Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Trebinjac94
- Kontakt:
Ima li lige na svijetu sa manje klubova, a više derbija
. Aj nadam se dobroj utakmici danas, pa neka bolji pobjedi.

Blue Train
- svrakino1921
- Kontakt:
Nemoj mi kvarit jedno bratsko prijateljstvoVanja8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:13E moj @Only, sve "ljubi brat", "ljubi brat", a za Zrinju se navija...A tebe zbog "ljubljenja" poceli u Mostaru "sumnjicavo" gledati...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 08:33Gazi Zrinja danas
Gazi Siroki danas
Remi Rođeni protiv TC sutra
I onda mi aBd pobjedimo Igmana i prvi smo na tabeli![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Koga, cega?
Kaze se "sedmerostruki sampion prelijepe i jedine Bosne i Hercegovine".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da @Only ne fasuje zbog tog "bratstva"...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 12:06Nemoj mi kvarit jedno bratsko prijateljstvoVanja8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:13E moj @Only, sve "ljubi brat", "ljubi brat", a za Zrinju se navija...A tebe zbog "ljubljenja" poceli u Mostaru "sumnjicavo" gledati...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 08:33Gazi Zrinja danas
Gazi Siroki danas
Remi Rođeni protiv TC sutra
I onda mi aBd pobjedimo Igmana i prvi smo na tabeli![]()
![]()
![]()

Mogla bi Sloboda ove godine Kup uzeti...

- Beduin
- Kontakt:
Srce bi me strefilo. Ove godine ide stabilizacija, a naredne cemo o... ma zna se, o stabilizaciji i dugovima
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ciljaš na toplo bratstvo? Od svakakvog su posla njih dvojica, ali u te "vode" neće uplovitiVanja8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 12:56Da @Only ne fasuje zbog tog "bratstva"...![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ovo za terene se pricalo i prije nego se uopste ista pocelo raditi,covjek uzeo pare od UEFE da bi ti stavio najgori moguci teren i travu preko svoje firme koja veze nema sa ovim poslom. Pored toga sto su tereni preskupi i sto ce ukrast ogromne cifre,dobices i teren koji je goli k kao i inastalacije. Drzava niste nece poduzet sto se tice ovog lopovluka gdje ce levati milione da stave u dzepove
Ma nista ja ne ciljam,

- kolezeljovac
- Kontakt:
Kad je @SudoHusika na ovo upozoravao prije par mjeseci, Bgm je bio u pravu. Tad je rekao da je ovo možda i najveća afera.
SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:46Vlašina će pokrasti milion km po terenu, 100%. Ovo će biti veća pljačka od respiratora.
Naš teren je koštao milion km + PDV. Tu nije uračunata plastika oko terena koja je koštala oko 200.000km ja mislim.
SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 15:19Ovi su radili Grbavicu:DamirT je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:54SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:51
Hellasod firma jeste specijalizovana za fudbalske terene, ali ja vidim da je u pitanju više od jedne firme, neki konzorcij.
Poslije ovoga, neće mu više trebati posao sa nabavkom pelena Ž klase.![]()
![]()
![]()
Negdje sam procitao da neka ta firma sto radi nisu specijalizirani.Onda sam ja pogrijesio![]()
https://www.hellasod.gr/en/projects-sport-centers/
A ovih 12 terena rade oni zajedno sa još 2 firme:
"Nakon provedene tenderske procedure predstavnici NS/FS BiH danas su potpisali Ugovor sa najpovoljnijim izvođačem radova na Projektu „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“, a to je Konzorcij ponuđača koji čine: Wickr Group a.s., Hellasod SA i Tarkett sports B.V."
Teren na Grbavici je urađen ok. I dan danas je ravan kao tepih. Mislim, nisam 100% siguran, da su malo zasrali drenažu, ali sve u svemu ok je. Ono što je problematično je to što nismo mogli dovoljno sredstava osigurati za njegovo održavanje. (žute fleke)
2,5 miliona km po terenu je, realno, pljačka. Da ih makar hoće uraditi u neko dogledno vrijeme, ali evo već nešto šteka.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jeste se @Kole isprofirilari za ove afere, odmah znate sta se sprema...kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:46Kad je @SudoHusika na ovo upozoravao prije par mjeseci, Bgm je bio u pravu. Tad je rekao da je ovo možda i najveća afera.
SudoHusika je napisao/la: ↑14 avg 2022, 14:46Vlašina će pokrasti milion km po terenu, 100%. Ovo će biti veća pljačka od respiratora.
Naš teren je koštao milion km + PDV. Tu nije uračunata plastika oko terena koja je koštala oko 200.000km ja mislim.

