Nema nesto Dudica u zadnje vrijeme da se hvali,da nam prica o svojim genijalnim taktikama,igri iz Veleza da nam malo objasni ovu katasteofu sad mu dovode opet igrace od Rashida do Mustafica ovog Vrsajevica itd nikoga mu ja nebi doveo,kad moze Sloga iz Doboja sa svojim kadrom moze i on posto nista bolji nismo od njih pa da ne bacamo pare
Nema nesto Dudica u zadnje vrijeme da se hvali,da nam prica o svojim genijalnim taktikama,igri iz Veleza da nam malo objasni ovu katasteofu sad mu dovode opet igrace od Rashida do Mustafica ovog Vrsajevica itd nikoga mu ja nebi doveo,kad moze Sloga iz Doboja sa svojim kadrom moze i on posto nista bolji nismo od njih pa da ne bacamo pare
Ne može objasniti katastrofu kad ga niko za istu na pressovima ne pita.
Cuj dobar neki Avdo sa 36 godina
Dobar da oguli Mirvica a za klub i rezultate nidje veze.
Pa nece potpisati na 5 godina, nemaš beka, nemaš stopera logicno da moraš dovesti igrace. Ja mislim da bi vrsajevic mogao biti od pomoci ovu sezonu, brz ima iskustva. Ne kazem da ovo treba biti praksa al jednostavno u ovom momentu za mene ovo dobro rijesenje.
Cuj brz,pa bolan jedan Ronaldo vise nije brz sa 36-37 godina kamo li neki Avdo.uhljebili se on i Celavi i to je to.
pa avdija je bar igrao u zadnjih nekoliko godina. bolje i on nego neki avram i anicic koji su vise u bolnici nego na terenu
E to je kad imas dobrog SD,na kraju ti ostane da govoris bolje catakovic nego Cmilja,bolje Suljic nego Bagaric,bolje Anicic nego Lazic itd itd,a samo rezultata nigdje,na kraju samo Celavom dobro.
Peci je odličan desni bek. Po meni, istog kvaliteta kao i zadnji vezni.
Čuo sam, ne znam da li je istina, kažu da je Rašid na treninzima pokazao da je mesarčina samo takva. A budući da naše "sudije" vole mahati kartonima, eto derneka.
Znamo za Rašid-a
E ovako se dobija crveni, izvališ mu nogu iz članka i mirna Bosna