English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

DRHAUSE
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la DRHAUSE » 07 sep 2022, 13:11

Amerikanac je zainteresovan za "šou" mnogo više nego za fudbal. Tuhelovog odbijanje da dovede Ronalda je upropastilo odnos između dvojice.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 sep 2022, 13:12

Zidane ce im se samo nasmijat u facu

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 sep 2022, 13:15

DRHAUSE je napisao/la:
07 sep 2022, 13:11
Amerikanac je zainteresovan za "šou" mnogo više nego za fudbal. Tuhelovog odbijanje da dovede Ronalda je upropastilo odnos između dvojice.

Ma ja to je to okrio si sve Hause :rol: .
Sve provjereno iz prve ruke to je to nije igra odnos sa nekim igracima Ronaldo je u pitanju :rol:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 07 sep 2022, 13:16

Isti Ronaldo je upropastio odličan projekat u Man Utd svojim dolaskom. Tek sad kad ga je Ten Hag klupirao Junajted počinje dobijati utakmice.

Američki vlasnici su gori od Arapskih, ništa im nije sveto i bitan je marketing i "šou" koliko ako ne i više od rezultata. Zato i ove fiks ideje o zatvorenoj Super Ligi. Ljudi hoće da naprave takmičenje kao što su Američke lige gdje timovi sele iz grada u grad i nemaju nikakav permanentni identitet. Tamo se navija za LeBrona a ne Lejkerse itd
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 07 sep 2022, 13:17

Potter je najbolji trener u ligi u onom univerzumu gdje je Arteta dobar trener.
41:34

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 sep 2022, 13:17

Ma ovaj Amerikanac je izgubio kompas, koga ce sad dovesti?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 07 sep 2022, 13:17

Potter=Moyes,isto kad je dosao iz Evertona u United.
Chelsea najbolje Poch.ili B.Rodgers.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 sep 2022, 13:18

Volio bih da hoće dovesti Pottera čisto da vidim od čega je napravljen. Čuda radi sa Brightonom ali ni prvi ni zadnji trener koji je idealan za manje sredine poput Brightona, a kojeg pritisak i veća očekivanja mogu pojesti.

Nije ista stvar nametnuti autoritet Dunku, Websteru i Welbecku kao i Koulibalyu, Aubi i Kovačiću.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 07 sep 2022, 13:22

Nema instant uspjeha za Chelsea sad. Ne isplati im se dovoditi nekog short term trenera kao do sada jer nije takva situacija da bi im to radilo. Trebaju pustiti Pottera da sagradi tim kroz dvije sezone jer ne mogu ništa pored ovog Cityja.
Možda nije istina ovo što govorim, ali po meni im je Potter najbolja opcija.

Treba uzeti u obzir da će ih ovo sve skupa koštati. Nisu oni Bayern pa da Potter sam plati svoju odštetu.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 sep 2022, 13:24

Cuj otkaz vec :rol: :rol: pa utusenko je klopp za poche i zidana licno :rol:

Celzi vjerovatno jedan od najgorih transfer rokova, uzasno pretplaceni igraci i dosta pozicija koje im gore nisu popunili plus barsa ih iskarala citav rok :rol:
Ide tmurno doba poslije renesanse ruskog genocidasa :kafa:
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 07 sep 2022, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 07 sep 2022, 13:26

Cipiripiblicblic je napisao/la:
07 sep 2022, 13:22
Nema instant uspjeha za Chelsea sad. Ne isplati im se dovoditi nekog short term trenera kao do sada jer nije takva situacija da bi im to radilo. Trebaju pustiti Pottera da sagradi tim kroz dvije sezone jer ne mogu ništa pored ovog Cityja.
Možda nije istina ovo što govorim, ali po meni im je Potter najbolja opcija.

Treba uzeti u obzir da će ih ovo sve skupa koštati. Nisu oni Bayern pa da Potter sam plati svoju odštetu.
Čini mi se da je 10 miliona funti klauzula kod Pottera.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 sep 2022, 13:28

slika
Zanimljiv podatak.

Ovo je vecinom ona ekipa koja je uzela lp minus povrijedjeni Kante, te pojacana za Sterlinga (koji je najkvalitetniji ofanzivac). Istina izgubili su Rudigera ali nije ni Koulibaly nekakav polovnjak, iako trenutno tako izgleda.

Barem protiv Dinama mozes biti mastovitiji. Dva, ko od brda odvaljena stopera zacinio Azpijem, koji je ozbiljno izlapio. Totalno neshvatljivo i to ne samo sinoc. Od aprila traje taj period losijih izdanja sto se prenijelo i na pocetak ove sezone.

