AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

koraj
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la koraj » 15 sep 2022, 16:16

Racunajuci ovu i kraj prosle sezone + lp , ako sam dobro izbrojao, Milan nije izgubio 24 utakmice.
Nije to sala ljudi, nije slucajnost i golema je to stvar.
Ovi momci zasluzuju malo vise podrske!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 15 sep 2022, 16:27

meepo je napisao/la:
15 sep 2022, 16:07
memaga je napisao/la:
15 sep 2022, 15:34
Lice ovi momci igraju svaki 3 dan tekmu, skoro uvijek jedan te isti sastav ( rotacije samo nuzne messi sale, dias belgijanac ), ja tebe stvarno ne kontam? Jel kontas da covjek nema koga ubaciti? Covjek sinoc nema koga zamjeniti da kaze ovaj ce nesto prevagnuti....neka se nastavi ovako oni ce samo formom doleee ici jer ce do povreda i zasicenja doci
Ocigledno ti ne kontas da je tek pocetak sezone i da utakmice svaka 3-4 dana igraju zadnje 3 sedmice ? Valjda razumijes da ti je taj argument smijesan ? Da igraju vec 2-3 mjeseca tako pa hajde slozio bi se s tobom. 8 utakmica u prvom mjesecu u sezoni nije veliki napor za njih trenutno.

Covjek ima koga ubaciti u prvenstvu , u LP je ogranicen zbog povreda , ali imas opcije u Adliju , Asteru, Kajeru, Thiawu itd kad je u pitanju prvenstvo.

Opet ovo ti nema nikakve veze trenutno s tim sto se muce napraviti priliku , a da ona ne ukljucuje neki solo prodor Leao ili Thea , kao i s cinjenicom da najvise pasova imaju defanzivci , da se puno solira i da je u igri puno sebicluka, da je protok lopte los itd.
Druzino haman ti mnogo FM igras? Izlazi uskoro pa se zaigraj al pripazi stvara ovisnost....Bgm zivis u zabludi, dobiju tekmu trazis dlaku u jajetu, o cemu ti pricas trenutno samo vrhunski timovi sa dva sastava mogu sto nije slucaj sa Milanom ( prvi tim jedva, par povreda u problemu smo krpi se )....po meni pobjeda je pobjeda, tri bobe su tu sto je najvaznije, odlika velikih je da pobjedjuju i kad lose igraju...ja sam sa sinosnjom utakmicom kao i protiv Sam.prezadovoljan pobjeda je tu, korak po korak idemo dalje.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 15 sep 2022, 17:24

Pa gledajte kako ostale top ekipe igraju, stavljaju svoje najbolje igrace u najbolje pozicije.

City KDB-Haaland, Real Vini-Benzema it'd.

Leao i Theo su igraci svjetske klase i najbolji nasi igraci i logicno je da ce oni imati loptu najvise u nogama. I ponekad izgleda da je taktika Leao i insallah, ali je taktika podredjena tako da najbolji igrači se nadju u najboljoj poziciji da naprave razliku.

Tako da Pioli izvlaci maksimum iz igraca i igraci napreduju mnogo s njim.

Ukoliko Gerry bude ulagao u par rokova, Milan ce za 2-3 godine biti top, top klub.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 sep 2022, 18:48

Jedva čekam zimski prelazni rok odmah da znamo na čemu smo s novom garniturom vlasnika.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 sep 2022, 20:31

Ne može se puno toga uraditi u januaru, ali za početak bi bilo dovoljno da se srede ugovori Lea i Benasera. 🫡
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 sep 2022, 20:36

I ja ocekujem produzenje ugovora toj dvojici kao najvece pojacanje u januaru. Tek narednog ljeta bismo mogli znati na cemu smo s novim vlasnicima. A ne treba nam previse.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 sep 2022, 21:41

Može se otići po to desno krilo napokon.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 sep 2022, 22:53

Koga biste vi voljeli na tom desnom krilu a da je iole prihvatljiva opcija za nas? Meni jedino Asensio pada na pamet.
Il Club più titolato al mondo!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 15 sep 2022, 22:55

Marcus Edwards
Unico amore sei!
❤️🖤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 15 sep 2022, 23:06

muxa je napisao/la:
15 sep 2022, 22:53
Koga biste vi voljeli na tom desnom krilu a da je iole prihvatljiva opcija za nas? Meni jedino Asensio pada na pamet.
B.Silva... :bow:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 sep 2022, 06:41

