FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

Alentm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alentm87 » 05 sep 2022, 22:32

Odlicnooo idemo dalje jakoo 💪

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 05 sep 2022, 22:37

Ovu su tekme gdje upises unaprijed tri boda i moze se desiti kiks , vjerujete mi danas sam se bojao ovog scenarija. Međutim magija Štile ,prvjenac Josepha i zasjeli na diobu prvog mjesta , nevjerovatno raja :)
Dženo opet fula zicer to nije dobro ,taman sam mislio da je ušao u seriju ,ali neka se vrati protiv Slobode i bice oprosteno. Živo me zanima koje nabio nogom iz kluba golmana Cemana ostavio Muftica da nam kida zivce kad mjenja Bendera, Durakovic dobar u Igmanu.
Uglavnom lijepo pogledati na tabelu i idemo rušiti Slobodu :salut:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 sep 2022, 22:48

Mulalic konacno ubo jednu izmjenu, kad je ubacio Mekica umjesto Bece. To nam je donijelo malo energije na sredini i poceli smo povezanije okomitije igrati. Steta promasaja Haracica jer bi mu diglo samopouzdanje, ono se moralo zabiti :oops: izleda da bolje šutira glavom, nego nogom.
Steta jer je i proigravanje Stilica bilo vrhunsko, usra mu asistenciju.

Inace, Hodzic najbolji i najkorisniji igrac na terenu :clap: momak je odigrao za trojicu, presjekao sto pasova Igmana, krao lopte, ispravljao greske cutuka Kosorica i Malica, trcao na sve strane, pomagao odbrani. Definitivno cementira sebe na poziciju zadnjeg veznog.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 05 sep 2022, 22:54

let3 je napisao/la:
05 sep 2022, 22:48
Mulalic konacno ubo jednu izmjenu, kad je ubacio Mekica umjesto Bece. To nam je donijelo malo energije na sredini i poceli smo povezanije okomitije igrati. Steta promasaja Haracica jer bi mu diglo samopouzdanje, ono se moralo zabiti :oops: izleda da bolje šutira glavom, nego nogom.
Steta jer je i proigravanje Stilica bilo vrhunsko, usra mu asistenciju.

Inace, Hodzic najbolji i najkorisniji igrac na terenu :clap: momak je odigrao za trojicu, presjekao sto pasova Igmana, krao lopte, ispravljao greske cutuka Kosorica i Malica, trcao na sve strane, pomagao odbrani. Definitivno cementira sebe na poziciju zadnjeg veznog.
Hodzic nema odmora uopste,momak igra konstantno svaku tekmu 90min,a najvise trci,svaku tekmu preore teren,uz sve to i sa 2 zuta uvijek ostar i jak,def jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi :thumbup:
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 sep 2022, 22:54

GIBRA je napisao/la:
05 sep 2022, 21:18
kolezeljovac je napisao/la:
05 sep 2022, 21:14
Ispravite me ako griješim. Štila je na 3 gola i 4 asistencije? DOKTOR!
3 gola 3 asistencije

Al sto je najjace ni sjena onog igraca kakvog ga znamo i opet najefikasniji pojedinac...
3 gola, 4 asistencije :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 05 sep 2022, 23:09

Teška ali zaslužena pobjeda. Prebitna 3 boda.
Šteta je što nemamo bar jednog talentovanog omladinca na bekovskim pozicijama, nikad lakše ne bi upali u prvih 11. Idemo dalje. Sa Štilom, Santosom i Amoahom neće biti zime. Ž💙
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 05 sep 2022, 23:11

Nema sta, dobra tekma i moglo je ubjedljivije da imamo boljeg napadaca ali eto Haracic se uvijek nadje u odlicnim sansama ali ne znam sta se desi (prepadne se ili ne zna) pa ne zabije. Ali hajde bar se nalazi u sansama a doci ce nekad i pravi golgeter nadam se.

