Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Od 8 utakmica, ovaj Igman ima i jednu pobjedu. Jadan je onaj koga oni pobjediše!?
Kako Bandić fino odradi majko mila. Sve kontra faulovi, sigurno će želješčar biti prvi za jedno 10 godina.
- tutankamon1905
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Samo cu napisati podrška Dudicu 

- svrakino1921
- Kontakt:
E cuj ovdje 4000
A najmanje 5500
Samo guraju Pitare
Da im investitor ne bih ulagao u prazan stadion
Karta više se tražila na Grbavici u utakmici s kojom se dolazi na prvo mjesto. Doduše, jesta da dijele prvo mjesto, ali to je već cjepidlačenje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jest da nije tema za ovu ligu ali respekt za braću iz Novog Pazara. FK Novi Pazar 1. na tabeli sa nizom od 7 uzastopnih pobjeda 
Respekt

Respekt
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Meraak1921
- Kontakt:
Eto taman i vi dijelite, trenutno, prvo mjesto.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:44Jest da nije tema za ovu ligu ali respekt za braću iz Novog Pazara. FK Novi Pazar 1. na tabeli sa nizom od 7 uzastopnih pobjeda
Respekt
I vi ste BH Novi Pazar. Po svemu.
- FKS -
Divovi. Milioni, bordo arena i prvaci svemira prije pocetka sezone. De mi napisite koje vam je bolje pojacanje od Santosa i Amoe? I sta ocekujete sa Sirokim,Velezom,Borcem i Tuzlom? Hoce li Dudic docekati Tuzlu?
Eno Santos i Amoa već novi Bukal i Bešlija! Milione broje od njihovih transfera, otimaju se velikani za dva divlja igrača kojima je vrhunac ispadanje iz ove lige s Rudarom.
Šanse za titulu su im ko i svake godina, a ono pjeva da će biti šampion. Pa i kad mi je teško jer smo mi potanki, uvijek su tu komšije da me nasmiju!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mi pasa moj pjevamo to 30 godina. I kad smo 10ti i drugi. Bice Zeljo opet sampion. Ko sto i hoce. A kad...Boga pitaj mozda za 8 godina. Santos i Amoah su Bukal i Beslija za ovog Suljica,Dala, Nardina i nake ublehe. Vec sta rece do kad je trener? Mozda poslije Sirokog odma...ili kad brko da mu presudi sa Velezom.
-
- Kontakt:

Cuj Santos i Amoah bolji od Nardina. 

- Meraak1921
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Cirjak - Dal - Suljke - Catkovic - Nehrudin atomski napad 

Šanse su da će taj Dal, kakav god bio i koliko god meni bio antipatičan, napraviti bolji transfer nego i Amoah i ovaj trkač s plaže. Kupio Sablja suzama autističnu bazu navijača i sad opet med i mlijeko. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ti si gotov tebra. Lijepo pajki