Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nedostaje mi borba za titulu sa Zeljom. Ovo sa Sarajevom sve nesto mirno, prijateljski, nemas volje ni za podjebavanje.
A Zelju koda je Bog stvorio za takve stvari..koliko im malo treba da visoko polete i onda ne mozes da se ne smijes kasnije
A Zelju koda je Bog stvorio za takve stvari..koliko im malo treba da visoko polete i onda ne mozes da se ne smijes kasnije
Kakav Željo i titula ove godine, ne budali!tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:29Nedostaje mi borba za titulu sa Zeljom. Ovo sa Sarajevom sve nesto mirno, prijateljski, nemas volje ni za podjebavanje.
Borba za evropu je nesto maximalno sto mogzemo izvuci! Divovi su sampioni svemira, s njima se fajtate za titulu!
Oni su totalno oslobođeni od pameti. Tačno kad ih vidiš, skontaš da to nije ni tako loše po njih. U sekundi oni zaborave i da nema ništa od Diklizića, da prodaja imovine i stečaj vise nad glavom, da ih vodaju ko levate sa strane na stranu, da za života više vjerovatno neće titulu slaviti u ovoj ligi, možda neke kantonalne, federalne. Već broje milione za ove ribare, razmišljaju s kim će u evropi igrati i tako to. Sreća njihova pa su oslobođeni od pameti, da nisu, oka sklopili ne bi, a ono još brine za Dudića, za Dala i koliko će ko na klupi dočekati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:29Nedostaje mi borba za titulu sa Zeljom. Ovo sa Sarajevom sve nesto mirno, prijateljski, nemas volje ni za podjebavanje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joker se jos nije dozvao od 96 minute, a Zrinja mu izgleda dohaka... 

- kontrasviju
- Kontakt:
Ne znam baš, i prošle i ove sezone se divlji crnac iz Gane i divlji trkač s plaže često spominju na vašoj temi.
Možda da i vi pokušate s nekim divljim, pitanje je doduše kolika bi mu minutaža bila pored kapitalaca Ikića i Suljića

1921
Može li @merak1921, ali da ga u kavezu pošaljete?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TMmanija2012
- Kontakt:
Zamislite pitarske pameti , ljudi ih kantaju po 4-5 golova i oni se još nadaju tituli
Podrška Dudiću 

šta su ovo podivljali švabini jetimi 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- kontrasviju
- Kontakt:
Imate vi divljih i previše van terena. Mene zanima da li bi neko kao Santos mogao bar na klupu kod vas?joker90 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:41Može li @merak1921, ali da ga u kavezu pošaljete?
1921
Mogao bi u prvu umjesto Suljića, nije loš igrač. Nego ja malo hajcam bošnjačku omladinu.kontrasviju je napisao/la: ↑05 sep 2022, 23:43Imate vi divljih i previše van terena. Mene zanima da li bi neko kao Santos mogao bar na klupu kod vas?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sta ce nama Santos kad imamo Dzafica i Suljica.
@Joker90 HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mene trenutno Sarajevo podsjeca na naš period sa Misketom kada je doveo onu ublehu trenera Petrovica iz Radnika sa kojim je osvojio kup.Pa smo doveli pun autobus propalih i povrijeđenih igraca koji nisu uspjeli vani naci neki žlj klub.Placali masno te povrijeđene i propale igrace ,bahatilo se i na kraju zijanili dobivene titule.
A takodjer se sanse vece da ce se taj Dal vratiti prije u Bosnu od Santosa i Amoah-a ukoliko naprave transfere vani.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Tek sad vidiš kakav je bolesnik i kompleksaš ovaj joker, možeš li spavati? Bodul te komarci?
Pa logično da će, samo je on od trojice bosanac. Doći će na pauzi da obiđe familiju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joker ne možeš spavati?
Ma boli vas qurac vi ste Dinamo
Ma boli vas qurac vi ste Dinamo
I usput potpisati za neki klub u PL.

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Ne mogu dok ne počnu djelovati lijekovi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: broj6, Hrammm1921, jurisicduska i 23 gosta.