English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Brokula
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2022, 20:52

Arvid je napisao/la:
04 sep 2022, 20:48
Nisam gledao, pa je možda malo glupo i nezahvalno komentarisati, ali ovo što čitam od objektivnih i unbiased twitteraša bilo je opet pozitivnih stvari u igri Arsenala? Poraz, pa šta, eno i Fulham moćni juče izgubi. Bitno je da automatizmi ferceraju, jel :mrgreen:
Pozitivnih itekako, uglavnom se kontrolisala utakmica, ali neostrina Odegaarda i Sake u napadu nas je kostala boljih sansi i naposlijetku golova.
Onda jedna ogromna takticka greska Artete sa izmjenama je Unitedu omogucila lagane kontre i eto ti ga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 sep 2022, 20:54

Skot Mek Tominej igrač utakmice,lik je mašina trči za 5 igrača i ima što niko sem Džake u Arsenalu nema, M*DA!!

Antoni djeluje prespor za EPL ali ostaje da vidimo.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 sep 2022, 21:13

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 sep 2022, 21:47

Evo mene prognozera jesam rekqo da cemo ih rastaviti sli rezultst nije pratio :urnebes:
Necu vise nista prognozirati :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 sep 2022, 21:48

topnik1 je napisao/la:
04 sep 2022, 21:47
Evo mene prognozera jesam rekqo da cemo ih rastaviti sli rezultst nije pratio :urnebes:
Ti ne možeš prognozirat ni kad ćeš kos kuće bit da ti insan dođe na babine, kamoli šta drugo. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 sep 2022, 21:55

Marsal je napisao/la:
04 sep 2022, 21:48
topnik1 je napisao/la:
04 sep 2022, 21:47
Ti ne možeš prognozirat ni kad ćeš kos kuće bit da ti insan dođe na babine, kamoli šta drugo. :mrgreen:
I to si vala upravu ,ma znas kako se kaze ko ima zeta ima i magarca u ovom slucaju sam ja "zet" :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2022, 21:58

Nemoj Almire vise matere ti. Sta si danas sve ispisao, ja da sam mod banovao bih te makar na 3 mjeseca :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 sep 2022, 21:59

Brokula je napisao/la:
04 sep 2022, 21:58
Nemoj Almire vise matere ti. Sta si danas sve ispisao, ja da sam mod banovao bih te makar na 3 mjeseca :mrgreen:
Yebaji ga bio cojk uvjeren :urnebes: :urnebes:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 sep 2022, 22:03

Nisam gledao pa da pitam Bgt jel nadjen nacin da se Mitrovic nekako u pricu ubaci na Arenama?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2022, 22:03

Al nista me ne nervira ko cinjenica sto od raspalog Rashforda napravimo igraca svaki put
Frajer se bio gotov oprostio od fudbala i naravno tu je Arsenal sa 2 poklon gola da momak malo digne formu

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 sep 2022, 22:04

Brokula je napisao/la:
04 sep 2022, 22:03
Al nista me ne nervira ko cinjenica sto od raspalog Rashforda napravimo igraca svaki put
Frajer se bio gotov oprostio od fudbala i naravno tu je Arsenal sa 2 poklon gola da momak malo digne formu
Pogurao je to i Liverpool malo, ali zbog vas ga sada moramo trpiti. Doduse nije da imamo nekog izbora. 🤣
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 sep 2022, 22:07

To jes, mi smo krivi za Rashforda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 sep 2022, 22:09

gaston je napisao/la:
04 sep 2022, 22:03
Nisam gledao pa da pitam Bgt jel nadjen nacin da se Mitrovic nekako u pricu ubaci na Arenama?
Objasnio nam je komentator na utakmici Arsenala i Manchestera,Leicestera i Brightona kako je Mitrović u naletu i kako je Arsenal jedva okrenuo Fulham predvođen Mitrovicem

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 04 sep 2022, 22:36

Za kraj dana, još jednom: ''Hvala Brightonu, Brenfordu i Rabiotovoj mami! '' :ljepota:

Od tima u kojem startaju klaunovi i koji prima 3 gola u prosjeku, do tima koji može dobiti bilo koga. Ten Haagu sada ide teži dio posla, a to je napraviti tim koji kontroliše utakmicu. Trenutno to nema i sigurno neće imati dugo vremena. To trenutno imaju samo City, Liverpool i Arsenal.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 sep 2022, 22:53

AlanSmith14 je napisao/la:
04 sep 2022, 22:36
Za kraj dana, još jednom: ''Hvala Brightonu, Brenfordu i Rabiotovoj mami! '' :ljepota:

Od tima u kojem startaju klaunovi i koji prima 3 gola u prosjeku, do tima koji može dobiti bilo koga. Ten Haagu sada ide teži dio posla, a to je napraviti tim koji kontroliše utakmicu. Trenutno to nema i sigurno neće imati dugo vremena. To trenutno imaju samo City, Liverpool i Arsenal.
Ajd dobro je da si konacno postao objektivan ,mnogo si simpaticniji ovako :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 04 sep 2022, 22:53

Arsenal su ponijele ove prethodne pobjede koje u sustini nista nisu govorile, igrali su objektivno sa dosta losijim ekipama, pa su i pobjede ocekivane. Mislim da su vec u Londonu upisali 3 boda i tako se to zavrsi kod takvog razmisljanja. Danas je Arsenal na momente igrao dopadljivo, Odegard je odlican igrac, vidi se da zna igru, ali vam je odbrana najlosiji dio tima, vrlo slabo brane utrcavanja iza odbrane sa krila, bekovi pogubljeni totalno. Fali vam jos puno iskustva za ovakve utakmice, sretno u nastavku, puno ste kvalitetnija ekipa nego prosle godine, to je vec svima jasno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 sep 2022, 23:00

Ubjedljivo najslabiji dio tima je sredina bez Parteya, sve ostalo je OK. Odgledate jednu utakmicu i dajete sud o cijelom timu

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 sep 2022, 23:00

<3 LiMes <3 je napisao/la:
04 sep 2022, 22:53
Arsenal su ponijele ove prethodne pobjede koje u sustini nista nisu govorile, igrali su objektivno sa dosta losijim ekipama, pa su i pobjede ocekivane. Mislim da su vec u Londonu upisali 3 boda i tako se to zavrsi kod takvog razmisljanja. Danas je Arsenal na momente igrao dopadljivo, Odegard je odlican igrac, vidi se da zna igru, ali vam je odbrana najlosiji dio tima, vrlo slabo brane utrcavanja iza odbrane sa krila, bekovi pogubljeni totalno. Fali vam jos puno iskustva za ovakve utakmice, sretno u nastavku, puno ste kvalitetnija ekipa nego prosle godine, to je vec svima jasno.
E Ybg mi postenog gola nismo dobili do ove tekme i sada kao nsjveci problem odbrana,bezveze zapazanje.
Prvi gol je primljen jer je Lokonga izvrsio presing gdje ne treba Gabrijel proletio sa klizecim i stvorio se visak (dakle pogrijesio je tu defanzivac)
Druga dva gola Manche ,Arteta kod izjednacenja vjerovatno osjetio momentum istjerao ekipu visoko prosla su dva pasa gdje su nam stoperi bili na 50metqra od svog gola i to je to.
City i Liverpul kads gube gube na ovaj nacin u 95% slucajeva.
Odbrana u ovih 5 kola i one pripremne tekme uz napad najjaci dio tima.Arsenal ima problem zvani Tomas Partey bez njega je dosta propuh kroz sredinu i onda si izlozen kada te ekipa napada iz tranzicije na visoko podignutu zadnju liniju,Lokonga nije ni blizu dorastao zadatku,Xakha u zadnje vrijeme igra skroz drugu rolu ali izostankom Partya i on je morao igrati nesto povucenije gdje su ponovo svi njegovi nedostatci isplovili na povrsinu.
Nebi bilo zgoreg da se pogleda nekada par utakmica i donese sud a ne zakljucke donositi u utakmici gdje te protivnik kaznio iz tranzicije(jedini nacin na koji je Mancho i mogao dobiti vecerasnju tekmu)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 sep 2022, 23:07

Niko ne pise o tome kako je Ten Hag lagano prekopirao Oleovu taktiku.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 04 sep 2022, 23:13

nerkolfc je napisao/la:
04 sep 2022, 23:07
Niko ne pise o tome kako je Ten Hag lagano prekopirao Oleovu taktiku.
Apsolutno netačno.

Oleu je organizator igre bio Maguire. Igra se svodila na to da Maguire doda Shawu i da se po toj strani krene naprijed. I to bi bilo to.

Ten Haag više igra kroz sredinu, zato mu je Eriksen ključni igrač. Pogledaj loptu Eriksena za Brunu kod prvog gola Uniteda danas. To je bilo na postavljenu odbranu.
Oleu Fred i McTomminey nikada nisu organizovali igru, jer to ne znaju. Samo su proslijeđivali loptu bekovima ili krilima. NIšta kroz sredinu nikada nisu mogli. Krila pokušavala igrati 1 na 1 ili najviše 2 na 2 i to je to.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 04 sep 2022, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.