Nije Vinko otjeran. Nego je otisao zato sto su ostavljeni na cjedilu od Tana i uprave, nije bilo plata 6 mjeseci. Covjek otišao nije mogao vise kontrolisati situaciju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:57+1
Covjeka na pravdi Boga bez razloga otjerali.Kiksali smo sa njim i Kodrom bas.Mahala ih otjerala a vrhunski treneri i profesionalci.Sto neko rece,Jakirovic prije Jakirovica.Tesko da cemo opet naci nekoga takvog treci put
Ali jos uvijek puna podrska za Fedju.Od mene ima podrsku do kraja sezone kakvi god rezultati bili pa cemo onda sumirati.Mora ovo poboljsati puno ali nova promjena nista ne donosi.Pustit ga da radi pa cemo vidjeti
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Dudic nam Bgm u mjesec dana priredi 3 zesce blamaže. Neka on jos napred odbija stopere i izmišlja toplu vodu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Kako nije otjeran kad je dobio otkaz? Nije odustao sam, to su u zadnjih 15 godina uradili samo Cala i Vasoski. Svi ostali su otpusteni = otjerani.bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:50Nije Vinko otjeran. Nego je otisao zato sto su ostavljeni na cjedilu od Tana i uprave, nije bilo plata 6 mjeseci. Covjek otišao nije mogao vise kontrolisati situaciju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:57+1
Covjeka na pravdi Boga bez razloga otjerali.Kiksali smo sa njim i Kodrom bas.Mahala ih otjerala a vrhunski treneri i profesionalci.Sto neko rece,Jakirovic prije Jakirovica.Tesko da cemo opet naci nekoga takvog treci put
Ali jos uvijek puna podrska za Fedju.Od mene ima podrsku do kraja sezone kakvi god rezultati bili pa cemo onda sumirati.Mora ovo poboljsati puno ali nova promjena nista ne donosi.Pustit ga da radi pa cemo vidjeti
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Otkud sad da tjerate trenera i pricate o drugim trenerima a do juce ste oci vadili kad se da neka normalna kritika? Podrska Dudicu do kraja da vidimo taj njegov cilj zvani evropa,on je za mene zavrsio cim je rekao da mu je cilj sa Sarajevom evropa,inace da je iole dobar trener imao bi sa 3 puta gorom ekipom bise bodova nego sto sada ima. Kako je pametan bio kad je kritikovao igru proslih trenera,neko novo,borbeno Sarajevo bla bla i jel ga stid da poziva nesto navijace? 6-7 tekmi jedva 5 bodova uzeo i onda se neko cudi kad im se za ove perfektne utakmice hebe mama,pi.cke nisu za bolje
Ovo me nekako i najvise pogadja u svemu ovome. S Leotarom se nisu ovako zayebavali kao s nama. Ljudi nas stisli na 30 metara od naseg gola i kalkulisu da li da nam daju jos koji. 15 kornera, kao da igraju s nizeligasem.
Dudic je kriv sto je opet izgubio svaki kompas sto se tice izmjena. U nasoj igri, kada nemamo rezultat, jednostavno se ne zna ko sta igra. Mulalic na klupi, njemu krilo Irfan ulazi na beka. Vadi veznog Tarika ulazi Catakovic spic.
Ne mozes igrati taj divlji fudbal, koji rezultira sa 17 primljenih golova u 9 kola.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Mislim da je s njim sporazumno raskinut ugovor. A uzrok su loši rezultati, a razlog loši rezultata 6 mjeseci bez plata.napoleon72 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:53Kako nije otjeran kad je dobio otkaz? Nije odustao sam, to su u zadnjih 15 godina uradili samo Cala i Vasoski. Svi ostali su otpusteni = otjerani.bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:50Nije Vinko otjeran. Nego je otisao zato sto su ostavljeni na cjedilu od Tana i uprave, nije bilo plata 6 mjeseci. Covjek otišao nije mogao vise kontrolisati situaciju.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:57
+1
- Ferrante071
- Kontakt:
Sihiri
Loša karma
Toksična atmosfera
Navijači koji psuju
Dajte podršku
Neko novo Sarajevo
Dajte podršku
OK jeli dosta šuplje, sve moguće izgovore su istrošili i opet se sve svodi na to da Ferguson nije ništa pokazao i da smo taoc njegovog neznanja i tvrdoglavosti.
