Ovo je Mulalic izjavioCityCity je napisao/la: ↑11 sep 2022, 13:16Ne tako davno jednom klubu u premijer ligi na stadionu grbavica je poništen čist gol zbog nepostojećeg ofsajda i umjesto 0:1 nešto kasnije smo imali 1:0.Trener domaćeg tima (inače sumnjivog odgoja i obrazovanja te ponekad bahat i nekontrolisanog ponašanja) ne spomenu ovu situaciju nikada ni u tragovima a zna redovno da kmeči i jadikuje zbog suđenja koje ne ide u korist klubu kojeg trenira.
![]()
Mulalić je 'čuo' da je bio veliki ofsajd kod gola Slobode. Spomenuo je i crveni karton kojeg je trebao dobiti igrač domaćeg tima Jasmin Osmić.
"Čuo sam da je tri metra ofsajd, ne znam dok ne vidim. Imamo tu situaciju u kojoj se ne da crveni karton, a trebao je. Ovo se opet kraju provlači, ne znam ko je tu na kraju glupan, treneri i igrači".
Imao je Mulalić sukobe i s navijačima Slobode u ovom meču. Nije želio o tome previše govoriti.
"Šta hoćeš sad da ljude napadam? Valjda su tu došli da psuju i vrijeđaju. Ne znam, valjda je to takva kultura", istakao je Mulalić.
I Santos je dao regularan gol
Nije rukom igrao
Nemam sad vremena kad ste vi nas pokrali u Tuzli kad nas je Amar vodio kad onaj Nukic zafrljaci loptu rukom preko svog gola
Vi cete pricat nekom nesto