selektor Italije
Eurobasket 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Eurobasket 2022
Hoće da donesu "zlato što se zlati", a starkelja ih vodi sa klupe.
selektor Italije
selektor Italije
Zna li se sta, priznaju li srbi ove sudije ili je ovo urota zapada
Forza Italiaaaaaa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
micic se bas stegao. od panjina poput kaline i lucica i ne ocekujes da zabiju otvoren sut. guduric i marinkovic srpska verzija hasandica. onaj bugarin milutinov sporiji od lerica. na kraju....ostane samo Jokic kao klasa. ne vjerujem da ce vise htjeti da se cima s bogaljima.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hoće li večeras četnici sa Neguj mo srbski objavljivati šta
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ElCartel11
- Kontakt:
Au jesam ga prognoziraoRaonffa je napisao/la: ↑11 sep 2022, 11:55Ne bih se ja baš kladio da će Ukrajinci lako sa Poljacima, meni su čak Poljaci blagi favorit da idu dalje. Finskoj i Hrvatskoj dajem podjednake šanse mada bih više volio da prođu Hrvati.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 11:08Danas znaci idu dalje Ukrajina, Hrvatska, Srbija i Grčka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- f0rest1946
- Kontakt:
Amerika postavila Pesica za trenera.
Svaka cast Pesicu ljudino, odlican posao
Ma osvojit ce Giannis sam ovaj turnir.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zna se ko su bili pravi partizani.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
ima li gdje slika ono izjave tegeltije
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- BosniaBoston
- Kontakt:
Donesi kuci osminu sto se osminiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:10Hoće li večeras četnici sa Neguj mo srbski objavljivati šta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
a najjaci su oni sto oplakaju sto Slovenac Doncic ne igra za srbiju, valjda po teoriji da su svi, pocevsi od djizusa, srpskog porijekla.
-
dachodachoni
- Kontakt:
marconato je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:41Poslednji Euro se igrao 2017 i bukvalno bez 10 standardnih igraca Srbija je igrala finale na jednu loptu protiv dosta jace Slovenije no sto je danas. Bogdan bukvalno sam vukao ekipu do finala. Nedostajali: Jokić, Teodosić, Bjelica...Micić nije igrao finale isto zbog povrede.dachodachoni je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:12Ajde ne peri glupostima gdje su na zadnja tri eura kad su tako jaki, ne smaraj me viseJup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:05
Vidi necu da se upecam na te nacional -sovinisticke fraze ,ja gledam cisto sa sportske strane ,Srbija je SAD u evropi sto se tice kosarke ,bez obzira na oscilacije u rezultati zadnjih godina ,.
Srbija ima igrace za zlato+ trenera ,mi imamo jedva da prodjemo grupnu fazu ako i u tome uspijemo +da srbi imaju prekaljenog trnera koji zna kako je osvojiti Eurobasket,a mi imamo AZIZA BEĆIRA kojeg nisam za ozbiljno uzimao kao kosarkasa a kamo li za coacha
![]()
![]()
Cuj gdje su bili![]()
Dva MVP-a, tolika loziona i na kraju identican rezultat kao Hrvatska te za nijansu bolji rezultat od nas. Zemlja kosarke.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hrvati i Srbi yebavali nas za Litvaniju, Srbi jutros hrvate za fince i onda grand finale večeras 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa otac mu je iz Srbije koliko ja znam. Nista cudno.
15.10.2013.
We will see
- Shategabri
- Kontakt:
16-7 izgubljene i uz onakvu tricu, nemaš šta tražiti.
Dohaka im slaba grupa.
Dohaka im slaba grupa.
Koševo Zapad
Ma oni na sve zivo bacaju sprdnju, evo i sad na kosarkase.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:10Hoće li večeras četnici sa Neguj mo srbski objavljivati šta

Al komentari na objavi.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 11 sep 2022, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.