Ne znam sta si ti koristio i na koji nacin ali to nije moje iskustvo. Kod mene radi savrseno na svim uredjajima. Radije bih izabrao ovu opciju gdje imam 15k kanala i sve moguce arene hrvatske srpske itd plus sve ostale sportske kanale u evropi nego npr moja tv gdje ne bih mogao gledati nekidan Arsenal kad je bio na srpskoj obicnoj Areni 2 sto kod nas nema. Ne znam imaju li te na mtelu.Mig_Mig je napisao/la: ↑12 sep 2022, 09:53Radi lose kao i arena cloud.VGS je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:44Nisam ocekivao da ovako dobro radi IPTV dok ne dodje nuzda da uzmem pred pocetak EPL. Radi dobro kao i Arena Cloud.BordoArmy88 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:42TiviMate (ili Smart IPTV player) + IPTV lista + Telemach internet = najbolja kombinacija, sve imaš moguće kanale i sportske i filmske i doku, a uz to brz i stabilan internet.
Ponavljam po ko zna koji put, telemach dobar paket na popust plus mtel 200KM avansno, savrseno sve.
Jedina je mana sto malo kasni stream, al sta je tu je. Za 2.5-3 dolara mjesecno se isplati.