FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma yebi ih tamo.Dok Zeljkana guraju sudije sute ko pi.cke.Cim je na njihovu stetu kmece ko da su im titulu oteli.Svakako ce zavrsit u sredini tabele.Bod zasluzen ko kuca
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
profesorbaltazar
- Kontakt:
BOZE sačuvaj komentara i taktike TACNO SE ZNA KO SE KRIJE IZA KOJEG PROFILA IZADJITE LJUDI IGRAJTE VI BUDITE TRENERI SELEKTORI MA FUJ SAMO CILJ OCRNITI ZBOG LICNOG INTERESA SMIJEŠNI STE VISE ŠTA SI DOZVOLITE I PO TRIBINAMAultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:18pa u ovoj utakmici ima logike, mislim u svakoj ima logike, tako da se nadam da je to svjesno uradio.
Zeljo je najopasniji preko krila, a i bekovi im pomazu napadu, aktivni su jako. Nasi bekovi su spasavaj se ko moze i onda moras da poduplas sa igracima naprijed. Delic znas da nista nece uradit u napadu, slicno kao i Eldar lijevo ali bolje da sprijecimo golove, a naprijed sta uradimo. Nase bekove ako ostavis 1 na 1 sa bilo kim to i bi.
danas je pametno i postedio Kapeta, gurnuo iskusnijeg Civu, inace bi Amoa oplodio ovog malca.
i opet uz sve to vile nas pronosase kod crvenog kartona.
Eldara ne mogu kritikovati jer godinama gledam kako se igraci u Slobodi zrtvuju van svoje pozicije, da pokriju kolege koji ne mogu da ostanu na terenu. I sad premlad je Eldar da stigne i gore i dole. Slicna prica kao sa Smajicem kad je vadio Peru iz govana, ali neki igraci imaju dobar pr i marketing, raja ih voli i njima se sve oprasta i dzaba sto su igrac manje na terenu i citava ekipa trpi.
Vranjes danas pokazao da ce pomoci, vidi se korist koju donosi na sredini kako na zemlji tako i u zracnom duelu. Ali nespreman je za 90 min.
sto se tice napada najveci nam je problem ta staticnost i neprobojnost. Nemamo ofanzivnih igraca, krilnih probojnih. Nemamo naravno ni bekove. I sad je najveci izazov na Jahi kako da zakrpi slabost koju sad sve ekipe vide i gadjaju. Citava ekipa trpi i povija se da pokrije Osmica i Kapetanovica/Civica.
sreca u nesreci je sto osim Borca i Zelje slabo ko u ligi ima cestito krilo.
-
profesorbaltazar
- Kontakt:
Ma DJABE ti to pises Maksimović treba da igra i zadužio nas prošleBeduin je napisao/la: ↑10 sep 2022, 20:43Upravo zbog te sterilnosti u napadu, prvenstveno po krilima, volio bih da proba Haruna na beka, a Osmica na krilo. Jeste da nemas beka na klupi, ali moze se nesto skuckati u slucaju potrebe.
Osmic je daleko produktivniji i opasniji u fazi napada, moze brzinom probiti po strani, voli utrcati u prazan prostor i steta je Mehmedovica trositi bespotrebno na krilu. Radije ga sa klupe forsiraj da kao svjez proba napraviti nesto.
Isto tako i Delic, moze biti odlicna zamjena Vranjesu/desnom krilu, a moze se probati i u paru sa Vosnjakom/Mevlinom gdje bi imao jos jednu radilicu na sredini terena, a ujedno i igraca koji bi se ubacivao iz drugog plana.
jeseni svojom igrom ali zaboravi se to puno i pravi mjesto i guraju se drugi udje nam politika i u svetinjuuu… 075 nema toga vise ni medju navijačima seljakluk se ukorijenio
-
desperados
- Kontakt:
klasik je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:20Realno i njihov gol je sumnjiv, zakacio je Amoah loptu a mislim da je Hodzic bio tad iza nase odbrane.Madal je napisao/la: ↑10 sep 2022, 22:17Steta za danas jer mislim da su bili zreli za poraza. Ali imamo i mi jos hljeba da jedemo da bi dobili ovakve utakmice. Kako god, nelose izgleda u odnosu na ono sto smo navikli proslih sezona. Ne znam za ofsajd, izgleda je bio cim se toliko proteze prica ali nek su i nas jednom sudije protiv njih "pogurale". Za crveni stvarno pojma nemam o kojoj situaciji pisu ljudi. Fin nas je broj bio. 075!
