Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
Volio bih da prodje Srbija zbog zanimljivosti turnira. Dugo ce cekati Talijani na jos jednu ovakvu sutersku partiju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Šta sudije sviraju Talijanima - čista krađa.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jel gubi agresor? 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Gledaj Jokare 

- ElCartel11
- Kontakt:
Toooo zabari lomi ****
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
ostat ce pjesma i uspomena na tea kapitena 

Fontecchio za prolaz Italije u četvrtfinale EB.
- akisarajevo92
- Kontakt:
na kraju ce deda na klupi biti kriv, a ne sto su kalina i lucic hajpovanije verzije marka ramljaka
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovaj srbijanski komentator je toliko nadmen i ufuran - ja mislim da je on već vidio Srbiju i igrače kako primaju zlatne medalje.
Jel neko pesicu reko da je micic procitan
Ma dobro to je Italija, dobit će jednog od glavnih favorita za zlato i najnormalnije mogu ispasti od Francuza u četvrtfinalu, tako je to kada živiš i umireš od šuta za tri 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Laka grupa dosla na naplatu, sta vise, potcenjivacki stav. Zabari zasluzeno.
ipak nije stalaZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑11 sep 2022, 18:46Italijane kad stane trojka odosmo na 20+. Milutinov nam treba u igri.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.