NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Druga liga je obnovljena, ali neki igraci se jos nisu javili pa vidjecemo...
Krenula sjeca. Ian Rapoport i Schefter redaju objave jednu za drugom.
Howie ima nesto cime ucjenjuje ove iz New Orleans-a
Kako inace objasniti jucerasnji trade

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opa, Russ produzio.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ubacite nekog ko zna igrati umjesto blah blah. Samo kvari ligu svake godine. Nakon drafta nije u stanju napraviti dva dobra poteza i onda nije posteno prema ljudima koji nisu njegova divizija.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Evo neka upadne Amarinho umjesto mene. Nisam ništa pratio šta se dešava u zadnje vrijeme, a i zbog obaveza ne mogu tvrditi da ću biti 100% posvećen i da neću i sam kvariti ligu. Hvala vam na par zabavnih sezona i upamtite Blizzard. 
⚜️
- sagitarius
- Kontakt:
Vise voli pare nego da osvoji drugi prsten…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ne prdi. Dado daleko najgori bude svake sezone a samo se na mog buraza obrusavate bez razloga.tuzlak1987 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:58Ubacite nekog ko zna igrati umjesto blah blah. Samo kvari ligu svake godine. Nakon drafta nije u stanju napraviti dva dobra poteza i onda nije posteno prema ljudima koji nisu njegova divizija.
Ako buraz ne igra, onda i mene komotno mozete izbaciti. Ni ja Bog zna ne pratim nikad to nista. Ovu ligu smo krenuli kao zabavnu sad odjednom svi tryhardaju. Zajebi to.
Postovanje treba zaraditi.
dedera budimo realni, buraz ti je ubjedljivo najgori u ligi i igra praktično samo reda radi, dok se mi pobismo on to ‘nako usput. vidi se na waiverima i na broju izmjena.
ali igra čovjek sto godina, ja nemam ništa protiv da igra i dalje. ko što veliš sve je zabava. ne igramo ni u pare ni u život ali igramo poprilično ozbiljno i to treba tako i da ostane
ali igra čovjek sto godina, ja nemam ništa protiv da igra i dalje. ko što veliš sve je zabava. ne igramo ni u pare ni u život ali igramo poprilično ozbiljno i to treba tako i da ostane
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Igra kako igra od prve sezone tako. Sad odjednom smeta. Koliko ja znam neko je izbacio all time listu, i Dado je daleko najgori. Ha on radio waivere ne radio, najgori je.jestamaji je napisao/la: ↑03 sep 2022, 15:10dedera budimo realni, buraz ti je ubjedljivo najgori u ligi i igra praktično samo reda radi, dok se mi pobismo on to ‘nako usput. vidi se na waiverima i na broju izmjena.

Ja i buraz smo tu od pocetka, volimo igrat ovu ligu kao sto sko i do sad casual, ali ako smetamo istupit cemo nije frka. To sto ste vi poceli ozbiljnije svatat, ne znaci da moramo i mi. Apsolutno nisam zaineresovan da tryhardam oko fantasy. Igrat cu kako sam i do sad, super redovan casual, i uzivam.
Prosirite ligu 

- BuggyTheClown
- Kontakt:
De starohani šta se svađate.
Evo ja sam ustupio mjesto ozbiljnijem igraču, ostalo sve isto i vozi.

⚜️
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma daleko od svadje. Respektujem ja ove momke i pored ovog malo preseravanja.BuggyTheClown je napisao/la: ↑03 sep 2022, 16:41De starohani šta se svađate.![]()
koledž playoff od 2026 ide sa 12 timova!
i ova četiri su bila previše, ne kontam šta oće sa 12??? više para naravno, čisto sportski to smisla nikakvog nema!
i ova četiri su bila previše, ne kontam šta oće sa 12??? više para naravno, čisto sportski to smisla nikakvog nema!
Ima li neko da bi igrao drugu ligu? Dva igrača koja su igrala prošle godine se ne javljaju, pa ako ima neko raspoložen nek se javi.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
draft je sutra naveče, ako će amarinho igrati umjesto gorana treba zamijeniti timove na vrijeme i skontati da li upada na njegovo mjesto i što se divizija i što se pozicije na draftu tiče, ili dobija prvi slot kao rookie. meni je sve pravo, samo nemojte zabrljati/zakasniti sa time.
Drugoj ligi fali jedan igrac, pa ako neko ima zainteresovan nek se javi. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.