Opet juce gledam onu tribinu u Banovicima.
Nebi bilo 200 ljudi da nije bilo lrova.
Istok docekat necemo jos dugo.
Mozel se pokrenut neka inicijativa da se na zapadu stavi krov, loze se produze citavom duzinom tribine i preko krov. Bolje tu ulupat milion i bar imat neku komociju na glavnoj tribini.
Vjerujem uz dobre nosece stubove iza tribine (uz tribinu) da bi se krov mogao odradit. A i valjalo bi te loze produzit pa da bar imas neki kapacitrt da se ljudi ne naguravaju u ono gore malo jada.
Nebi bilo 200 ljudi da nije bilo lrova.
Istok docekat necemo jos dugo.
Mozel se pokrenut neka inicijativa da se na zapadu stavi krov, loze se produze citavom duzinom tribine i preko krov. Bolje tu ulupat milion i bar imat neku komociju na glavnoj tribini.
Vjerujem uz dobre nosece stubove iza tribine (uz tribinu) da bi se krov mogao odradit. A i valjalo bi te loze produzit pa da bar imas neki kapacitrt da se ljudi ne naguravaju u ono gore malo jada.
osmić stalno dobija zute za povlačenje rukama igrača koji ga prolazi, centaršut iz pokreta mu je jako loš a izgleda da je izgubio i na brzini.
Hajde nismo izgubili ali neće to biti dovoljno
Hajde nismo izgubili ali neće to biti dovoljno
& $ ?
-
Sjenjak075Sloboda
- Kontakt:
Ma eto dobijaaa samo vi jako tuzlanski nastavite pljuvati “nase” I to koga mozete ili imate licni interes
Dizali ste TAmasevica a kakve propuhe pravi u Sarajevu
Osma se bori nije on kriv sto SAlkin maneken izgubi sto lopti i poklanja lopte protivniku a babo SDA zavodi red na fejz , na tribinama i upravi … vosnjak kazu “dobar” reci cu samo borben i ima slobode I previse dok struka i statistika kazu drugacije …
Dzaba pojacanja zvucna a i skupa kad nema to ko posloziti kako treba ..Osma , Devedzicu , Maksa , Kape , H beganovici mehmedovicu zapamtite uvijek ćete vi biti krivi i najgori igrači
Glavu gore djeco ima nas koji VAs istinski podržavamo pogotov kad vidimo vaše zalaganje i trud
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Salko ce sjebati ovo dijete, ko god napise neku kritiku za Mehmedovica dodje babo i svadja se sa ljudima.
Pa brate mili 19 mu je godina i treba da ima kritike kako bi se popravio.
Pa brate mili 19 mu je godina i treba da ima kritike kako bi se popravio.
