Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

J1897
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la J1897 » 15 sep 2022, 15:46

dinoo je napisao/la:
15 sep 2022, 15:35
U slobodnom smo padu, najveca svjetska tema za sprdanje na svijetu, a on prica o tome da ljudi ne vide ono sto gledaju.
Allegri: "I feel more part of the solution than the problem, I have to find a solution".

Evo priznaje da ima Juve problem Ali da nije on dio tog problema Ali tu je da rijesi :crazy: :oops:

Agnelli is furious with how the team performed in UCL. "Drastic measures" can be taken if Juve fails to win against Monza.

- Corriere via @juventus_area

Hajde sta imas vise cekati..
Znaci Rovella bi mogo biti taj koji ces nas spasiti za vikend
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 15 sep 2022, 15:52

Pa do kad cete zayebavati naviace,ovaj bezmozgas jos nije dobio otkaz
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 15 sep 2022, 16:20

Cuj monza presudna :urnebes: :urnebes:
A ostalih 10 sto nisi dobio, to nije presudno, ccc, ili narednih 10.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 15 sep 2022, 16:41

Tjeraj pacova, dovedi normalnog trenera bar da se izbori CL.
#ALLEGRIOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 sep 2022, 19:11

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 sep 2022, 19:14

Nisam bas siguran gdje i sta mi pecamo....Tuchel je moderan trener, ambiciozan, ima slifa sto bi rekli, zasto ne?...
Meni se cini da Tuchel ima malo jaci ugovor nego nasa hamajlija...
Na transferima nismo potrosili ni banku, to se opet nema?? Puno vise gubimo ako ne prodjemo grupe, niti se plasiramo u CL.. :kafa:
Nov tim imamo, osim bekova, nije da ce nam bas trebati puno za dovesti...

Djikani dali ovome 4 godine ugovor...zasto ne 2+2?? Zasto se u startu daje toliko? Pa valjda treba nesto i napraviti pa mu poboljsati ugovor..

Kako je bilo lijepo voditi tim koji je Canta ostavio, samo ga dodatno izbrusio, i covjek postade jedan od najvecih trenera Juventusa ikada...
Sada kada on treba taj tim praviti, na golim granama lisce saditi, usro se k'o grlica...

Ja ga obozavam...tacno me podsjeca na nase balkanske trenere...svi krivi, on je solucija.. :urnebes: Ovako i nasi treneri bombaju navijace..slijedeca je presudna, posle te dolazi slijedeca, poslije slijedece dolazi jos jedna...i sve do slijedece, historijske..

Od Tuchela vjerovatno nema nista..nije talijan...tako je i u BIH repki...raja trazi stranca, oni dovedu bugara...jakog mi stranca.. :rol:
Skeptican sam...zadnjih 50 godina bio Ceh i Francuz(Serie B).

De Zebri....uffff...nisam siguran...nisam siguran da cemo dobiti neki rad i red u timu iz razloga sto je talijan, kod njega ce neki imati povlastice...dok recimo kod Tuchela ne bi bilo tih problema, njega ne interesuje nista drugo osim rezultata..taj bi klupisao dosta prvotimaca...

Inace, po do sada prikazanom, Bremer, Paredes, Milik, prava pojacanja... :thumbup:
Samo treba vremena da to bude jos bolje a i bice...samo je pitanje sa kime na klupi?

Ipak se obistinilo moje pisanje od prije godinu/(i po)...obicno trener koji se vrati ne napravi bolje rezultate, vecinom su gori i ubrzo dobiju nogu..i da ga je vrijeme pregazilo...nije to vise to...a tako obicno bude kad ne mijenjas nista...budes procitan...pitanje je, zna li sta i promjeniti?

Ali opet, protiv Juventusa ne mogu navijati...ko god da je na klupi, bio je i smecar Sarri...yebi ga, nisam siamo napaceni... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 sep 2022, 19:20

A jesmo pali qurcu za usi alal im vera :bow:

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 15 sep 2022, 19:33

Zar se očekuje Tuchel ako Allegri dobije nogu. De Zerbi je baš po mjeri uprave, jer je klub bez para. Kad se pogleda Mercato, očigledno je. Nismo doveli niti jedno pojačanje za ozbiljnu lovu. Bremera su doveli prodajem De Ligta, drugačije ne bi ni došao

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 15 sep 2022, 19:56

Ma ide privremeno rjesenje do kraja sezone i onda dolazi Conte.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 15 sep 2022, 22:08

Znači Monza odlučujuća,baš lijepo što su izabrali Monzu a i veoma papanski simpatično.
Izabrali jadan tim da Landucci to pobjedi,pa ćelavi klosar po ko zna koji put tudjom zaslugom ostaje trener,a agonija se nastavlja....

