Nisam bas siguran gdje i sta mi pecamo....Tuchel je moderan trener, ambiciozan, ima slifa sto bi rekli, zasto ne?...
Meni se cini da Tuchel ima malo jaci ugovor nego nasa hamajlija...
Na transferima nismo potrosili ni banku, to se opet nema?? Puno vise gubimo ako ne prodjemo grupe, niti se plasiramo u CL..
Nov tim imamo, osim bekova, nije da ce nam bas trebati puno za dovesti...
Djikani dali ovome 4 godine ugovor...zasto ne 2+2?? Zasto se u startu daje toliko? Pa valjda treba nesto i napraviti pa mu poboljsati ugovor..
Kako je bilo lijepo voditi tim koji je Canta ostavio, samo ga dodatno izbrusio, i covjek postade jedan od najvecih trenera Juventusa ikada...
Sada kada on treba taj tim praviti, na golim granama lisce saditi, usro se k'o grlica...
Ja ga obozavam...tacno me podsjeca na nase balkanske trenere...svi krivi, on je solucija..

Ovako i nasi treneri bombaju navijace..slijedeca je presudna, posle te dolazi slijedeca, poslije slijedece dolazi jos jedna...i sve do slijedece, historijske..
Od Tuchela vjerovatno nema nista..nije talijan...tako je i u BIH repki...raja trazi stranca, oni dovedu bugara...jakog mi stranca..
Skeptican sam...zadnjih 50 godina bio Ceh i Francuz(Serie B).
De Zebri....uffff...nisam siguran...nisam siguran da cemo dobiti neki rad i red u timu iz razloga sto je talijan, kod njega ce neki imati povlastice...dok recimo kod Tuchela ne bi bilo tih problema, njega ne interesuje nista drugo osim rezultata..taj bi klupisao dosta prvotimaca...
Inace, po do sada prikazanom, Bremer, Paredes, Milik, prava pojacanja...
Samo treba vremena da to bude jos bolje a i bice...samo je pitanje sa kime na klupi?
Ipak se obistinilo moje pisanje od prije godinu/(i po)...obicno trener koji se vrati ne napravi bolje rezultate, vecinom su gori i ubrzo dobiju nogu..i da ga je vrijeme pregazilo...nije to vise to...a tako obicno bude kad ne mijenjas nista...budes procitan...pitanje je, zna li sta i promjeniti?
Ali opet, protiv Juventusa ne mogu navijati...ko god da je na klupi, bio je i smecar Sarri...yebi ga, nisam siamo napaceni...