Ekipa je i vise nego jeftina. Imamo poraz od Zelje koji ove godine igra kao preporodjen. Jucerasnji poraz je prva "greska" koja se treneru moze staviti na teret. Imamo dvije utakmice manje, uz jednu pobjedu mi smo na prvom mjestu i ne znam zasto bi trenera trebali mjenjati. Ova ekipa je jeftinija 50% u odnosu na proslogodisnjeg (Dzafic, Doffo, Tomasevic, Mehanovic) su imali plate kao kompletna ekipa. Tako da nema razloga za brigu, osim ako ne prizeljkujes naseg trenera u nekoj drugoj ekipi. Usput, jel ziv Olimpik, kolko znam nesto su mjenjali ime u Baton ako Sam dobro upoznat. Imali kakve naznake da se ozivi ta prica?Mancini je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:47Nema ni najmanjeg razloga? Pa sa slabijom i jeftinijom ekipom je mogao isti ili sličan broj bodova.husrefbeg je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:10Ako mu se još koji put napravi bojkot igrača i ovako visok poraz, logičan je brz razlaz.elvirbaljic je napisao/la: ↑06 sep 2022, 16:33
Ne, nema ni najmanjeg razloga, moze otici samo ako on na tome insistira i trazi razlaz.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
Samo smo poletili visoko i bolno aterirali. Biće to dobro u konačnici.@Tuzlac trgni se malo...nije kraj svijeta.
-
- Kontakt:
Kad se vraca Hrkać??
-
- Kontakt:
Po procjenama nece ga biti Do utakmice Sa Borcem. Invidualni radi, jos nije u trenaznom procesu sa ekipom.
-
- Kontakt:
Znaci propusta jos dvije,ok valjda se izdrzi do tad..elvirbaljic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 22:21Po procjenama nece ga biti Do utakmice Sa Borcem. Invidualni radi, jos nije u trenaznom procesu sa ekipom.
-
- Kontakt:
Otprilike tako, svakako da bi raniji povratak dobro dosao. Bolje i sacekati sa povratkom, nego rizikovati sa povredom.Pozitivanstav je napisao/la: ↑08 sep 2022, 06:47Znaci propusta jos dvije,ok valjda se izdrzi do tad..elvirbaljic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 22:21Po procjenama nece ga biti Do utakmice Sa Borcem. Invidualni radi, jos nije u trenaznom procesu sa ekipom.
-
- Kontakt:
Sigruno da treba bit pazljiv.elvirbaljic je napisao/la: ↑08 sep 2022, 07:14Otprilike tako, svakako da bi raniji povratak dobro dosao. Bolje i sacekati sa povratkom, nego rizikovati sa povredom.Pozitivanstav je napisao/la: ↑08 sep 2022, 06:47Znaci propusta jos dvije,ok valjda se izdrzi do tad..elvirbaljic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 22:21
Po procjenama nece ga biti Do utakmice Sa Borcem. Invidualni radi, jos nije u trenaznom procesu sa ekipom.
Odbrana djeluje dosta sigurnija s njim i Celikom,tako mi je bar izgledalo.
Samo da se nadovezem, SB evo vec 6-7 godina svake godine krece sa totalno novim timom, i to se pokazalo kao veoma neuspjesno (rijetko kad u tih 7 godina su izborili evropu) prije 15 tak godina i vise SB je bio mnogo jaci od zrinjskog..Pozitivanstav je napisao/la: ↑06 sep 2022, 12:01Zeljo,Siroki i sl sklepetaju ekipu za mjesec i te ekipe budu u vrhu..
Neko kao ima novac i sl pa ne moze za 3-4,ili je neznanje ili sta vec,pameti cito nema..
Sto se tice zelje imaju finu ekipu, sigurno jacu skuplju od velezove igraju svoje utakmice na svom stadionu (sto malo ko), imaju jaku posjetu podrsku al i oni i sb kao ni velez kvalitet je za sredine tabele i niko nece igrat evropu.
Jer ove jace ekipe tc borac sarajevo zrinjski su mnogo kvalitetnije i te ekipe kad udju u ritam i kad budu igraki svoje domace tekme na svom terenu to ce bit mnogo drugacije..
Pobjeda zelje protiv zrinjskog i remi protiv nas je pukla sreca okolnost kao i sb protiv njih dovoljno govori
Pozdrav
-
- Kontakt:
E eto,sleglo se..
Sta se moze protiv Dobojlija....?
Mislim da je sve moguće.Pozitivanstav je napisao/la: ↑09 sep 2022, 09:31E eto,sleglo se..
Mi igramo toplo hladno...dali je na redu toplo vidjeti ćemo sutra.
Sudija Petrović.....svi suci kod nas znaju suditi jako dobro ali znaju okrenuti ćurak naopako.
-
- Kontakt:
Vjerujem da mogu..Beledija je napisao/la: ↑09 sep 2022, 09:53Mislim da je sve moguće.Pozitivanstav je napisao/la: ↑09 sep 2022, 09:31E eto,sleglo se..
Sudija Petrović.....svi suci kod nas znaju suditi jako dobro ali znaju okrenuti ćurak naopako.
Povrede ,suspensive,kako stoji ekipa na tom polju?
Po Joviću samo je Hrkač povrijeđen.Pozitivanstav je napisao/la: ↑09 sep 2022, 10:09Vjerujem da mogu..Beledija je napisao/la: ↑09 sep 2022, 09:53Mislim da je sve moguće.Pozitivanstav je napisao/la: ↑09 sep 2022, 09:31E eto,sleglo se..