Uzas, ne mozes vise ni prokomentarisati kako je ko igrao da ti se neko ne nakači da pljuje i tebe i Tuzlu i sve navijace Slobode
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Sjenjak075Sloboda
- Kontakt:
Izvini ako sam te uvrijedio nego čitam sve komentare
Trudio se Osmic niko nije rekao koliko Civa puta ispade
Sreća naša pa je onakav teren bio i vrijeme vjeruj drug
Delić profula nemoguce još na lijevu ušlo niko ništa
Falimo Vosnjaka najgora mu statistika a Kurtalica nigdje
Ovaj će se razigrati malo novce uzeti i ode al hajjj
Za malu lovu igraju ovi momci za razliku od drugih nazovimo pojačanja a mi navijači odmah bi im i g dali
Pravdaju pozicijama nekim nije ova za njega te prirodna te .. jeste li vi gledali kako igraju ljudi a mi akciije uigrane nemamo
niti igre Al eto imamo borbenost Vranjesu se na faci vidi gdje dodjo
Za male pare nije sigurno . Forumasa vjeruj drug ima ali malo navijaca vise je onih sto pljuju jer nisu clanovi vise ne godi im uprava , pa ima I iz Uprave a ima I oceva sto s pet profila pljuju druge ..Eto drug nije nista bilo s namjerom
Razumljivo je da svako od nas drugacije gleda utakmice, struka pa se ne slaze u nekim stvarima, a pogotovo navijaci i simpatizeri.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:58Izvini ako sam te uvrijedio nego čitam sve komentare
Za malu lovu igraju ovi momci za razliku od drugih nazovimo pojačanja a mi navijači odmah bi im i g dali
Pravdaju pozicijama nekim nije ova za njega te prirodna te .. jeste li vi gledali kako igraju ljudi a mi akciije uigrane nemamo
Za male pare nije sigurno . Forumasa vjeruj drug ima ali malo navijaca vise je onih sto pljuju jer nisu clanovi vise ne godi im uprava , pa ima I iz Uprave a ima I oceva sto s pet profila pljuju druge ..Eto drug nije nista bilo s namjerom
Evo npr ja Jasmina Osmica vidim kao vjerovatno naseg najspremnijeg igraca ove sezone, a procitao sam kritike na njegov racun i ne mogu reci da neke nisu neopravdane. To opet ne mijenja moj stav da je jedan od boljih ove sezone.
Mehmedovic je sam pojeo Borca, ali su opravdane kritike da je bio rezervisan u nekim utakmicama. To opet ne mijenja cinjenicu da je nas najpotentniji igrac, a ne treba zaboraviti da mu je 19 godina.
Manje vise vazi i za Kapeta. Prije nego ga zapalimo na lomaci radi gresaka protiv Sloge zapitajmo se kada smo imali igraca koji iz punog trka moze zavrtati loptu na onaj nacin, po ovakvim terenima. Licno mislim da je strasan potencijal.
Vjerujem da i odredjene kritike ovdje u nacelu nisu zlonamjerne, a sigurno ne od forumasa koji su 10+ godina aktivni.
Medjutim, ne mogu se sloziti sa nipodostivanjem Vosnjaka jer to bi zaista bio grijeh.
tuzlanska Sloboda
-
profesorbaltazar
- Kontakt:
SVe ti potpisujem i meni bi bilo zao da naši ne naprave neštozlajci je napisao/la: ↑12 sep 2022, 10:21Razumljivo je da svako od nas drugacije gleda utakmice, struka pa se ne slaze u nekim stvarima, a pogotovo navijaci i simpatizeri.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑11 sep 2022, 23:58Izvini ako sam te uvrijedio nego čitam sve komentare
Evo npr ja Jasmina Osmica vidim kao vjerovatno naseg najspremnijeg igraca ove sezone, a procitao sam kritike na njegov racun i ne mogu reci da neke nisu neopravdane. To opet ne mijenja moj stav da je jedan od boljih ove sezone.
Mehmedovic je sam pojeo Borca, ali su opravdane kritike da je bio rezervisan u nekim utakmicama. To opet ne mijenja cinjenicu da je nas najpotentniji igrac, a ne treba zaboraviti da mu je 19 godina.
Manje vise vazi i za Kapeta. Prije nego ga zapalimo na lomaci radi gresaka protiv Sloge zapitajmo se kada smo imali igraca koji iz punog trka moze zavrtati loptu na onaj nacin, po ovakvim terenima. Licno mislim da je strasan potencijal.
Vjerujem da i odredjene kritike ovdje u nacelu nisu zlonamjerne, a sigurno ne od forumasa koji su 10+ godina aktivni.
Medjutim, ne mogu se sloziti sa nipodostivanjem Vosnjaka jer to bi zaista bio grijeh.
s Vosnjakom da ostane ionako se kući nije naigrao a dati šansu i KUrtalicu . Nekako mi Koma i on najviše legli od novih ..
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
simonknows
- Kontakt:
Kako ćemo sutra
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Igraj zabij nabij što bi rekao naš drug sa tribine Čampi
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.