NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Što bi kritičari rekli ništa nije pokazao
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Ne treba momke razapinjati zbog svega Ali kritika je dobra nekada da stimulise igrace I trenera da budu bolji a i da se naviknu igrati pod pritiskom Jer u premier ligi svaka utakmica ce biti pritisak
Celik Zenica
Čelik - Borac Jelah u petak na Bilinom polju.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto u petak, garant Sarsjevo igra u subotu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kakav crni petak.. daj za vikend!
Re: NK Čelik Zenica
Koliko sam upratio Baton snima svoje tekme i poslije ih okače na Youtube, nadam se da hoce da vidimo bar sve goloveAllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:08Ako bude snimak izasao, vidjeti cete kakvu je golcinu dao Durmis.
Tako je.
Sarajevo igra za vikend na Bilinom polju pa su naši pomjerili utakmicu za petak..
Pa sto nisu pomjerili za nedelju???
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bila je kamera. Sad da li objave ili ne, ne znam.kirat410 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:25Koliko sam upratio Baton snima svoje tekme i poslije ih okače na Youtube, nadam se da hoce da vidimo bar sve goloveAllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:08Ako bude snimak izasao, vidjeti cete kakvu je golcinu dao Durmis.
Morao je Duvnjak malo zagalamiti na poluvremenu, ali je ocigledno urodilo plodom.
Celik!3,2,2.
Mi smo taj mentalitet đaba nama samo tako treba da proradimo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:46Bila je kamera. Sad da li objave ili ne, ne znam.kirat410 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:25Koliko sam upratio Baton snima svoje tekme i poslije ih okače na Youtube, nadam se da hoce da vidimo bar sve goloveAllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:08Ako bude snimak izasao, vidjeti cete kakvu je golcinu dao Durmis.
Morao je Duvnjak malo zagalamiti na poluvremenu, ali je ocigledno urodilo plodom.
Nema još informacija u koliko bi mogla biti tekma u petak?
Nemoj da je8em i lijepi petak.. ko se sjeti da igramo u petak ???
Sutra će se znati zvanično. Ako bi bila u petak bila bi opet noćna u 20:00 sati.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ima ljudi i koji rade.. ako se kako moze pomjerit.. nedelja bi bila idealnija od petka..
Igrati nocne tekme sto je duze moguce, tj. sve dok pitari i savez placaju struju
Cestitke ekipi, treneru i robiji
Trebala nam nam je ovakva pobjeda da vratimo samopouzdanje.
Vec naredno kolo nam dolazi Borac, tradicionalno godinama u vrhu ove lige. Ozbiljno ih svatiti i uzeti bodove. Onda srijeda kup, pa Usora u gostima, pa opet derbi sa Famosom. Bice zanimljivo

Cestitke ekipi, treneru i robiji

Vec naredno kolo nam dolazi Borac, tradicionalno godinama u vrhu ove lige. Ozbiljno ih svatiti i uzeti bodove. Onda srijeda kup, pa Usora u gostima, pa opet derbi sa Famosom. Bice zanimljivo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], antisisoja1919, BosnianRahatluk i 23 gosta.