- kolezeljovac
- Kontakt:
A nije bruda, već cifre, kvalitet i rad nisu u srazmjeri nikako. Bgm samo čorav ne vidi ovo sve, ali kod nas sve može. Savez i izvođači javnost ovdje pravi budalama. UEFA ako ovo sazna, donji su, što ne bi bilo loše.Vanja8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:50Jeste se @Kole isprofirilari za ove afere, odmah znate sta se sprema...kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:46Kad je @SudoHusika na ovo upozoravao prije par mjeseci, Bgm je bio u pravu. Tad je rekao da je ovo možda i najveća afera.
Naš teren je koštao milion km + PDV. Tu nije uračunata plastika oko terena koja je koštala oko 200.000km ja mislim.![]()
Na zalost, buraz, mozes samo reci, "bosanska posla",druge definicije nema...kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:53A nije bruda, već cifre, kvalitet i rad nisu u srazmjeri nikako. Bgm samo čorav ne vidi ovo sve, ali kod nas sve može. Savez i izvođači javnost ovdje pravi budalama. UEFA ako ovo sazna, donji su, što ne bi bilo loše.Vanja8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:50Jeste se @Kole isprofirilari za ove afere, odmah znate sta se sprema...kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:46Kad je @SudoHusika na ovo upozoravao prije par mjeseci, Bgm je bio u pravu. Tad je rekao da je ovo možda i najveća afera.
![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nego @Vanja8 šta prognoziraš za večeras u Mostaru?
Bgm smo pogodili i ti i ja za derbi na Grbavici igru i rezultat.
Baš onako mlitavo i mi i vi, i rekli smo x.
Bgm smo pogodili i ti i ja za derbi na Grbavici igru i rezultat.

pogledaj moj post na rekonstrukciji stadiona pa ce ti sve biti jasno koje su firme u pitanju i talovi , i sta smo mogli imati da su normalnu firmu izabrali sad sa ovima misle da ce se na Koševu trava primiti u novembru kad u Sarajevu zna snijeg i minusi sastavitiVanja8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:57Na zalost, buraz, mozes samo reci, "bosanska posla",druge definicije nema...kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:53A nije bruda, već cifre, kvalitet i rad nisu u srazmjeri nikako. Bgm samo čorav ne vidi ovo sve, ali kod nas sve može. Savez i izvođači javnost ovdje pravi budalama. UEFA ako ovo sazna, donji su, što ne bi bilo loše.

Ma drug moj, iskreno, ne ocekujem neko iznenadjenje, mada su se ovi moji pitari malo naelektrisali,ali ima Zrinja taj sistem koji je Jakirovic postavio tako da u najboljem slucaju ocekujem X, mada tesko, ali eto...Dosta smo mi izmjenjali, dosta povreda,tako da nisam neki optimista...kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:02Nego @Vanja8 šta prognoziraš za večeras u Mostaru?
Bgm smo pogodili i ti i ja za derbi na Grbavici igru i rezultat.Baš onako mlitavo i mi i vi, i rekli smo x.
Vas dobro Sablja poslozi,mada ga dosta pljuje raje,u ovakvoj situaciji ,jedna respektabilna ekipa koja ce se sigurno sa nama,Slobodom,TC i Borcem boriti za Evropu...
Šta širokobriježani očekuju večeras?
Ja se X nadam.
Ja se X nadam.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]