BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Ovoj nasoj reprezentaciji kakva je po konstituciji u buducnosti bi najbolje legao Dejo Radonjic sa svojom hard difens igrom imamo batinase za njegovu kosarku svakog bi napatili
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- NerminFatic
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nisu trojke problem nego slobodna kojim su nabili razliku.NerminFatic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:24U trojkama vode 6:5, a ti kao da je 15:5<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:22Halilovic unisten u odbrani, raznose ga, zona nije rjesenje Adise, satrase nas na trici. Definitvno nemoguca misija, jedino da se skroz pogube Litvanci da bazen ne mogu pogoditi pa bi imali neku sansu. Ako branimo 3, spustaju loptu u reket i tu nas deru, trica im ide danas savrseno, danas nemoguca misija, nema trenera koji bi ovo dobio sa nasim sastavom.
Koševo Zapad
Ljudi imaju prekvalitetan roster, mi imamo to što imamo. Treba nam naša uraganska treća četvrtina, inače smo u ogromnom problemu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma svejedno brate skoro 60% za tri i skoro 70% za dva...da su sami u dvorani puno je jbg
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 07 sep 2022, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Naravno da im sve ulazi kad nasi ne igraju odbranu, nisu to poeni iz nekih nemogućih situacija pa da kazes sve im ulazi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma halaliti ovo. To dok smo vidjeli prije par dana, da cemo sa njima igrati za prolaz mogao si halaliti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ma ne možemo mi ovdje ništa, svi su gradjani kao Nurkić, a znaju igrati. Čak ni Nurkic ne može ovdje ništa.
Mi uvijek igramo neke brze igre, malene igrače, ovdje trebaju igrati Nurkic Kamenjas uvedi i Penavu i nek se mijenja sa Lazicem i naprijed Roberson i Musa. Ne možemo ništa ovome
Mi uvijek igramo neke brze igre, malene igrače, ovdje trebaju igrati Nurkic Kamenjas uvedi i Penavu i nek se mijenja sa Lazicem i naprijed Roberson i Musa. Ne možemo ništa ovome
Zadnja izmjena: Kosarka123, dana/u 07 sep 2022, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Mene bi bilo stid odigrati ovakvo lose prvenstvo, vise od 50% vremena je bio igrac protivnicke ekipe. OK, repka nije u sjajnom stanju, vozis se Kanticem i spavas u rupi al ovo je bruka da covjek odjednom zeli igrati ko Durant i ispucava seNerminFatic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:26I ti si moderator a vrijedjas nasu jedinu Nba zvijezdu?![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jaki su fizički, tuku, bas nezgodan matchup za nas.
to sad pričate nakon što smo izgubili od Francuza. Da je odigrao tako, pa zijanio od Slovenaca opet, bilo bi razapinjanje.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nurkic odigrao prvenstvo debelo ispod ocekivanja. Kakav nerezon i manjak solucija u napadu, znas unaprijed uvijek sta ce uraditi.
Zadnja izmjena: marlostanf1eld, dana/u 07 sep 2022, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sve si objasnio i u pravu si, al ne pravdaj se ovim klocevima koji su sad poceli kosarku gledati
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Slazem se ali ne krivim ga nesto puno jer vidim sta pokušava. Jbg ne uspijeva mu. Nije do njega ovo, ljudi su bolji i to je to. Imal šansi da dobijemo - ima ako sad poludimo ali ljudi su za klasu bolji. Od 10 tekmi, 9 hladno dobijaju.
Koliko su samo Francuzi lošiji od Litvanaca.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Svaka trica je bila laganica, nigdje nikog, valjda si pametan da skontas sta govorim. Imaju rjesenje za svaku nasu odbranu, za danas je to to, boriti se do kraja i casno se oprostiti. Mi igramo na rezervi, nema vise trunke kuveta.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:26Pa nisu trojke problem nego slobodna kojim su nabili razliku.NerminFatic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:24U trojkama vode 6:5, a ti kao da je 15:5<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:22Halilovic unisten u odbrani, raznose ga, zona nije rjesenje Adise, satrase nas na trici. Definitvno nemoguca misija, jedino da se skroz pogube Litvanci da bazen ne mogu pogoditi pa bi imali neku sansu. Ako branimo 3, spustaju loptu u reket i tu nas deru, trica im ide danas savrseno, danas nemoguca misija, nema trenera koji bi ovo dobio sa nasim sastavom.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Pa ne moze mu niko iskreirati sut i njega najvise i cuvaju. Da ne osuta koju trojku neb imao 6 suteva po tekmi.harden je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:27Mene bi bilo stid odigrati ovakvo lose prvenstvo, vise od 50% vremena je bio igrac protivnicke ekipe. OK, repka nije u sjajnom stanju, vozis se Kanticem i spavas u rupi al ovo je bruka da covjek odjednom zeli igrati ko Durant i ispucava seNerminFatic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:26I ti si moderator a vrijedjas nasu jedinu Nba zvijezdu?![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
sta kaze miralem dajte nam svjetske prvake i onda u eliminacionoj utakmici ovako igra

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- legenda reala
- Kontakt:
da nam treba danas ppbjeda protiv Mađarske za prolaz mi bi kiksali, nama je protivnik nebitan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nurkić je najmanji problem, lik se gura sa 2 tornja dok Halilović ovcu na papiru čuvat ne može, frajer se odbija od Sabonisa
Nema šta fali nam Garza za ovakvu utakmicu i to je to
Nema šta fali nam Garza za ovakvu utakmicu i to je to
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat, Vaya i 25 gostiju.