E moj Andrea,ne znaš gdje goniš,iz greške u grešku pa ponovo iz greške u grešku,od kluba si napravio revijalnu sprdnju.
Otjerao si ultrase sa tribina,cijene Bogovske nabio,svaka domaca tekma izgleda kao dzenaza nekome.
Srozao si klub na provincijski DNKa,doveo si trenera koji ti lovu muze,a izjavama trola i zayebava navijace.

Mislis da gubis na financijama ako mu das otkaz,a zapravo ih gubis 5x vise na duzi period,vodis klub u crnu rupu iz koje trebaju sezone i godine da se izadje.
Bez LSa ostati,gdje ce svaki bolji igrac trazit transfer,izgubit ces na velikim imenima,izgubit ces sponzore,izgubit ces imidz kluba,a i ti ces izgubit obraz.

Jadno stanje u kojem se Juve nalazi,mnoge ekipe su imale crne periode,lose forme ali ovako jadno protiv bilo kojeg protivnika nisu izgledali.

Zbog ovakvog niza rezultata svako bi dobio otkaz pa da su Ferguson i Anceloti u jednom.

JADNO !!!

forza Monza

#allegriOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 15 sep 2022, 22:23

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 15 sep 2022, 22:36

Ne znam ko će doći za trenera ali samo znam da Allegri treba da ide.

Toliko je negativne atmosfere oko njega, igrača, u klubu.. jednostavno mora da ode.

Naravno da priželjkujem tuchela, iako znam da je to malo vjerovatna opcija iz razloga što pacov neće podnijeti ostavku i osloboditi nas plate koju bi mogli dati nekom kvalitetnom treneru.

Da vidimo sad tog džentlmena koji je 'odbijao real zbog ljubavi prema juventusu', hoće li se odreći love.
#ALLEGRIOUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 sep 2022, 22:45

Utušel je antipatičan do bola, ne bih volio da dodje. Trenutno nemam nikakve zelje, prije je to oko trenera bilo jasnije.
Recimo, Flick bi bio za mene top, taj profil.
U svakom slučaju must je moderan trener sa napadackom filozofijom, s Italijanima ce Juventus jos 50 godina cekati evropski trofej.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 15 sep 2022, 22:51

Pogba je napisao/la:
15 sep 2022, 22:45
Utušel je antipatičan do bola, ne bih volio da dodje. Trenutno nemam nikakve zelje, prije je to oko trenera bilo jasnije.
Recimo, Flick bi bio za mene top, taj profil.
U svakom slučaju must je moderan trener sa napadackom filozofijom, s Italijanima ce Juventus jos 50 godina cekati evropski trofej.
I meni je antipatičan kao pojava ali iskreno radi dobar posao, ona sezona kad je uzeo chelsea na polusezoni i od njih napravio tim me kupio..švabe generalno godinama unazad izbacuju dobre trenere, šteta bi bila ne ugrabiti jednog.

Talijanština se ubudjala i trebamo se okaniti toga.
#ALLEGRIOUT

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 sep 2022, 22:51

Vi ne razumijete, trener mora biti Italijan. Jer ako nije Italijan ne konta on to, onda to nije Juventus, raditi ce nesto sto Juve ne radi, sto nije u DNA Juventusa.
:rol:

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 sep 2022, 22:56

GIBRA je napisao/la:
15 sep 2022, 22:23
https://www.ind.ex.hr/clanak.aspx?id=2395316

Od A do Ž,bravo za autora!
❤️

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 15 sep 2022, 23:25

Juventinisimo je napisao/la:
15 sep 2022, 19:14

Djikani dali ovome 4 godine ugovor...zasto ne 2+2?? Zasto se u startu daje toliko? Pa valjda treba nesto i napraviti pa mu poboljsati ugovor..
Nije on trazio Juventusa, vec Juventus njega.

2+2 dajes Amaru Osimu i slicnim pijacarskim trenerima, a ne jednom od najvrijednijih finansijskih trenera. Zamisli dodje Lazio u govori Cholo Simoneu eh ti ces dobiti testni ugovor jer igras defanzivni fudbal...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 sep 2022, 23:32

Znaci kod vas jos nije svanulo
Il Club più titolato al mondo!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 16 sep 2022, 00:23

muxa je napisao/la:
15 sep 2022, 23:32
Znaci kod vas jos nije svanulo
Pred zoru je najcrnje.
#ALLEGRIOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 16 sep 2022, 00:28

Da ima i malo dostojanstva u sebi sam bi odstupio. Ovako, potpuno lik u pravu, kad moze raspali ramsey i propali rabiot, o arthuru da ne pricamo...mogu i ja.
Eh sad, ima li kicme ikakve u klubu, vidjecemo...ili smo postali beskicmenjaci koje muzu svi ovi nabrojani a na celu sa maxom.

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.