imate pozz od raje iz sa

Moderator/ica: vlakanje
Eto nek Sarajevu moze pomoci protiv stabilnog ruskog drugoligasaFK Sarajevo je napisao/la:Vama Messi ne moze pomoci protiv SV Horna,mocna je to ekipa,ipak je stabilan austrijski treceligas![]()
![]()
![]()
.
Porediti drugu Rusku ligu sa trećom Austrijskom, neprocjenjivo, za sve ostalo tu su Lešinari.Hellas je napisao/la:Eto nek Sarajevu moze pomoci protiv stabilnog ruskog drugoligasaFK Sarajevo je napisao/la:Vama Messi ne moze pomoci protiv SV Horna,mocna je to ekipa,ipak je stabilan austrijski treceligas![]()
![]()
![]()
.
.
Dobro onda sta je sa WinterthuromKB-TM87 je napisao/la:Porediti drugu Rusku ligu sa trećom Austrijskom, neprocjenjivo, za sve ostalo tu su Lešinari.Hellas je napisao/la:Eto nek Sarajevu moze pomoci protiv stabilnog ruskog drugoligasaFK Sarajevo je napisao/la:Vama Messi ne moze pomoci protiv SV Horna,mocna je to ekipa,ipak je stabilan austrijski treceligas![]()
![]()
![]()
.
.
Ne bih baš rekao da će biti silovanje,iako je Borac u ovom momentu najbliži šampionskoj tituli,ali ima tu par zanimljivih duela,a eto već na startu proljeća ide u Široki Brijeg u kojem po tradiciji i ne prolazi baš najbolje,definitivno je ove sezone liga dosta zanimljivija u pogledu što upravo sa strane su klubovi dosta bodova donijeli. Bez obzira na sve Vule je bio kao i Puzigaća značajan šraf,sigurno da je Veljović pojačao špic ali je pitanje da li će odbrana ostati na istom nivou.jubitubi je napisao/la:Medjedovic,Veljovic,Krunic i Stakic.Dalje objasnjenje nije potrebno,na proljece ce biti silovanje.
tako je ŽELJO , sarajevo , borac , čelik , sloboda ,velež će uvjek postojat a ostali od jutra do sutra...Dejan, BL je napisao/la:Ne budi toliko ubjeđen, ko je uopšte olimpic? A i taj Široki nek jedan finansijer zaglavi u zatvor zbog nekih malverzacija ode projekat u ku..c
Veliki gradovi, bez obzira koliko to bilo teško uvijek će održavati svoje klubove a ovi ostali tu su samo u prolazu.
Više bih volio bez obzira na navijačke boje kada bi bilo istomišljenika koji će reći da bi najbolje za naš fudbal bilo da postoje svi klubovi bez obzira dolazili iz seoskog naselja od 500 ljudi i iz našeg glavnog grada.Jednostavno daće Bog da se nijedan klub ne ugasi jer je to najžalosnije nešto što se može desit jednom sportskom kolektivu. A naravno niko ne poriče kada se radi o najvećim imenima,al ne treba biti antipatičan prema malim klubovima,jer fakat nisu se svi mogli rodit u malim mjestima,a valjda i djeca koja tamo žive imaju pravo na treniranje bez obzira koliko se radilo o malom mjestu.cera1 je napisao/la:tako je ŽELJO , sarajevo , borac , čelik , sloboda ,velež će uvjek postojat a ostali od jutra do sutra...Dejan, BL je napisao/la:Ne budi toliko ubjeđen, ko je uopšte olimpic? A i taj Široki nek jedan finansijer zaglavi u zatvor zbog nekih malverzacija ode projekat u ku..c
Veliki gradovi, bez obzira koliko to bilo teško uvijek će održavati svoje klubove a ovi ostali tu su samo u prolazu.
melanholicar je napisao/la:Više bih volio bez obzira na navijačke boje kada bi bilo istomišljenika koji će reći da bi najbolje za naš fudbal bilo da postoje svi klubovi bez obzira dolazili iz seoskog naselja od 500 ljudi i iz našeg glavnog grada.Jednostavno daće Bog da se nijedan klub ne ugasi jer je to najžalosnije nešto što se može desit jednom sportskom kolektivu. A naravno niko ne poriče kada se radi o najvećim imenima,al ne treba biti antipatičan prema malim klubovima,jer fakat nisu se svi mogli rodit u malim mjestima,a valjda i djeca koja tamo žive imaju pravo na treniranje bez obzira koliko se radilo o malom mjestu.cera1 je napisao/la:tako je ŽELJO , sarajevo , borac , čelik , sloboda ,velež će uvjek postojat a ostali od jutra do sutra...Dejan, BL je napisao/la:Ne budi toliko ubjeđen, ko je uopšte olimpic? A i taj Široki nek jedan finansijer zaglavi u zatvor zbog nekih malverzacija ode projekat u ku..c
Jagodic je sam rekao,da ce Borac u proljetnom dijelu malo promjeniti taktiku,odnosno igrati "na gol vise",primi 3 daj 4,i tako,slicne stvari.Upravo zbog tih odlazaka,i slabljenja odbrane.melanholicar je napisao/la:Ne bih baš rekao da će biti silovanje,iako je Borac u ovom momentu najbliži šampionskoj tituli,ali ima tu par zanimljivih duela,a eto već na startu proljeća ide u Široki Brijeg u kojem po tradiciji i ne prolazi baš najbolje,definitivno je ove sezone liga dosta zanimljivija u pogledu što upravo sa strane su klubovi dosta bodova donijeli. Bez obzira na sve Vule je bio kao i Puzigaća značajan šraf,sigurno da je Veljović pojačao špic ali je pitanje da li će odbrana ostati na istom nivou.jubitubi je napisao/la:Medjedovic,Veljovic,Krunic i Stakic.Dalje objasnjenje nije potrebno,na proljece ce biti silovanje.
Dobio je Borac pravo pojačanje...uostalom,vidjeće i sami.Grad je nas DS je napisao/la:Drugari, zao mi sto nas Stakic napusti ali bolje kod vas nego ne znam ni ja gdje. Ja sam mozda lud ali on je odlican igrac i mislim da sta odlicno prosli. A kontam da ce iz Borca lakse naci put do kinte. U svakom slucaju, poprilicno najebasmo..
" $ " $ $ $ & $ је & $ $ ' " $ - & " ? " он " ".Grad je nas DS je napisao/la:Drugari, zao mi sto nas Stakic napusti ali bolje kod vas nego ne znam ni ja gdje. Ja sam mozda lud ali on je odlican igrac i mislim da sta odlicno prosli. A kontam da ce iz Borca lakse naci put do kinte. U svakom slucaju, poprilicno najebasmo..
Protiv Lokomotive danas igramo u 16.30,i vjerovatno ce biti tekstualni prijenos na njihovom sajtu.Sto se Zvezde tice,pregovara se sa RTS1,da bude prijenos uzivo.Vidjecemo jos.Elmar je napisao/la:Prenosili ko proviv Lokomotive i zadnju u begoradu protiv Crvene Zvezde?
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.