Sad, nadlezni su trebali cekati barem do one pauze ali eto, ako nista, imaju poznatog vatrogasca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 07 sep 2022, 13:31

Neuporedivi su Moyes i Potter. Potter se gradio van Engleske, stepenicu po stepenicu, kod švedskih ribara. Moyes je i u Evertonu izgledao kao ograničen trener za nivo...ovog što radi sa WH-om. Potter igra ofanzivan fudbal bez obzira gdje se igra, Moyes ima katastrofalan učinak na gostovanjima kod velikih timova još iz Evertona. Mislim da Potter u ovoj kalendarskoj godini ima više pobjeda kod Big Six nego Moyes u karijeri.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 sep 2022, 13:34

Potter je odlican trener, i snasao bi se kod drugog najboljeg Londonskog kluba.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 07 sep 2022, 13:35

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
07 sep 2022, 13:34
Trećeg, Arsenal je trenutno ispred.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 sep 2022, 13:37

wadethegreat je napisao/la:
07 sep 2022, 12:50
Mogao bi Tuchel u Juve :hmmmmm:
Da popravi napadačku igru Juventusa? :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 sep 2022, 13:38

wadethegreat je napisao/la:
07 sep 2022, 13:00
Ma kako igramo ne bi nas ni Harry Potter spasio..
@arvid igra je bila uzasna ali navodno je bilo nesuglasica sa Boehlyjem oko Ronalda i jos par pojacanja.
Da to se spominje u vezi Tuchela i navodno je razlog za neke prijasnje razilazenje man managment..
Mislim ko mu se ne svidi on mu to da do znanja.
Jedini problem je da ocito nije vjerovano Pulisicu i Hakimu ali ih je u zadnje vrijeme redovno koristio zbog nedostatka opcija i da ista pokusa.
Mislim nesto jeste nemoguce je da ti 11 igraca pogne glavu kad god prime gol ili da nemas jednog igraca u napadu koji je u formi.
Šta misliš o vremenu koje je dobio da uopšte išta uigra sa ovom odbranom koja je kompletno nova a nema 3 utakmice zajedno ?

Za napadačku igru se slažem da je nema godinu i pol ali isto tako sada je uzeo igrače koji nikada nisu stajali zajedno na terenu i logično je da mu treba vremena i za to da bi se uigralo.
Ja bih ga ostavio barem do SPa ako ne uspije ništa zateći onda bih ga nogirao iako onaj kome igra Havertz i ne zaslužuje da trenira ekipu :D

Zanimljivo je to da je Tuchel protiv Dinama bio na rubu crvenog kartona,nervoza koja je krenula od 50te minute je bila ogromna što je sigurno utjecalo ako ne na igrače onda na poteze i izmjene,upute na terenu i tu mu je nekako po meni najveća mana što to vođenje utakmice bude uvijek katastrofalno ako ne ide sve po planu tj on tu upadne u dubiozu i igrači se ne mogu u tom slučaju okrenuti klupi da bi dobili nešto korisnije od "fckn pass and move James" kao što se sinoć moglo čuti.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 sep 2022, 13:45

Cipiripiblicblic je napisao/la:
07 sep 2022, 13:35
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
07 sep 2022, 13:34
Trećeg, Arsenal je trenutno ispred.
:rol: :rol: :rol: Kakvi pokusaji...
@rosicky bilo je tu dosta stvari iza kulisa sa igracima sa vlasnikom itd nije sve do igre koja nije imala pomaka od utakmice do utakmice.
Ne znam da li je prava odluka vrijeme ce pokazati.
Ja licno mislim da je rano iz prosto logickog razloga da si mu doveo igrace koje je htio pa logicno da mu se da vise vremena.
Sa druge strane dosta pognutih glava nezadovoljstva s tim da je i sam Tuchel juce djelovao porazeno..
Ne znamo sta se tacno desilo dok neko ne progovori ali ovako izvana prerana odluka.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 07 sep 2022, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 07 sep 2022, 13:49

And the Daily Telegraph have now revealed that it was not all about results with a wedge between Tuchel and the owners growing throughout the summer.

Tuchel had ‘done little to prove that he wanted to take a proactive part of’ Todd Boehly’s new vision and culture for Chelsea after his takeover earlier in the year.

It is claimed that ‘his attitude and demeanour raised serious doubts’ among the Chelsea leaders and that ultimately proved to be his ‘undoing’.

Boehly had decided long before the defeat in Croatia last night that Tuchel was ‘not the man to help lead’ a new culture at the Premier League club.

The Chelsea owners initially wanted to ‘put their faith’ in Tuchel – who was given more control in the transfer market – but the Telegraph insists that the board realised Tuchel was ‘perhaps better suited to the more detached management style of the past regime’.

Boehly is ‘confident they will not face any sort of revolt’ from the Chelsea playing staff after Tuchel’s ‘popularity dropped with a number of players’ recently.

Tuchel ‘did not enjoy becoming more involved in this summer’s recruitment process’ with Chelsea hierarchy looking for ‘all of Chelsea’s departments to become more intertwined and cooperative’.

‘The atmosphere at Chelsea’s training ground has been described as tense and Tuchel’s popularity nose-dived with a group of players who felt they had been treated unfairly, both in terms of team selections and the positions they were asked to play.

‘Players have been left in the cold only to be brought back unexpectedly before being dropped again.’

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.