ovom eurobasketu

A mislio sam da je Frenkie najbolji DeJong u Holandiji,kad ono imaju boljeg u kosarci 

Kakva igracina je ovaj De Jong
Možeš misliti kakav je kvalitet onda

Šalu na stranu, nisu sve sudije nižerazredne ali dobar dio jeste, većina ih je nivo taman za ABA 2 lige.
Ne zezajte nas je jedan od najboljih, sudice opet vjerovatno polufinale il finale il za trece utakmicu
On namjerno nece da sudi abu i euroligu da bi sudio prvenstva
Pa jeste Zurapović dobar nema govora, on jedan od njih par koji bi mogao uletiti i na ULEB-ovu listu bez ikakve dileme.
Koliko me sjećanje služi sudio je finale OI prošlo ljeto, tako da će sigurno suditi ili finale ili tekmu za treće mjesto na ovom Eurobasketu. Osim možda ako se ne potrefe Ex-Yu selekcije na tim utakmicama, ne znam gleda li FIBA to.
Koliko me sjećanje služi sudio je finale OI prošlo ljeto, tako da će sigurno suditi ili finale ili tekmu za treće mjesto na ovom Eurobasketu. Osim možda ako se ne potrefe Ex-Yu selekcije na tim utakmicama, ne znam gleda li FIBA to.
Što se tiče FIBA sudija naš Zurapović je top 3 sudija. Razloge što ne želi da sudi ULEB takmičenja to ne znam.
- Felixians4
- Kontakt:
Nije EL više pod ULEB. ULEB surađuje s FIBA-om,a EL je poput Jadranske lige,liga klubova vlasnika,ECA udruženje(koje je osnovano nogometno pod snažnim talijanskim lobijem).
Danas svi igraju- Derbiji Litva-Francuska, Italija-Grčka,a ranije popodne Finska-Poljska, BiH-Njemačka pa u 19h Španjolska.Gruzija
Danas svi igraju- Derbiji Litva-Francuska, Italija-Grčka,a ranije popodne Finska-Poljska, BiH-Njemačka pa u 19h Španjolska.Gruzija
Znam da nije ULEB dio FIBE evo skoro 10 godina. Samo sam rekao da ne znam što se Zurapović nije odlučio za ULEB.Felixians4 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 00:27Nije EL više pod ULEB. ULEB surađuje s FIBA-om,a EL je poput Jadranske lige,liga klubova vlasnika,ECA udruženje(koje je osnovano nogometno pod snažnim talijanskim lobijem).
- Felixians4
- Kontakt:
Union of European Leagues of Basketball (ULEB; French: Union des Ligues Européennes de Basket-Ball) is a sports organization within basketball created for growth of professional basketball in Europe.[1] Its members are the professional basketball leagues organisations of 11 countries: Belgium, France, Germany, Greece, Israel, Italy, Lithuania, the Netherlands, Poland, Russia, and Spain.[2]arelinho je napisao/la: ↑03 sep 2022, 00:48Znam da nije ULEB dio FIBE evo skoro 10 godina. Samo sam rekao da ne znam što se Zurapović nije odlučio za ULEB.Felixians4 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 00:27Nije EL više pod ULEB. ULEB surađuje s FIBA-om,a EL je poput Jadranske lige,liga klubova vlasnika,ECA udruženje(koje je osnovano nogometno pod snažnim talijanskim lobijem).
Drže određene dionice u FIBA LP i EL,no upravljanje EL je kod klubova(ECA) s A licencom,oni sve odlučuju.
Eto,čisto da bude jasno, nisu u ratu ULEB i FIBA više. Oni su zapravo dio FIBA i EL.
O suđenju previše,bit će i gore suđenje i komentari o njemu kad stigne završnica,kao i 2017.
-
- Kontakt:
Galinariju stradali prednji ukrsteni ligamenti koljena, katastrofalna povreda..pauza i do godinu dana
katastrofa
katastrofa

Uzas,vjerovatno mu je ovom povredom i zavrsena ozbiljna NBA karijera.Sanfrancisco je napisao/la: ↑03 sep 2022, 01:34Galinariju stradali prednji ukrsteni ligamenti koljena, katastrofalna povreda..pauza i do godinu dana
katastrofa![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
i sve to zbog bezveznih prozora i kvalifikacija. Malo je falilo da i mi izgubimo Micića
Inače, danas očekujem veliki otpor Čeha, izgubili su juče, moraju se vaditi sad. Domaća dvorana i publika, vjerovatno i sudije, a mi sa Ristićem na drugom centru

Inače, danas očekujem veliki otpor Čeha, izgubili su juče, moraju se vaditi sad. Domaća dvorana i publika, vjerovatno i sudije, a mi sa Ristićem na drugom centru

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.