Pozitivnih itekako, uglavnom se kontrolisala utakmica, ali neostrina Odegaarda i Sake u napadu nas je kostala boljih sansi i naposlijetku golova.
Onda jedna ogromna takticka greska Artete sa izmjenama je Unitedu omogucila lagane kontre i eto ti ga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pozitivnih itekako, uglavnom se kontrolisala utakmica, ali neostrina Odegaarda i Sake u napadu nas je kostala boljih sansi i naposlijetku golova.
Ti ne možeš prognozirat ni kad ćeš kos kuće bit da ti insan dođe na babine, kamoli šta drugo.
I to si vala upravu ,ma znas kako se kaze ko ima zeta ima i magarca u ovom slucaju sam ja "zet"
Yebaji ga bio cojk uvjeren
Pogurao je to i Liverpool malo, ali zbog vas ga sada moramo trpiti. Doduse nije da imamo nekog izbora.
Objasnio nam je komentator na utakmici Arsenala i Manchestera,Leicestera i Brightona kako je Mitrović u naletu i kako je Arsenal jedva okrenuo Fulham predvođen Mitrovicem
Ajd dobro je da si konacno postao objektivan ,mnogo si simpaticniji ovakoAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:36Za kraj dana, još jednom: ''Hvala Brightonu, Brenfordu i Rabiotovoj mami! ''![]()
Od tima u kojem startaju klaunovi i koji prima 3 gola u prosjeku, do tima koji može dobiti bilo koga. Ten Haagu sada ide teži dio posla, a to je napraviti tim koji kontroliše utakmicu. Trenutno to nema i sigurno neće imati dugo vremena. To trenutno imaju samo City, Liverpool i Arsenal.
E Ybg mi postenog gola nismo dobili do ove tekme i sada kao nsjveci problem odbrana,bezveze zapazanje.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:53Arsenal su ponijele ove prethodne pobjede koje u sustini nista nisu govorile, igrali su objektivno sa dosta losijim ekipama, pa su i pobjede ocekivane. Mislim da su vec u Londonu upisali 3 boda i tako se to zavrsi kod takvog razmisljanja. Danas je Arsenal na momente igrao dopadljivo, Odegard je odlican igrac, vidi se da zna igru, ali vam je odbrana najlosiji dio tima, vrlo slabo brane utrcavanja iza odbrane sa krila, bekovi pogubljeni totalno. Fali vam jos puno iskustva za ovakve utakmice, sretno u nastavku, puno ste kvalitetnija ekipa nego prosle godine, to je vec svima jasno.
Apsolutno netačno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.