Da te Uzvišeni čuje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uvijek ih možeš dovoditi, samo je bitno da su bili bez kluba na dan kad je nama završen prelazni rok.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑08 sep 2022, 21:24Do kad traje ovaj transfer rok za igrače bez kluba?
Ne može objasniti katastrofu kad ga niko za istu na pressovima ne pita.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 sep 2022, 22:55Nema nesto Dudica u zadnje vrijeme da se hvali,da nam prica o svojim genijalnim taktikama,igri iz Veleza da nam malo objasni ovu katasteofu sad mu dovode opet igrace od Rashida do Mustafica ovog Vrsajevica itd nikoga mu ja nebi doveo,kad moze Sloga iz Doboja sa svojim kadrom moze i on posto nista bolji nismo od njih pa da ne bacamo pare
Cuj brz,pa bolan jedan Ronaldo vise nije brz sa 36-37 godina kamo li neki Avdo.uhljebili se on i Celavi i to je to.bordobijeli je napisao/la: ↑08 sep 2022, 10:24Pa nece potpisati na 5 godina, nemaš beka, nemaš stopera logicno da moraš dovesti igrace. Ja mislim da bi vrsajevic mogao biti od pomoci ovu sezonu, brz ima iskustva. Ne kazem da ovo treba biti praksa al jednostavno u ovom momentu za mene ovo dobro rijesenje.Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 sep 2022, 00:11Cuj dobar neki Avdo sa 36 godina![]()
Dobar da oguli Mirvica a za klub i rezultate nidje veze.
E to je kad imas dobrog SD,na kraju ti ostane da govoris bolje catakovic nego Cmilja,bolje Suljic nego Bagaric,bolje Anicic nego Lazic itd itd,a samo rezultata nigdje,na kraju samo Celavom dobro.
Ne smije covjek vise kafe popit na miruJavierBosnia je napisao/la: ↑08 sep 2022, 23:56Hadzija veceras u metropolisu s nekim likom (nije zayebancija) mozda je menadzer neciji
E ovako se dobija crveni, izvališ mu nogu iz članka i mirna Bosnaf0rest1946 je napisao/la: ↑08 sep 2022, 09:17VenamaHrabrih je napisao/la: ↑08 sep 2022, 07:15Peci je odličan desni bek. Po meni, istog kvaliteta kao i zadnji vezni.
Čuo sam, ne znam da li je istina, kažu da je Rašid na treninzima pokazao da je mesarčina samo takva. A budući da naše "sudije" vole mahati kartonima, eto derneka.
Znamo za Rašid-a![]()
možda mu je ženin brat, jaran iz osnovne, komšija...JavierBosnia je napisao/la: ↑08 sep 2022, 23:56Hadzija veceras u metropolisu s nekim likom (nije zayebancija) mozda je menadzer neciji
da nije HusaraJavierBosnia je napisao/la: ↑08 sep 2022, 23:56Hadzija veceras u metropolisu s nekim likom (nije zayebancija) mozda je menadzer neciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.