Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
svi pričaju neke tabele od početka i nigdje za Evropu niko nije šb računao.. Mislim da će se oni dosta pitat ove godine sto realno niko nije ocekivao
Sto se tice željkana i njihovog najvećeg uspjeha zadnjih par godina, treba im čestitati i postupiti kao Izraelci. Zatvorit ih u zatvor ko zadnje šugavce i puštat seju brajlovica da im povremeno baca ostatke hrane da ne bi skapali.
Sto se tice željkana i njihovog najvećeg uspjeha zadnjih par godina, treba im čestitati i postupiti kao Izraelci. Zatvorit ih u zatvor ko zadnje šugavce i puštat seju brajlovica da im povremeno baca ostatke hrane da ne bi skapali.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Razguli u Zenicu, ko te pita šta ba!!!!Dovoljan je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:20svi pričaju neke tabele od početka i nigdje za Evropu niko nije šb računao.. Mislim da će se oni dosta pitat ove godine sto realno niko nije ocekivao
Kad si prirodno glup, napišeš nešto ovako citirano.Dovoljan je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:20svi pričaju neke tabele od početka i nigdje za Evropu niko nije šb računao.. Mislim da će se oni dosta pitat ove godine sto realno niko nije ocekivao
Ja znam po Sarajevu raje koji nisu školu završili, jesu li i oni seljaci jer su nepismeni ?mnon46 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:48Možda čovjek radi van države pa koristi samo na pdf-u naš jezik. Ne možeš reći da je Pjanić seljak jer piše "sretan rodžendan"Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:45Ljakse, nego sta. Vidi se i po pravopisu i po nacinu pisanja, a ne vidim da sam negdje sudio grupi. Cak sam napiso da vas ofira.

NEZNAM, pitaj ganolu, ipak je on treća generacija sarajlijafks74 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:57Ja znam po Sarajevu raje koji nisu školu završili, jesu li i oni seljaci jer su nepismeni ?mnon46 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:48Možda čovjek radi van države pa koristi samo na pdf-u naš jezik. Ne možeš reći da je Pjanić seljak jer piše "sretan rodžendan"Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:45
Ljakse, nego sta. Vidi se i po pravopisu i po nacinu pisanja, a ne vidim da sam negdje sudio grupi. Cak sam napiso da vas ofira.![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Vi što imate dala vam je država, to je lako provjeriti.Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 14:00Vama prvi put u istoriji kad se pocelo gubiti tlo pod nogama, prodali ste se utrpanom pasojedu za 1km, koji vas je opet prodo za 2km i zaradio cijelu marku.joker90 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 13:48Željkan jedini nije uspio uzeti namještenu/kupljenu titulu. Pet kola zaredom sudije zbog njih suspendovane i onda Amer Bekić - živ i zdrav bio svojoj majci 100 godina, metne im ga tako da se ni dan danas nisu nikad oporavili od onog dana. Tad krenuše Misketu kola nizbrdo, na jugu tuča, mi na mobitelima provjeravamo je li Zrinjski fakat vodi u Bijeljini i ode dinastija u nepovrat. Nakon toga ide Amar i šampanjac družina i posljednji ekser u tabut našeg Željkana i ovo bezizlazno stanje koje imaju danas gdje su primorani na prodaju imovine radi golog preživljavanja.
Nista svoje nemate, igrate na groblju i nastali ste lopvlukom.
O petari jadna li vam sudba, jadne li vas stvori udba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eto nasluti nam ja Vrsajevica..
Gdje su sad one silne fukare, de ga premuntajte da ipak kod vas dodje, živi bili.

Gdje su sad one silne fukare, de ga premuntajte da ipak kod vas dodje, živi bili.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjjjjjeeeeeeeeebbbbbbooooo vvvvaaaaaaaaaaaasss vvrrrssssahjjhbbjjjeeeevvvvvviiiicccc,,,,,,,,,, aaaaaa,,,,, hhhhahhaahhhaaaaaa ,,,, ,, ,,,,
Danas igra sedmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Da, seljaci su jer roditelji koji su odgajani u gradjanskom maniru ne bi to dopustali, a oni koji su dosli u ratu i poslije rata ovdje su napravili male papke, koji nikako da se aklimatiziraju. Posto vidim da ga branite, onda bi se dalo zakljuciti da ste ista ili slicna sorta. Moze papak iz sela al selo iz papka nikada.
- Shategabri
- Kontakt:
Ubi ovdje malograđanština.
Duša vam je mahalati.
Dajte nešto konkretno, ne prebrojavanje krvnih zrnaca, ko je prvo ili peto koljeno, jbt ko kakve tetke kad s balkona na balkon prepričavaju komšiluk
Ubi priča ko da je zimska pauza
Duša vam je mahalati.
Dajte nešto konkretno, ne prebrojavanje krvnih zrnaca, ko je prvo ili peto koljeno, jbt ko kakve tetke kad s balkona na balkon prepričavaju komšiluk

Ubi priča ko da je zimska pauza

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Hehe sto jest jest, hajmo malo o football-u.
Imam osjecaj da će Sloboda veceras pobijedit ili bod izvuc korak po korak napreduje
-
- Kontakt:
Zelim im pobjedu te 6 zutih i 1 crveni.
Znam dosta pitara gradska raja ali kad pročitam pojedine postove kontam jeko ovi sa koje je ovo tribine,da nije neka nova podgrupa.Cuj kavezi,bacanje hrane.Hamo mojne ganje jeni on Zije mi malog.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuj Savić prelazi kod nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako moze netko od foruma tko navija za Slobodu da napise ovdje tko u Slobodi od igraca ima dva zuta kartona pred Zrinjski danas
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, avalPacidoroP, b00t, Bejker, Combattente87, Grk1234, ristagrad, samoFKS, svrakino1921, UltraSa46, VivaLaLiberta i 87 gostiju.