Ja gledam i ne vjerujem. Garant mu je onaj crnac što beton glumi zasmetao.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Madagaskar
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Izasla 3 epizoda house of the dragon,iz epizode u epizodu serija je sve bolja i bolja
Matt Smith i onaj crnac sto glumi Corlysa su najbolji glumci u seriji

Matt Smith i onaj crnac sto glumi Corlysa su najbolji glumci u seriji

Dobar je HoD zasad, valjda poprave dojam koji su ostavili sa 8. sezonom GoT.
Rings of Power nisam još počeo gledati ali koliko vidim na YT su uglavnom kritički/pljuvački nastrojeni. Ovaj Nerdrotic haman prednjači u tome
Rings of Power nisam još počeo gledati ali koliko vidim na YT su uglavnom kritički/pljuvački nastrojeni. Ovaj Nerdrotic haman prednjači u tome

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Beduin
- Kontakt:
Black Bird odlicne prve 3 epizode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ngl, pocinjem da osjecam yebeni hype za nastavak HotD 

@igrajlopte 🐦
HOTD
Super adaptacija u odnosu na Fire and Blood knjigu koja mi je kao history nerdu najdraza knjiga u cijelom asoiaf serijalu
Daemon

Super adaptacija u odnosu na Fire and Blood knjigu koja mi je kao history nerdu najdraza knjiga u cijelom asoiaf serijalu
Daemon

Jedina negativna stvar u ovih tri epizode HotD je po meni CGI, koji je par niova ispod GoTa. Ne znam, mozda sam ja u minoritetu (mada vidim dosta komentara da i drugi misle slicno)... Vrlo moguce je da druga firma skroz radi CGI, skoro pa uvjeren sam da je tako jer se vide velika razlika. Cyrax u prvoj epizodi, pa vatra opcenito, Seasmoke na trenutke, pa ako hocete i jeleni u trecoj epizodi. 

@igrajlopte 🐦
Jesu li opravdani mahom negativni komentari oko LOTR?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Madagaskar
Jesi ,bas malo ljudi se zali na CGIReX je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:16Jedina negativna stvar u ovih tri epizode HotD je po meni CGI, koji je par niova ispod GoTa. Ne znam, mozda sam ja u minoritetu (mada vidim dosta komentara da i drugi misle slicno)... Vrlo moguce je da druga firma skroz radi CGI, skoro pa uvjeren sam da je tako jer se vide velika razlika. Cyrax u prvoj epizodi, pa vatra opcenito, Seasmoke na trenutke, pa ako hocete i jeleni u trecoj epizodi.![]()
Zanimljivo:

Yeah, guess so...
Samo ovaj, ti si svjestan da to sto je budzet serije veci ne znaci da si ulozio vise para u sam CGI odnosno da je sve de facto bolje, pa i sam CGI. Right?

Samo ovaj, ti si svjestan da to sto je budzet serije veci ne znaci da si ulozio vise para u sam CGI odnosno da je sve de facto bolje, pa i sam CGI. Right?
@igrajlopte 🐦
- Madagaskar
Bas sam jutros pogledao jedan dobar primjer. Poredi ovaj lov u trecoj epizodi HotD sa lovom u prvoj sezoni GoTa. Bukvalno par njih hoda samo kroz sumu i prica.

@igrajlopte 🐦
- Madagaskar
ReX je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:17Bas sam jutros pogledao jedan dobar primjer. Poredi ovaj lov u trecoj epizodi HotD sa lovom u prvoj sezoni GoTa. Bukvalno par njih hoda samo kroz sumu i prica.![]()

I ovo je dobar primjer,turnir u got vs turnir u hotd
Problem sa modernim CGI-em je što se masovno popularisalo korištenje LED ekrana umjesto onih tradicionalnih zelenih ekrana. Izgledalo je fenomenalno na Mandalorianu, pa su Marvelovci prekopirali i sve što su izbacili od filmova i serija u zadnjih godinu dana vizuelno izgleda kao smeće (Ms. Marvel, Thor, She-Hulk i sl). Ali omogućava im manje peglanja, dobijaju više vremena za druge stvari...
Tritolone I ja smo pisali na prethodnoj strani, pa pročitaj.
Al, nisu opravdani. Nije serija bajna, ali nije ni loša koliko neki predstavljaju da jest.
Za nekog ko nije upoznat sa loreom svijeta će biti odlična, dok ovi što znaju sve u detalje će biti dosta više razočarani i morati će preći preko nekih stvari.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ni blizu, nesto kao kad ti pises o sudjenju kontra Arsenala.

Salu na stranu, nimalo losa serija.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Treca epizoda HOD daleko bolja od prve dvije koje su bile poprilicno monotone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.