Imas priliku da biras stranca ti izabereš miđeta od 160 cm koji nema sut a ni razigravanje mu nije jaca strana... Odbrani ne igra... Je bem vas u mozak bolje đedovića da ste uzeli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne trebamo se džaba nervirati..ovu tekmu odlučuju sudije..svaki šut za tri ako oni promaše to je faul i tri slobodna..jeste vidjeli ovsj faul što je sviran Nurku...to je tako ..da Igra Čikago Buls sa Džordanom ..ovu tekmu Švabe moraju dobiti...i to ti je tako
3. Cetvrtina hvala Bogu kako znamo, prepao sam se da necemo ne dao Bog dobro odigrati.
Sudije guraju, bila bi ovo egal tekma da nije sudija
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Najjaca snaga svaba sto se svako moze zapalit, zabiti 15ak poena, ne zavise od dva igraca...Sroder je cak i los, on nas je drzao u igri u prvom poluvremenu, uz Musu i Nurkica
Svabe krenuo sut i to je gotovo. Ljudi su Slovence i Francuze razbili sutom. U prvom poluvrijemenu ih nije isao.
Jbg steta, moglo se je ovdje dobiti ovo, da imamo jos kojeg igraca pored Muse i Nurkica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.