Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Pa ne smiju, oduzela se mudaArtVandelay je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:25bodi123 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:23Priđeš na 10 razlike Litvanci se nude griješe i ti ne smiješ potegnuti par trica pa ako uđe uđe nego se zabijaš u reket i bacaš nekakve pasove ko Ajverson
Roberson je morao u ovoj završnici poslije svakog izlaza iz bloka šutnuti pa šta bude i ne smije lik vraća pas Nurkiću i Musi...
Doviđenja prijatno, najveća luzerska država na kugli zemaljskoj
A zašto nisu potegnuli par trica? Zar su toliko glupi?
Odličan rezultat za BiH, sa ovakvom grupom ovo je maksimum. Dvije pobjede i časni porazi od ostale tri reprezentacije.marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:25Kad se glava ohladi, shvatit cemo da to nije uopste lose bilo, ali sta ces u momentu ovako se svasta napise.
marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:25Kad se glava ohladi, shvatit cemo da to nije uopste lose bilo, ali sta ces u momentu ovako se svasta napise.
Yebemo ti mater u piçku.
Proziran si četaljuJup je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:29marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:25Kad se glava ohladi, shvatit cemo da to nije uopste lose bilo, ali sta ces u momentu ovako se svasta napise.
sta dobro,pun mi je kufer tog luzerskog mentalnog sklopa svaki put isto bala blabla,30 godina od nezavisnosti mi ne mozemo da prodjemo **** prvi krug
![]()
,dok neke repke su se naprolazile i caj osvajale neka ozbiljnija mjesta .
Jednostavno treba reci da smo gola rinaka u kolektivnim sportovima i to je jedina prava istina![]()
![]()
![]()
marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:30Proziran si četaljuJup je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:29marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:25Kad se glava ohladi, shvatit cemo da to nije uopste lose bilo, ali sta ces u momentu ovako se svasta napise.
sta dobro,pun mi je kufer tog luzerskog mentalnog sklopa svaki put isto bala blabla,30 godina od nezavisnosti mi ne mozemo da prodjemo **** prvi krug
![]()
Jednostavno treba reci da smo gola rinaka u kolektivnim sportovima i to je jedina prava istina![]()
![]()
![]()
Nisi upravu..Jup je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:29marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:25Kad se glava ohladi, shvatit cemo da to nije uopste lose bilo, ali sta ces u momentu ovako se svasta napise.
![]()
![]()
![]()
Bas tako, nije problem ne proci, jedno , dva, tri prvenstva al da znas da ide neki napredak i da se radi s nekim planom. Ovako, svako malo neka euforija bez veze i samo prizemljenjeJup je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:29marlostanf1eld je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:25Kad se glava ohladi, shvatit cemo da to nije uopste lose bilo, ali sta ces u momentu ovako se svasta napise.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.