Pišamm se ja na tu priču to je Zrinjski znaš oni su dobri, jer mi smo SARAJEVO i to ko tako ne gleda hebaji ga neka ide u mačku piterinu.
Srozavati ugled kluba, primati po četiri pet golova od kuurčevih ekipa (da Zrinjski i TC su za mene kuurčeve ekipe) to ni najvećim legendama ovog kluba ne bih halalio a kamo li ovom fergusonu.
Kupi prnje i razligu
Loša karma
Toksična atmosfera
Navijači koji psuju
Dajte podršku
Neko novo Sarajevo
Dajte podršku
OK jeli dosta šuplje, sve moguće izgovore su istrošili i opet se sve svodi na to da Ferguson nije ništa pokazao i da smo taoc njegovog neznanja i tvrdoglavosti.
Pišamm se ja na tu priču to je Zrinjski znaš oni su dobri, jer mi smo SARAJEVO i to ko tako ne gleda hebaji ga neka ide u mačku piterinu.
Srozavati ugled kluba, primati po četiri pet golova od kuurčevih ekipa (da Zrinjski i TC su za mene kuurčeve ekipe) to ni najvećim legendama ovog kluba ne bih halalio a kamo li ovom fergusonu.
Kupi prnje i razligu
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Sve ce on spomenuti losu igru Sarajeva od prislih sezona,bez ideje itd al nece spomenuti da smo najvise primili golova pod njegovim vodjstvom,da primamo petarde itd to mu nije bitni,ne vodi drugoligasa nego Sarajevo nek postane nappkon svjestan toga,vazda neka opravdanja,kad moze Mulalic sa platama od 500 maraka imat bodova kao Dudic onda nek se ubije,nek se spusti na zemlju. Inace zabranit da Fedja bira igrace koje zeli da dodju jer on ce od 10 koje odabere fulit 9vedinjo98 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:59Ovo me nekako i najvise pogadja u svemu ovome. S Leotarom se nisu ovako zayebavali kao s nama. Ljudi nas stisli na 30 metara od naseg gola i kalkulisu da li da nam daju jos koji. 15 kornera, kao da igraju s nizeligasem.
Dudic je kriv sto je opet izgubio svaki kompas sto se tice izmjena. U nasoj igri, kada nemamo rezultat, jednostavno se ne zna ko sta igra. Mulalic na klupi, njemu krilo Irfan ulazi na beka. Vadi veznog Tarika ulazi Catakovic spic.
Ne mozes igrati taj divlji fudbal, koji rezultira sa 17 primljenih golova u 9 kola.
- napoleon72
- Kontakt:
Jest sporazumno, al su se dogovorili da on ne uzme naknadu i ostalo, a ne da je sam rekao "dosta od mene" kao Aco ili Janjos. Ljudi koji su na pressicama ponudili mandate, kao i Lalat sad u Borcu i Fedja poslije one krize u Velezu. A ako te uprava pozove da se dogovorite za to da ti letis, samo da vidimo na koji nacin, to nije ostavka.bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:02Mislim da je s njim sporazumno raskinut ugovor. A uzrok su loši rezultati, a razlog loši rezultata 6 mjeseci bez plata.napoleon72 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:53Kako nije otjeran kad je dobio otkaz? Nije odustao sam, to su u zadnjih 15 godina uradili samo Cala i Vasoski. Svi ostali su otpusteni = otjerani.bordobijeli je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:50
Nije Vinko otjeran. Nego je otisao zato sto su ostavljeni na cjedilu od Tana i uprave, nije bilo plata 6 mjeseci. Covjek otišao nije mogao vise kontrolisati situaciju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Da sam Mirvic i da sam neko u klubu hebo bi im pleme u svlacionici svima od Kodre,Fedje do igraca,ili mozda je zabranjeno hebat mater levatima koji igraju za ogromne cifre a pokazaju nam ovo? Mozda da im povecamo plate i da prestanemo psovat mozda proigraju?
