Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VGS
Kontakt:

Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)

Post Postao/la VGS » 12 sep 2022, 09:57

Mig_Mig je napisao/la:
12 sep 2022, 09:53
VGS je napisao/la:
11 sep 2022, 20:44
BordoArmy88 je napisao/la:
11 sep 2022, 20:42
TiviMate (ili Smart IPTV player) + IPTV lista + Telemach internet = najbolja kombinacija, sve imaš moguće kanale i sportske i filmske i doku, a uz to brz i stabilan internet.
Nisam ocekivao da ovako dobro radi IPTV dok ne dodje nuzda da uzmem pred pocetak EPL. Radi dobro kao i Arena Cloud.
Radi lose kao i arena cloud.
Ponavljam po ko zna koji put, telemach dobar paket na popust plus mtel 200KM avansno, savrseno sve.
Ne znam sta si ti koristio i na koji nacin ali to nije moje iskustvo. Kod mene radi savrseno na svim uredjajima. Radije bih izabrao ovu opciju gdje imam 15k kanala i sve moguce arene hrvatske srpske itd plus sve ostale sportske kanale u evropi nego npr moja tv gdje ne bih mogao gledati nekidan Arsenal kad je bio na srpskoj obicnoj Areni 2 sto kod nas nema. Ne znam imaju li te na mtelu.

Jedina je mana sto malo kasni stream, al sta je tu je. Za 2.5-3 dolara mjesecno se isplati.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 sep 2022, 13:17

Da li da ocekujeno 5 KM manji racun za mojatv pocetkom oktobra ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 sep 2022, 13:23

VGS je napisao/la:
12 sep 2022, 09:57
Ne znam sta si ti koristio i na koji nacin ali to nije moje iskustvo. Kod mene radi savrseno na svim uredjajima. Radije bih izabrao ovu opciju gdje imam 15k kanala i sve moguce arene hrvatske srpske itd plus sve ostale sportske kanale u evropi nego npr moja tv gdje ne bih mogao gledati nekidan Arsenal kad je bio na srpskoj obicnoj Areni 2 sto kod nas nema. Ne znam imaju li te na mtelu.

Jedina je mana sto malo kasni stream, al sta je tu je. Za 2.5-3 dolara mjesecno se isplati.
I sto dalje koristis pirateriju i sto kad bude vise ljudi na tome ce da steka.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 sep 2022, 11:01

meepo je napisao/la:
18 sep 2022, 13:23
VGS je napisao/la:

I sto dalje koristis pirateriju i sto kad bude vise ljudi na tome ce da steka.
Postoje itekako kvalitetni iptv servisi gdje ne steka sekunde, jer ne bi toliki narod to koristio da steka svima. :mrgreen:

Npr. kod mene dosta komsija i poznanika (barem 20 domacinstava koja znam) koristi jedan isti iptv servis, 50 eur godisnje, radi bez greske. :salut:

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 19 sep 2022, 11:44

VGS je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
12 sep 2022, 09:53
VGS je napisao/la:
11 sep 2022, 20:44

Nisam ocekivao da ovako dobro radi IPTV dok ne dodje nuzda da uzmem pred pocetak EPL. Radi dobro kao i Arena Cloud.
Radi lose kao i arena cloud.
Ponavljam po ko zna koji put, telemach dobar paket na popust plus mtel 200KM avansno, savrseno sve.

Može li u PP link gdje uzimaš liste?

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 19 sep 2022, 12:27

Uveo sam IPTV u petak, do danas nijednom ni trznulo ni na sekundu. U isto vrijeme testirao sam tako što sam na jednom mobitelu gledao youtube u 1080p, na drugom pokrenuo seriju, a na trećem onako surfao internet. Dakle maksimalno handrio internet, i TV nije trznuo ni na milisekundu.
Paket interneta mi je od 12 mbps.

Ja ne znam kakva je ono magija u pitanju, ali funkcioniše nevjerovatno stabilno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 19 sep 2022, 12:29

15 hiljada kanala i boli te briga za sporove izmedju operatera. Najbolja kombinacija dobar net + iptv.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 okt 2022, 15:52

Još jedna godina na izmaku, a korisnik Telecoma skida igru sa steama brzinom od 350kb/s :tokralju:

Za sve više od toga niko drugi ne smije ni gledati videozapis.

