FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Kažu jučer tuzlac bio na tribinama u Banovicima pratio susret Sloboda Zeljo.
-
- Kontakt:
Pobjeda protiv Igman u Srijedu zlata vrijedi. Da se odvojimo malo i jos dignemo Moral ekipe.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Samo da nam ne pošalju kakvog sudiju da nas ne povali. Realno smo jači. I ujedno de nam provjeri stanje povrijeđenih Pantelic, Kulibali, Smailagic.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:18Pobjeda protiv Igman u Srijedu zlata vrijedi. Da se odvojimo malo i jos dignemo Moral ekipe.
-
- Kontakt:
Nisam u BiH, dolazim nazad za par dana, provjerim sutra telefonski pa cu napisati.husrefbeg je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:29Samo da nam ne pošalju kakvog sudiju da nas ne povali. Realno smo jači. I ujedno de nam provjeri stanje povrijeđenih Pantelic, Kulibali, Smailagic.elvirbaljic je napisao/la: ↑11 sep 2022, 21:18Pobjeda protiv Igman u Srijedu zlata vrijedi. Da se odvojimo malo i jos dignemo Moral ekipe.
-
- Kontakt:
Prelijepo izgleda tabela veceras, ovo nam uvijek treba biti cilj, pokazalo se tacno ono što je elvirbaljic rekao da su igrači bili svjesni lose utakmice protiv Veleža i raduje da im nije bilo svejedno, sto su sinoć i pokazali..e sad zamislite da imamo jos makar tri-cetiri igraca na "deficitarnim" pozicijama bili bi ravnopravan kandidat za titulu..nadam se da ce Uprava shvatiti da nam jako malo fali da imamo konkurentnu ekipu Zrinjskom i da bi se mogli potuci s njima za titulu, znam da to nije bio plan pred sezonu ali zasto ne uloziti u jos par pojacanja i boriti se do kraja za to prvo mjesto.. dosadašnji dio prvenstva nam je opet pokazao da Zrinjski nece imati ozbiljniju konkurenciju osim nas tako da bi se po meni isplatilo investirati..Karic po meni treba imati veću minutažu, momak mlad, hrabar, srcan i zna igrati lopte...idemo po tri boda protiv Igmana, bolji smo samo se nadam da nećemo opet igrati pod rucnom iz nekog razloga.. nadam se da ce Pantelic biti spreman..
Lijepo je biti optimističan. Ipak pored Zrinjskog su još Sarajevo Željo pa i Borac jači ili blizu nas. PRIORITET je po meni vrh tabele koji vodi u Evropu a ni kup ne treba zanemariti bar do proljeća.Karić je suho zlato. Tabela prelijepo izgleda a pobjedom protiv Igmana nas ostavlja na prvom mjestu bar do oktobra.Dovoljan motiv.Aristotel555 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:09Prelijepo izgleda tabela veceras, ovo nam uvijek treba biti cilj, pokazalo se tacno ono što je elvirbaljic rekao da su igrači bili svjesni lose utakmice protiv Veleža i raduje da im nije bilo svejedno, sto su sinoć i pokazali..e sad zamislite da imamo jos makar tri-cetiri igraca na "deficitarnim" pozicijama bili bi ravnopravan kandidat za titulu..nadam se da ce Uprava shvatiti da nam jako malo fali da imamo konkurentnu ekipu Zrinjskom i da bi se mogli potuci s njima za titulu, znam da to nije bio plan pred sezonu ali zasto ne uloziti u jos par pojacanja i boriti se do kraja za to prvo mjesto.. dosadašnji dio prvenstva nam je opet pokazao da Zrinjski nece imati ozbiljniju konkurenciju osim nas tako da bi se po meni isplatilo investirati..Karic po meni treba imati veću minutažu, momak mlad, hrabar, srcan i zna igrati lopte...idemo po tri boda protiv Igmana, bolji smo samo se nadam da nećemo opet igrati pod rucnom iz nekog razloga.. nadam se da ce Pantelic biti spreman..
Jarane ovo je ipak dezinformacija. Nikakav kontakt nije postojao sa Arminom to tvrdim jer znam.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:04Armin Hodzic slobodan igrac, da vidimo dolazi li kod nasimali smo pregovore sa njim pred ovu sezonu, malo je Ferencvaros pravio probleme sa ugovorom, da vidimo jel se sta promjenilo..