-
- Kontakt:
Rekao je da voli velike utakmice al gle ironije on uvijek i prije i sad velike utakmice gubi,mada trazila ga je vecina neka ga sad gleda,ja cu odmorit nakon dugo vremena od Sarajeva i pvih placip.icki na terenu jer ce mi se povracat kad nakon pobjede nad Leotarom pocne pozivat publiku
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Naš problem je što svako malo rasprodajemo igrače i pravimo tim sa 14-15 novih igrača. Da smo od dolaska Tana do danas samo pomalo nadgradjivali tim danas bi bili ko zna gdje.
Ovako... nama ne valja Hebibović?! Križaj. Ne valja Krste? Isto. A ti igrači su korijenje ekipe jer su dugo tu, imaju autoritet, klub im nešto znači... bez obzira kako loši igrači su postali. To su igrači koje se mijenja postepeno, kako drugi sazrijevaju.
Isto je bilo i ranijih godina. Najednom nam neki naši igrači nisu bili dovoljno dobri.
E sad dok se ne uspostavi hemija medju igračima, hijerarhija i red, povjerenje u grupu... neko vrijeme će nam biti malo turbulentno. To niti su ti igrači krivi, niti trener može šta puno da napravi.
Stisnut zube, strpit se i naučit bit malo zahvalniji na onom što imamo i iz toga gradit dalje.
Ovako... nama ne valja Hebibović?! Križaj. Ne valja Krste? Isto. A ti igrači su korijenje ekipe jer su dugo tu, imaju autoritet, klub im nešto znači... bez obzira kako loši igrači su postali. To su igrači koje se mijenja postepeno, kako drugi sazrijevaju.
Isto je bilo i ranijih godina. Najednom nam neki naši igrači nisu bili dovoljno dobri.
E sad dok se ne uspostavi hemija medju igračima, hijerarhija i red, povjerenje u grupu... neko vrijeme će nam biti malo turbulentno. To niti su ti igrači krivi, niti trener može šta puno da napravi.
Stisnut zube, strpit se i naučit bit malo zahvalniji na onom što imamo i iz toga gradit dalje.
Kakav je ovo snimak Arena. ne smije pokazati penal kako treba? 

-
- Kontakt:
Nema kod nas turbulentno ili zijanis sa petardom ili cvrkom ili odigras nerijeseno,pa se onda omakne jedna pobjeda protiv nekog fenjerasa i tako u krugArnelv52 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:24Naš problem je što svako malo rasprodajemo igrače i pravimo tim sa 14-15 novih igrača. Da smo od dolaska Tana do danas samo pomalo nadgradjivali tim danas bi bili ko zna gdje.
Joj ne seri burazeru živ bio! Ali molim te eto! Nije me toliko pogodio poraz, jer vidim kakva je ekipa i ocekivao sam donekle, ne bih se ni javio da ne vidjeh ovo za korijenje, Krstu i Hebiba. Ziv mi bio 100 godina, ne seri! Kakav autoritet, privrzenost klubu i autoritet crni...Arnelv52 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:24Naš problem je što svako malo rasprodajemo igrače i pravimo tim sa 14-15 novih igrača. Da smo od dolaska Tana do danas samo pomalo nadgradjivali tim danas bi bili ko zna gdje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Vrhunac ludila našeg ublehaša s klupe ce biti ako Irfan Ramić bude desni bek u narednim utakmicama

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Može Tomašević igrati desno, ako se Đani oporavi. Što ne znači da opet nećemo izgledati truba na terenu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, Google Adsense [Bot], Hajdeee, NazorUso, perodeformero, senad82, VolimBiH96 i 85 gostiju.