Idemo prvi, idemo najsporije :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 okt 2022, 18:43

Brokula je napisao/la:
19 sep 2022, 12:27
Uveo sam IPTV u petak, do danas nijednom ni trznulo ni na sekundu. U isto vrijeme testirao sam tako što sam na jednom mobitelu gledao youtube u 1080p, na drugom pokrenuo seriju, a na trećem onako surfao internet. Dakle maksimalno handrio internet, i TV nije trznuo ni na milisekundu.

Koji si uzeo, moze u pp?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

marcelo05
Kontakt:

Post Postao/la marcelo05 » 22 okt 2022, 15:26

Koristili neko kablovsku TXTV? Da li ste upoznati šta se desilo sa paketom kanala Arena sport?

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 22 okt 2022, 18:52

harden je napisao/la:
21 okt 2022, 18:43
Brokula je napisao/la:

Koji si uzeo, moze u pp?
I mene baš zanima pošalji i meni 😁
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 22 okt 2022, 19:35

harden je napisao/la:
21 okt 2022, 18:43
Brokula je napisao/la:

Koji si uzeo, moze u pp?
Ovaj iptv mi je od zeta, on to radi. Nisam se zapitkovao previse sta i kako, a mislim da se zove BiH media, tako nesto. Box je mag 520
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 nov 2022, 01:29

Kad su ovo dodali Arene 5 i 6 na Moja TV?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 nov 2022, 02:01

kod mene je samo arena 5, arena 6 samo hd, a nema vise arena 1 (srpska)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 nov 2022, 07:13

IlCapitano je napisao/la:
20 nov 2022, 01:29
Kad su ovo dodali Arene 5 i 6 na Moja TV?
Prije 2dana. Ukinuli arenu 1 hr a ubacili arene 5, 6.
Max Allegri

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 nov 2022, 13:26

Ja i zaboravio da su na ovim Arenama vazda neki snimci utakmica :roll:

Sad kad ne bude utakmica u ligama petice, za mjesec dana ćemo 47 puta gledati snimak utakmice Ajax - Rangers :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 nov 2022, 23:58

Čitam da Telemach kupuje tx tv iz Tuzle. Kako vidim oni imaju ili su imali Arene. Znači li to da će sad Telemach imati Arene opet ili su to samo puste želje?

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 02 dec 2022, 17:26

Da li je stvarno internet na BH Telecomu toliko los.
Zelim promijeniti Telemach iz vise razloga. Jedan su i arene.
Ovamo sam imao 400 brzinu download . Razmisljao sam uzeti u telecomu onaj paket sa brzinom 200.
Ali citajuci komentare o losem netu,sad ne znam sta raditi.
Ovi supci iz Telemacha su mi 3 mjeseca slali duple racune,kad sam promijenio adresu stanovanja. Kao nisam se odjavio na staroj,nakon sto su mi prebacili na novu adresu. Pa kako sam platio prelazak i sve zavrsio oko prikljucka na novu adresu. Dobro se pazite u tim situacijama.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 dec 2022, 17:27

BarbareZeljin je napisao/la:
02 dec 2022, 17:26
Ovamo sam imao 400 brzinu download . Razmisljao sam uzeti u telecomu onaj paket sa brzinom 200.
Ovi supci iz Telemacha su mi 3 mjeseca slali duple racune,kad sam promijenio adresu stanovanja. Kao nisam se odjavio na staroj,nakon sto su mi prebacili na novu adresu. Pa kako sam platio prelazak i sve zavrsio oko prikljucka na novu adresu. Dobro se pazite u tim situacijama.
Zavisi koji je dio grada i kakav je signal. Tu optiku od 200mbps Telekoma ima 200 ljudi u drzavi citavoj.

Uzmi IPTV da imas sve kanale i eto, i sa BHT Arenama si zakinut za neki sadrzaj pocesto
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 dec 2022, 17:32

BarbareZeljin je napisao/la:
02 dec 2022, 17:26
Ovi supci iz Telemacha su mi 3 mjeseca slali duple
Nazovi ih i trazi da ispitaju tehnicku mogucnost za paket koji zelis, tako ces i vidjeti koliki je maksimum koji mozes imati. Ako imas optiku nece biti problema bilo sta od paketa da budes trazio (ni u brzinama niti u radu) jer fakat sve funkcionise odlicno.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: soxx i 12 gostiju.