Nisam nesto upratio tog Edwardsa mada mi djeluje kao idealan profil za ono što Milan kupuje u zadnje vrijeme,za razliku od B Silva. Paklen igrač al nisam siguran da je tip igrača kakvog bi doveli MiM

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 sep 2022, 08:47

Idealan za desno krilo Nicolo Zaniolo :ljepota: :pray:

Ovako sam zelio Chiesu pa nam ode u Juve, kad vec zele statmant pojacanje daj nam talijana koji je idealan za nas, Leao lijevo Zaniolo desno :ljepota:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 sep 2022, 09:47

Ne znam šta se desilo sa Pepeom u Arsenalu, njega sam ja priželjkovao dok nije otišao kod njih. Vidim da je trenutno na posudbi u Nici a po transfermarktu mu je vrijednost 25 mil.
Nego, čitam sad opet ovo u vezi stadiona. Tačno mi više idu na onu stvar, te dogovoreno, te izabran projekat, pa opet ispočetka. Sad navodno hoće rušiti San Siro i tu praviti novi stadion koji bi trebao biti gotov pazi sad 2030. godine :)
Baš me zanima gdje bi u tom slučaju igrali domaće utakmice do izgradnje novog stadiona :)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 sep 2022, 10:24

Kako je krenulo nećemo mi taj novi stadion ni dočekati, valjda ga ugajgule tamo negdje do 2060-te, i to ce biti dobro kako se stvari odvijaju. Ko živ, ko mrtav!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 sep 2022, 11:43

Ne vjerujem da bi vlast ikad dozvolila da se sruši San Siro.

Trebaju otkupiti ono drugo prazno zemljište koje je bilo planirano i tu započeti gradnju, ako i za to uopšte dobiju dozvolu. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 sep 2022, 12:02

There has been a turning point regarding the new stadium project as some amendments to the plans provide for the total demolition of San Siro, a report claims.

La Gazzetta dello Sport (via MilanNews) reports that the latest project present to the Council of Milan and then sent to Rome presents some new hypotheses that could have a big impact on the public debate process.

The choice has been made by the two Milanese clubs to completely demolish the current San Siro stadium. Milan and Inter were asked to reconsider the volumetric index, which in the original project was 0.51 and was considered too high, as well as to keep in mind the possibility of a large green area around the new facility.

These two requests were the main causes of the latest decision by Milan and Inter to definitively demolish the San Siro without leaving a single trace of it, whereas before there were plans to preserve at least part of the stands.

The public debate process will get underway in the coming weeks as 10 meetings will be held in the next two months in which the proposal of the two clubs will be analysed by various sectors of the city.

The plan is as follows: to get the final approval in November, wait for the relevant authorisations by the end of the year and at the beginning of 2024 building could start. The new stadium could thus be ready for the 2027-2028 season, with a cost of €1.2bn.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 16 sep 2022, 12:50

Dopizdila tema.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 16 sep 2022, 13:46

Beduin je napisao/la:
14 sep 2022, 23:29
Ne znam kako nismo upecali Neresa, mislim da cak nije ni dosao za velike pare u Benficu? Zato sad na zimu ga dovesti, dati im Messiasa i malo kinte 😁
Shakhtar ostao dužan za Pedrinha pa navodno je plaćen tek par milijuna eura, a i ne pari on kao najbistriji i stabilan tip. Odlično je ,naposve super krenuo,no tek slijede brutalan raspored Benfici koja je uz Real Madrid jedina na 100 %(uz dosta sreće). Ne bih imao ništa protiv,ne treba Messias,može Rebić

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 sep 2022, 14:21

Felixians4 je napisao/la:
16 sep 2022, 13:46
Beduin je napisao/la:
14 sep 2022, 23:29
Ne znam kako nismo upecali Neresa, mislim da cak nije ni dosao za velike pare u Benficu? Zato sad na zimu ga dovesti, dati im Messiasa i malo kinte 😁
Shakhtar ostao dužan za Pedrinha pa navodno je plaćen tek par milijuna eura, a i ne pari on kao najbistriji i stabilan tip. Odlično je ,naposve super krenuo,no tek slijede brutalan raspored Benfici koja je uz Real Madrid jedina na 100 %(uz dosta sreće). Ne bih imao ništa protiv,ne treba Messias,može Rebić
To mi vec ima logike.
Cak bih pristao i na Rebica swap deal, ali bez dodatnog placanja. Moze neki bonusi ako premasi Saleta i Messiasa zajedno, sto je skoro pa sigurica. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 16 sep 2022, 14:24

Sale se razigrao, da se neces zeznuti?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.