Do neki dan, je Armin bio najplačeniji igrač Madzarske lige, i u ovim godinama je nerealno očekivat da se vrati u BiH. Njegova agnecija je Lian Sports, što znači Fali Ramadani, koji mu može lagano još danas "završit" njemačku cvajtu.
A uz to bez kluba je od 31.8. što znači da nije ni moguče ga registrovat do zimskog prelaznog roka u BiH, jer možemo dovest samo igrače bez ugovora do 12.8.
I nije on nikad bio igrač Ferencvarosa
-
- Kontakt:
Sobzirom da sam licno bio prisutan sa "sefom" prilikom susreta snjim, zato Sam napisao, znam sta se u tom trenutku pricalo. Dezinformacija nije, jer Sam licno bio prisutan, sad koliko je to bilo "realno" je drugi par cipela. Sobzirom na njegov Status i minutazu pricalo se o mogucim opcijama.Razgovor uz kafu, sad ako smatras da nije bilo "zvanicnih" pregovora ok.amkeivke je napisao/la: ↑12 sep 2022, 08:52Jarane ovo je ipak dezinformacija. Nikakav kontakt nije postojao sa Arminom to tvrdim jer znam.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:04Armin Hodzic slobodan igrac, da vidimo dolazi li kod nasimali smo pregovore sa njim pred ovu sezonu, malo je Ferencvaros pravio probleme sa ugovorom, da vidimo jel se sta promjenilo..
Do neki dan, je Armin bio najplačeniji igrač Madzarske lige, i u ovim godinama je nerealno očekivat da se vrati u BiH. Njegova agnecija je Lian Sports, što znači Fali Ramadani, koji mu može lagano još danas "završit" njemačku cvajtu.
A uz to bez kluba je od 31.8. što znači da nije ni moguče ga registrovat do zimskog prelaznog roka u BiH, jer možemo dovest samo igrače bez ugovora do 12.8.
I nije on nikad bio igrač Ferencvarosa![]()
TC-u i nije najnužnije da se pojačaju na poziciji napadača. Imaju dva dobra i mlada napadača na kojima mogu profitirati, koje treba istrpiti, a nije da nisu efikasni. Trenutno su u dobroj poziciji što se napada tiče.
Važnije su bekovske pozicije. Po mogućnosti naći bar još jednog poput Kulibalija, samo za bekovsku poziciju. Nukića ako neće koristiti na krilu, jer očigledno se na novoj poziciji ne snalazi, treba prodati već na zimu dok se mogu još novci za njega uzeti.
Što bi dali lovu za Hodžića koji jeste odličan, ali nepotreban, bolje je dovesti dva dobra beka i imaš odlično izbalansiranu ekipu i dubinu na klupi.
Važnije su bekovske pozicije. Po mogućnosti naći bar još jednog poput Kulibalija, samo za bekovsku poziciju. Nukića ako neće koristiti na krilu, jer očigledno se na novoj poziciji ne snalazi, treba prodati već na zimu dok se mogu još novci za njega uzeti.
Što bi dali lovu za Hodžića koji jeste odličan, ali nepotreban, bolje je dovesti dva dobra beka i imaš odlično izbalansiranu ekipu i dubinu na klupi.
Maštalo se jest o tome, i dalje se možda mašta, al vjeruj mi ništa od toga. Nikad niko nit je zvao Armina, nit bivši klub Fehervar.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 09:16Sobzirom da sam licno bio prisutan sa "sefom" prilikom susreta snjim, zato Sam napisao, znam sta se u tom trenutku pricalo. Dezinformacija nije, jer Sam licno bio prisutan, sad koliko je to bilo "realno" je drugi par cipela. Sobzirom na njegov Status i minutazu pricalo se o mogucim opcijama.Razgovor uz kafu, sad ako smatras da nije bilo "zvanicnih" pregovora ok.amkeivke je napisao/la: ↑12 sep 2022, 08:52Jarane ovo je ipak dezinformacija. Nikakav kontakt nije postojao sa Arminom to tvrdim jer znam.elvirbaljic je napisao/la: ↑10 sep 2022, 15:04Armin Hodzic slobodan igrac, da vidimo dolazi li kod nasimali smo pregovore sa njim pred ovu sezonu, malo je Ferencvaros pravio probleme sa ugovorom, da vidimo jel se sta promjenilo..