Ono sto je dobro to je da imamo sad brat bratu 5 igraca koji zabijaju i asistiraju a to nismo gledali kod nas ne pamtim od kad.

Najbitnije je sada ostati na zemlji i odraditi i preostale tekme maksimalno ozbiljno jer ako umisle da su zvijezde tesko nama. Tabela trenutno nije nikakvo mjerilo jer pola ekipa nije igralo 2 ili vise utakmica, ali lijepo nas je vidjeti u vrhu. Samo nastaviti raditi i bice ovo dobro. Polako i u tisini od utakmice do utakmice!

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 05 sep 2022, 23:16

Samo lagano i bez povreda ako Bog da.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 05 sep 2022, 23:18

Ljudi ima li šta ljepše godinama evo već kad onaj naš spiker čuveni krene.... Goooooooll za Že-lje-zni-čar... Strijelac gola...

:opaopa: uvijek se naježim, a i večeras sam....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zeljinodijete1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljinodijete1921 » 05 sep 2022, 23:20

Utakmica veoma teška, protivnik koji je došao sa busom parkiranim… Da je ranije jedna ušla bilo bi to drugačije sigurno, hvala Bogu 3 boda i prvo mjesto koje dijelimo sa Širokim… iskreno Malica se vise ufatilo na zub nego sto je momak bio los danas, jeste imao par loših dodavanja ali po meni je gori bio Galić koji nikako ne pomaze ofanzivno Amoahu… Beča je bio ko slina hoće da trci i neće uzas… zao mi zbog Haracica mogao ga je pitati gdje će pucati… Stila DOKTOR OVE IGRE, Santos brzina koju ima ali treba mnogo da radi na završnici! Amoah je toliko jak na lopti i tehnika auuu !Drina je odličan, tek sad mi je zao sto je Aco dobijao šansu prije momka! Hodžić je brutalan, toliko siguran i jak na lopti i u duelu da je to nevjerovatno PRAVI BISER! Ceman je bas dobro branio po meni izrastao je u dobrog golmana sigurno bi se to moglo vidjeti da se vrati kod nas. Slijedi nam teško gostovanje sa Slobodom, nadam se bodovima ako Bog da 3 boda bi bilo vrhunski, onda protiv Sloge 10k kao i na derbiju!
Bravo momci, Bravo Sablja!

VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 sep 2022, 23:21

Grbavac je napisao/la:
05 sep 2022, 22:21
Bojudaosinebu je napisao/la:
05 sep 2022, 21:52
Malic je katastrofa, ka ta stro fa.
Lijevi bek podhitno!
Meni nije jasno kako Malić stalno dobija kritike,a momak sve vrijeme igra,pokušava(dobrim dijelom zaslužan za go, Santosu u prvom pasom kreirao 100% šansu). Sa druge strane,Galić je ok,a svaki potez u napadu mu je alibi potez. Da se razumijemo,ne govorim ja da je Galić potpuna katastrofa ( mada realno jeste u lošoj formi) već da je Malić nepotrebno na piku.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 05 sep 2022, 23:21

Teško, jedva ali najbitnija su tri boda. Sada do Zrinjskog imamo 3 "lakše" utakmice, 7 bodova bi bilo super.

Haračić se trudi ali jednostavno nema taj kvalitet, a to te može koštati u ovakvim utakmicama. Na zimu prioritet svih prioriteta mora biti napadač. Beća nažalost nastavlja sa lošim partijama i dokazuje da jednostavno ne može, kao što sam i pisao na početku sezone. Bojim se da će zbog u21 pravila on biti redovan u prvih 11, ali šta ćeš ako tako mora.

Štilić, Santos, Amoah, Malić, Drina, Hodžić odlični još jednom. Kada god su spremni i bez kartona, oni moraju igrati u prvih 11. Tu nema rasprave.
1921

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 05 sep 2022, 23:32

Mamba21 je napisao/la:
05 sep 2022, 08:21
Jel vrijeme za prvenac ?? 🇬🇭
Da se citiram :kafa:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 05 sep 2022, 23:35

Nije to baš bilo toliko loše. Strogi bunker Igmana, bez previše ambicija prema naprijed. Pohvalno je što smo mirno priveli utakmicu kraju iako se radi o Igmanu.