Povrede ,suspensive,kako stoji ekipa na tom polju?
Suspendiranih nema.
Nisam naslonjen na klub pa info skupljam sa portala i foruma.
Zaboravio sam Pantelića. Neznam ona kvrga da može brzo splasnuti.
Al i Sarajevo smo nakantali bez njih.
Žao mi je što Tuzlac apstinira mada ga razumijem.
Pogotovu ako nešto zna od antisporta.
Al i Sarajevo smo nakantali bez njih.
Žao mi je što Tuzlac apstinira mada ga razumijem.
Pogotovu ako nešto zna od antisporta.
Možda je tuzlac u dosluhu sa Husrefom i radi na njegovom povratku. Nije se ljutit kad smo od Veleza izgubili istim rezultatom.
-
- Kontakt:
Danas pobjeda, da lakse zaboravimo blamazu sa Velezom. Odigrali smo sedam utakmica, kuci smo odlicni, samo zahvaljujuci terenu u Gradaccu nismo uspjeli upisati pobjedu. Sve ostale domace utakmice smo odigrali vise nego dobro. U gostima smo odigrali sa Sarajevom, Zeljom i Velezom. Pobjeda i dva poraza protiv ovakvih protivnika i nisu toliko losi (nismo ni mi Bajern) vise boli tih 8 primljenih golova. Protiv Zelje se nesto i odigrao, dok je protiv Veleza bilo sve osim dobro. Danas opet u gostima, iskreno ocekujem pobjedu, jer vlada pozitivna atmosfera, igraci su svjeni lose utakmice Sa Velezom. Sloga je u svakoj prethodnoj utakmici dala makar jedan gol, sto pokazuje da igraju otvorena i nadam se preko brzih igraca da mozemo to iskoristiti. Iskreno se nadam da medju brzim igracima nece biti Nukica i Mesinovica, pa cak bih volio danas da pocnemo i bez Mehidic, iako je u ovoj sezoni odigra dobri par utakmica, ali zbog ulohe "staziste" sa Velezom nek malo odmori. Danas bi tri boda znacila dosta jer bi psihicki jaci isli na Igman koji nas ubrzo ocekuje.
-
- Kontakt:
Ne volim rezat glave ali Nukic je izgubio svako povjerenje,to je fakat tako i pored lose utakmice cijele ekipe on je u kontinuitetu los i strasan kiksator.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 11:28Danas pobjeda, da lakse zaboravimo blamazu sa Velezom. Odigrali smo sedam utakmica, kuci smo odlicni, samo zahvaljujuci terenu u Gradaccu nismo uspjeli upisati pobjedu. Sve ostale domace utakmice smo odigrali vise nego dobro. U gostima smo odigrali sa Sarajevom, Zeljom i Velezom. Pobjeda i dva poraza protiv ovakvih protivnika i nisu toliko losi (nismo ni mi Bajern) vise boli tih 8 primljenih golova. Protiv Zelje se nesto i odigrao, dok je protiv Veleza bilo sve osim dobro. Danas opet u gostima, iskreno ocekujem pobjedu, jer vlada pozitivna atmosfera, igraci su svjeni lose utakmice Sa Velezom. Sloga je u svakoj prethodnoj utakmici dala makar jedan gol, sto pokazuje da igraju otvorena i nadam se preko brzih igraca da mozemo to iskoristiti. Iskreno se nadam da medju brzim igracima nece biti Nukica i Mesinovica, pa cak bih volio danas da pocnemo i bez Mehidic, iako je u ovoj sezoni odigra dobri par utakmica, ali zbog ulohe "staziste" sa Velezom nek malo odmori. Danas bi tri boda znacila dosta jer bi psihicki jaci isli na Igman koji nas ubrzo ocekuje.
Kad mu se da lopta kao da im bombu u nogama.
Mehidic je tako bio los protiv Veleza,ostala mi je u glavi akcija oko 30 min gdje se nazad vraca penzionerski u jeku Velezovog napada.
Ocekujem danas 3 boda.
-
- Kontakt:
Danas cemo vidjeti od cega su momci satkani..previse oscilacija u igri doprinosi da covjek ne zna sta da ocekuje od ekipe..pobjedom bi se donekle isprao gorak okus lose partije protiv Veleža, protivnik nimalo naivan ali koji voli da se nadigrava tako da se nadam da ce nasa krila iskoristiti svoje prilike..Kada bi utakmica krenula bez Nukica i Mesinovica mislim da bi odmah imali u startu prednost..Kada se pogleda klupa nemamo mi nikakvu sirinu u ekipi tesko da se na koga moze osloniti pa i sa ovakvom limitiranom ekipom imamo super rezultate (osim blamaže protiv Veleža) sto mislim da je Joviceva zasluga i onda taj isti Jovic forsira ove navedene polu igrace
..Za mene smo ove sezone prava enigma, nerealno previše oscilacija u igri od sjaja do ocaja, valjda se uhvati nekakva konstanta, nadam se pozitivna..

-
- Kontakt:
Armin Hodzic slobodan igrac, da vidimo dolazi li kod nas
imali smo pregovore sa njim pred ovu sezonu, malo je Ferencvaros pravio probleme sa ugovorom, da vidimo jel se sta promjenilo..

-
- Kontakt:
E to bi vec bilo pravo pojacanje..napadač nam treba pod hitno..