Samo se je u okviru našeg kluba pričalo o mogučim pojačanjima...
-
- Kontakt:
Pa kao da je ne dostizan, previse neki mastaju i misle da su igracine..Eto,Madjari ga nece,Dinamo,ajmo se spustit na zemlju i prihvatit realnost.amkeivke je napisao/la: ↑12 sep 2022, 11:30Maštalo se jest o tome, i dalje se možda mašta, al vjeruj mi ništa od toga. Nikad niko nit je zvao Armina, nit bivši klub Fehervar.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 09:16Sobzirom da sam licno bio prisutan sa "sefom" prilikom susreta snjim, zato Sam napisao, znam sta se u tom trenutku pricalo. Dezinformacija nije, jer Sam licno bio prisutan, sad koliko je to bilo "realno" je drugi par cipela. Sobzirom na njegov Status i minutazu pricalo se o mogucim opcijama.Razgovor uz kafu, sad ako smatras da nije bilo "zvanicnih" pregovora ok.amkeivke je napisao/la: ↑12 sep 2022, 08:52
Jarane ovo je ipak dezinformacija. Nikakav kontakt nije postojao sa Arminom to tvrdim jer znam.
-
- Kontakt:
Necemo u detalje, prozvao si me da sam napisao netacnu informacija, sto nikad Do sad nisam uradio, niti imam potrebu za tim. Znam da neke stvari niko ne zeli da se iznose iz okvira kluba, da se postavljaju pitanje ako se sazna ali nebitno. Ja, Azmir i jos par osoba smo sjedili sa doticnim, bila je prica na tu temu. U tom trenutku nista nije imao protiv zbog svoje minutaze i nekih drugih okolnosti. Zavrsio bih sa ovom temom, koga nema bez njega se moze, jer smo dokazali da mozemo i bez zvjezdica igrati. Evo nema par zvjezdica od prosle i pretposle sezone, a mi igramo sasvim ok, uz par oscilacija sto je normalno jer je mlada ekipa. Idemo u Srijedu po bodove, pa akobogda docekati vicinu prciju, razbiti, te trasirati nas put prema Europi.amkeivke je napisao/la: ↑12 sep 2022, 11:30Maštalo se jest o tome, i dalje se možda mašta, al vjeruj mi ništa od toga. Nikad niko nit je zvao Armina, nit bivši klub Fehervar.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 09:16Sobzirom da sam licno bio prisutan sa "sefom" prilikom susreta snjim, zato Sam napisao, znam sta se u tom trenutku pricalo. Dezinformacija nije, jer Sam licno bio prisutan, sad koliko je to bilo "realno" je drugi par cipela. Sobzirom na njegov Status i minutazu pricalo se o mogucim opcijama.Razgovor uz kafu, sad ako smatras da nije bilo "zvanicnih" pregovora ok.amkeivke je napisao/la: ↑12 sep 2022, 08:52
Jarane ovo je ipak dezinformacija. Nikakav kontakt nije postojao sa Arminom to tvrdim jer znam.
-
- Kontakt:
U srijedu bez tv prijenosa...
Imamo brdo igraca sa dva zuta, pred suspenzijom.
Mozemo ocekivat masakr protiv Igmana, jer nakon toga slijedi Borac.
Mozemo ocekivat masakr protiv Igmana, jer nakon toga slijedi Borac.
Glupo mogla je Moja TV jednu a Arena drugu. Nije dobro bez kamera.
-
- Kontakt:
Ma uzeti tri boda protiv Igmana, Sa genocidasima se potuci, makar ih lijepo udarati ako ne mozemo pobjediti.
Sukilovic, Čeliković, Mehidic, Nargalic, Karic i Huso imaju po dva žuta. Možda još neko. Čini mi se i Kulibali.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 sep 2022, 17:00Ma uzeti tri boda protiv Igmana, Sa genocidasima se potuci, makar ih lijepo udarati ako ne mozemo pobjediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.