Štilić magija. Da imamo boljeg špica imao bi 10 asistencija do sada. Beća katastrofa a Hodžić, bukvalno, zvijer. Jakirović bi od njega napravio Patricka Vieiru.

Odlična izmjena Edisa. Mekić je falio kao spona između Štilića i Hodže. Nadam se da je došao tobe.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 05 sep 2022, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 05 sep 2022, 23:37

Samo da se Cocalić vrati, biće još više utakmica bez primljenog gola.

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 05 sep 2022, 23:55

imekorisnicko je napisao/la:
05 sep 2022, 23:21
Grbavac je napisao/la:
05 sep 2022, 22:21
Bojudaosinebu je napisao/la:
05 sep 2022, 21:52
Malic je katastrofa, ka ta stro fa.
Lijevi bek podhitno!
Meni nije jasno kako Malić stalno dobija kritike,a momak sve vrijeme igra,pokušava(dobrim dijelom zaslužan za go, Santosu u prvom pasom kreirao 100% šansu). Sa druge strane,Galić je ok,a svaki potez u napadu mu je alibi potez. Da se razumijemo,ne govorim ja da je Galić potpuna katastrofa ( mada realno jeste u lošoj formi) već da je Malić nepotrebno na piku.
Ma galic je bio gori, vodi loptu i cist pas posalje u aut.
Al kad se pogleda oba su nam beka katastrofa i ja bih vise volio jednog zadnjeg veznog dovest (tipa sadikovica)nego npr napadaca,mi jedva iznosimo loptu.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 sep 2022, 00:19

Očekivana utakmica, ovog puta smo uspjeli da zabijemo iz par dobrih prilika. Štila pokazao kakav je majstor, da imamo sposobnog napadača imao bi još minimalno 3 asistencije. Igman došao da se brani, sve u svemu bitna su 3 boda.

E večeras su se Drini, Beći i Maliću krvna zrnca brojala i gledala šta rade na terenu. Nisu bili dobri, ali nisu bili ni loši, šlag na tortu dolazi i Galić sam nigdje nikog i on je dodao u aut, a stadion neki aplauz? Zato i jesmo gdje jesmo. Dok se budu debili poput Galića i Siniše dizali da su neki igrači, daleko ćemo dogurati ili neka svršavanja na klizeći start Haracica koji je fulio priliku bolju od penala. Nikad mi neke stvari neće biti jasne.
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 06 sep 2022, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 06 sep 2022, 00:20

SudoHusika je napisao/la:
05 sep 2022, 23:35
Nije to baš bilo toliko loše. Strogi bunker Igmana, bez previše ambicija prema naprijed. Pohvalno je što smo mirno priveli utakmicu kraju iako se radi o Igmanu.

Štilić magija. Da imamo boljeg špica imao bi 10 asistencija do sada. Beća katastrofa a Hodžić, bukvalno, zvijer. Jakirović bi od njega napravio Patricka Vieiru.

Odlična izmjena Edisa. Mekić je falio kao spona između Štilića i Hodže. Nadam se da je došao tobe.
Zamisli Sudo kako bi Armin Hodzic ozivio karijeru poslije godinu dana sto nije igrao uz Stilica doktora i ova dva brza krila :crazy:

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 06 sep 2022, 00:38

Gdje je onaj Kocevic ja mislim sa nije otisao u rijeku? Moze li on igrati sa Hodzicem da zamjenimo Becu? jer po meni Beca nije za prvih 11 a ne smijemo dirati Amoaha i ubacivati Gasala jer vidjeli smo koliko nam Amoah znaci..Becu poslati na posudbu neku nek igra negdje..

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 34 gosta.