FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

saninhz87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la saninhz87 » 12 feb 2011, 10:47

imate pozz od raje iz sa :twisted:
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 12 feb 2011, 11:03

Ja nešto kontam, pa vi iz SA ste pravo gostoljubivi uvijek nam dovedete nekog amaterskog pjevaca na nase utakmice u SA i još vas razvalimo na terenu. Pa ljudi koji su to kompleksi!

Hvala Levati! :D :D :D

Pozdrav iz BL!

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 12 feb 2011, 11:47

FK Sarajevo je napisao/la:Vama Messi ne moze pomoci protiv SV Horna,mocna je to ekipa,ipak je stabilan austrijski treceligas :lol: :lol: :lol: :lol: .
Eto nek Sarajevu moze pomoci protiv stabilnog ruskog drugoligasa :D.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 feb 2011, 11:59

Hellas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Vama Messi ne moze pomoci protiv SV Horna,mocna je to ekipa,ipak je stabilan austrijski treceligas :lol: :lol: :lol: :lol: .
Porediti drugu Rusku ligu sa trećom Austrijskom, neprocjenjivo, za sve ostalo tu su Lešinari.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 12 feb 2011, 12:09

KB-TM87 je napisao/la:
Hellas je napisao/la:
Porediti drugu Rusku ligu sa trećom Austrijskom, neprocjenjivo, za sve ostalo tu su Lešinari.
Dobro onda sta je sa Winterthurom :). Kad je Borac gubio bilo je jao drugoligas svicarski? Kad nasi igraci idu u drugu ligu Rusije onda je jao kako najbolji igraci idu tamo...

Liga nam je katastrofa a pripremne utakmice ne znace nista. Jedini klubovi koji su iole organizovani i cijim igracima nece zafaliti para za virsle u ovoj drzavi su Olimpic i Siroki. Al doslovce svaki klub moze dozivjet za godinu dve subdinu Modrice i Posusja.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 12 feb 2011, 12:09

jubitubi je napisao/la:Medjedovic,Veljovic,Krunic i Stakic.Dalje objasnjenje nije potrebno,na proljece ce biti silovanje. :twisted:
Ne bih baš rekao da će biti silovanje,iako je Borac u ovom momentu najbliži šampionskoj tituli,ali ima tu par zanimljivih duela,a eto već na startu proljeća ide u Široki Brijeg u kojem po tradiciji i ne prolazi baš najbolje,definitivno je ove sezone liga dosta zanimljivija u pogledu što upravo sa strane su klubovi dosta bodova donijeli. Bez obzira na sve Vule je bio kao i Puzigaća značajan šraf,sigurno da je Veljović pojačao špic ali je pitanje da li će odbrana ostati na istom nivou.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 13 feb 2011, 00:17

Liga nam je katastrofa a pripremne utakmice ne znace nista. Jedini klubovi koji su iole organizovani i cijim igracima nece zafaliti para za virsle u ovoj drzavi su Olimpic i Siroki. Al doslovce svaki klub moze dozivjet za godinu dve subdinu Modrice i Posusja.[/quote]

Istina brate....evo nas iz Prijedora....borimo se sa ovim kretenima iz gradske skupstine....strasno! :cry:

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 13 feb 2011, 00:58

Ne budi toliko ubjeđen, ko je uopšte olimpic? A i taj Široki nek jedan finansijer zaglavi u zatvor zbog nekih malverzacija ode projekat u ku..c

Veliki gradovi, bez obzira koliko to bilo teško uvijek će održavati svoje klubove a ovi ostali tu su samo u prolazu.

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 13 feb 2011, 01:02

Dejan, BL je napisao/la:Ne budi toliko ubjeđen, ko je uopšte olimpic? A i taj Široki nek jedan finansijer zaglavi u zatvor zbog nekih malverzacija ode projekat u ku..c

Veliki gradovi, bez obzira koliko to bilo teško uvijek će održavati svoje klubove a ovi ostali tu su samo u prolazu.
tako je ŽELJO , sarajevo , borac , čelik , sloboda ,velež će uvjek postojat a ostali od jutra do sutra...

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 13 feb 2011, 10:17

cera1 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Ne budi toliko ubjeđen, ko je uopšte olimpic? A i taj Široki nek jedan finansijer zaglavi u zatvor zbog nekih malverzacija ode projekat u ku..c

tako je ŽELJO , sarajevo , borac , čelik , sloboda ,velež će uvjek postojat a ostali od jutra do sutra...
Više bih volio bez obzira na navijačke boje kada bi bilo istomišljenika koji će reći da bi najbolje za naš fudbal bilo da postoje svi klubovi bez obzira dolazili iz seoskog naselja od 500 ljudi i iz našeg glavnog grada.Jednostavno daće Bog da se nijedan klub ne ugasi jer je to najžalosnije nešto što se može desit jednom sportskom kolektivu. A naravno niko ne poriče kada se radi o najvećim imenima,al ne treba biti antipatičan prema malim klubovima,jer fakat nisu se svi mogli rodit u malim mjestima,a valjda i djeca koja tamo žive imaju pravo na treniranje bez obzira koliko se radilo o malom mjestu. ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

jeremija

Post Postao/la jeremija » 13 feb 2011, 11:16

melanholicar je napisao/la:
cera1 je napisao/la:

Više bih volio bez obzira na navijačke boje kada bi bilo istomišljenika koji će reći da bi najbolje za naš fudbal bilo da postoje svi klubovi bez obzira dolazili iz seoskog naselja od 500 ljudi i iz našeg glavnog grada.Jednostavno daće Bog da se nijedan klub ne ugasi jer je to najžalosnije nešto što se može desit jednom sportskom kolektivu. A naravno niko ne poriče kada se radi o najvećim imenima,al ne treba biti antipatičan prema malim klubovima,jer fakat nisu se svi mogli rodit u malim mjestima,a valjda i djeca koja tamo žive imaju pravo na treniranje bez obzira koliko se radilo o malom mjestu. ;)

Svaka čast na postu
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 13 feb 2011, 12:03

melanholicar je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Medjedovic,Veljovic,Krunic i Stakic.Dalje objasnjenje nije potrebno,na proljece ce biti silovanje. :twisted:
Ne bih baš rekao da će biti silovanje,iako je Borac u ovom momentu najbliži šampionskoj tituli,ali ima tu par zanimljivih duela,a eto već na startu proljeća ide u Široki Brijeg u kojem po tradiciji i ne prolazi baš najbolje,definitivno je ove sezone liga dosta zanimljivija u pogledu što upravo sa strane su klubovi dosta bodova donijeli. Bez obzira na sve Vule je bio kao i Puzigaća značajan šraf,sigurno da je Veljović pojačao špic ali je pitanje da li će odbrana ostati na istom nivou.
Jagodic je sam rekao,da ce Borac u proljetnom dijelu malo promjeniti taktiku,odnosno igrati "na gol vise",primi 3 daj 4,i tako,slicne stvari.Upravo zbog tih odlazaka,i slabljenja odbrane.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 feb 2011, 08:34

Drugari, zao mi sto nas Stakic napusti ali bolje kod vas nego ne znam ni ja gdje. Ja sam mozda lud ali on je odlican igrac i mislim da sta odlicno prosli. A kontam da ce iz Borca lakse naci put do kinte. U svakom slucaju, poprilicno najebasmo..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 feb 2011, 09:27

Grad je nas DS je napisao/la:Drugari, zao mi sto nas Stakic napusti ali bolje kod vas nego ne znam ni ja gdje. Ja sam mozda lud ali on je odlican igrac i mislim da sta odlicno prosli. A kontam da ce iz Borca lakse naci put do kinte. U svakom slucaju, poprilicno najebasmo..
Dobio je Borac pravo pojačanje...uostalom,vidjeće i sami. :lol:
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 14 feb 2011, 21:21

Prenosili ko proviv Lokomotive i zadnju u begoradu protiv Crvene Zvezde?

Hvala.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 15 feb 2011, 04:35

Grad je nas DS je napisao/la:Drugari, zao mi sto nas Stakic napusti ali bolje kod vas nego ne znam ni ja gdje. Ja sam mozda lud ali on je odlican igrac i mislim da sta odlicno prosli. A kontam da ce iz Borca lakse naci put do kinte. U svakom slucaju, poprilicno najebasmo..
" $ " $ $ $ & $ је & $ $ ' " $ - & " ? " он " ".

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 feb 2011, 07:59

Elmar je napisao/la:Prenosili ko proviv Lokomotive i zadnju u begoradu protiv Crvene Zvezde?

Hvala.
Protiv Lokomotive danas igramo u 16.30,i vjerovatno ce biti tekstualni prijenos na njihovom sajtu.Sto se Zvezde tice,pregovara se sa RTS1,da bude prijenos uzivo.Vidjecemo jos.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 15 feb 2011, 08:28

Ako mozes da ostavis URL do sajta lokomotive i txt prenosa, ja nisam mogao naci njihov oficijalni sajt. A prenos sa Zvezdom ce sigurno biti na zvezdinom sajtu, na TV-u moguce ali ko zna :D

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 15 feb 2011, 08:28

ako saznas samo javi

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 feb 2011, 09:10

http://www.fclm.ru

Samo se ne snalazim bas na ovom ruskom,a nece nesto da mi prebaci na englesku verziju.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.