Premijer liga BiH - aktuelno

kolezeljovac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la kolezeljovac » 19 sep 2022, 18:13

“Nisam ovo zaslužio od navijača FK Velež. Polili su me pivom dva puta. Psovali su mi djecu, majku, ženu... Nisam to zaslužio. Valjda njima to tako pristaje. Velež je bio odličan na startu, mi nismo bili u pasu pravi. Nije to bilo najbolje, ali kontrolisali smo kasnije utakmicu i došli do daha. Čestitam momcima, kvalitet mora biti bolji, jer kad igraš za FK Sarajevo izvedba mora biti bolja“.

Ponovo se dotakao navijača koji su ga gađali i vrijeđali.

"Dva puta su me polili pivom. Jednom kada smo dali gol, te sada kad sam dolazio ovdje“, dodao je Dudić.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 sep 2022, 18:15

Meni samo nije jasno da je mrtvi željo koji živi na infuziji ispred nas na tabeli ...

I nije mi jasno da su ovolike oscilacije u igri izmedju utakmica, pa grob te **** jel moguće.
Da mi je ko rekao poslije one dvije utakmice na kosevu i poslije borca da će se ovo desiti ne bi mu vjerovao

slika

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 19 sep 2022, 18:15

Lewy21 je napisao/la:
19 sep 2022, 18:12
Eto na Grbavici i Koševu nikad niko nikome nije psovao majku. Ista stvar za ubacivanje predmeta. Šta vam je ba, gdje ste to vi gledali utakmice? :D

Velež me iznenadio dobrom igrom ali teško se moglo očekivati da će dobiti ovo. Za Sarajevo nikad nisam skontao šta im ne štima ove sezone, šta se dešava s tom ekipom. Možda sam ja loše vidio ali po meni faula stvarno nije bilo, mislim da je to dobro procjenio Peljto, za razumjeti je ljude sa tribina odatle bi svima nama izgledalo ko faul i ja bi svašta opsovo sudiji.

Velež sa ovakvom igrom može imati bolje rezultate nego do sad sigurno, a za Sarajevo ne znam šta da kažem, jednostavno ne kontam šta im ne štima u ekipi, vjerovatno će im dobro doći ova sad pauza da se presaberu. Nije Velež lagan protivnik nikome svakako, nego za inače govorim.
Ma pusti debile oni inače gledaju fudbal u kazalištu ili kinu .
A ovi divljaci s koševa svako malo suspendovane tribine zbog rasističkih izljeva .
Al šta će o čemu bi drugo pisali , neće sigurno kako ih je Velež ubio i kako su s hodžom potrefili .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 19 sep 2022, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 19 sep 2022, 18:15

Auuu bruderi pa kakva je ono papanijada dole. Jel moguce da su onako docekali covjeka koji im je donio jedinu titulu u BiH i koji ih je odveo najdalje u evropi ikad. Šta reći tek za neartikulisane zvukove koje projektuju kroz glasne žice?
:shock:

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 19 sep 2022, 18:17

Prestigli su i robiju po papanluku i primitivizmu.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 19 sep 2022, 18:17

kolezeljovac je napisao/la:
19 sep 2022, 18:13
“Nisam ovo zaslužio od navijača FK Velež. Polili su me pivom dva puta. Psovali su mi djecu, majku, ženu... Nisam to zaslužio. Valjda njima to tako pristaje. Velež je bio odličan na startu, mi nismo bili u pasu pravi. Nije to bilo najbolje, ali kontrolisali smo kasnije utakmicu i došli do daha. Čestitam momcima, kvalitet mora biti bolji, jer kad igraš za FK Sarajevo izvedba mora biti bolja“.

"Dva puta su me polili pivom. Jednom kada smo dali gol, te sada kad sam dolazio ovdje“, dodao je Dudić.
E moj Dudiću...Da si im podijelio pa njima desetorici po cvaju prije utakmice ti isti što ti psuju majku i ženu psovali bi Osimu a ne tebi. Pamet u glavu **** cvaju ako ćeš miran biti.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 19 sep 2022, 18:18

Velez treba kazniti zbog katastrofalne organizacije utakmice. Naravno, ne treba kolektivizirati i reci da su svi takvi, zbog pojedinaca ostali izgledaju lose, ali svakako treba da bude kaznjen zbog evidentnih propusta. Ne znam sta se desilo Sarajevu, od onakve ekipe koja je dominirala prva 4 kola do totalnog rasula, vjerovatno zbog ogromnog pritiska kluba kakvo je Sarajevo. Ono sto ne mogu shvatiti kod Pitara jesu komentari koje sam procitao neki dan, gdje nekoliko njih jebu Mirvica, kako im je stvorio WC solju od kluba itd. Ocigledan nedostatak inteligencije jer bez njega su bile dvije opcije, Kantonalna liga ili gasenje, doista jadno. Velez, najgora odluka dovodjenje Osima, njegov se mentalitet prenio i na igrace, ocajna igra, dosta prljava, naboj na tribinama, sve ono sto je doticni radio u prethodnim klubovima, trebali ste znati bolje od njega, iza njega ostaju dugovi i rasulo. Sretno u nastavku objema ekipama.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 sep 2022, 18:19

Samo da se familije nayebem ovoj konjskoj balagi navijackoj iz Mostara :puke: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Soko87
Kontakt:

Post Postao/la Soko87 » 19 sep 2022, 18:19

Sramota za Vrapcicane :bih:
1946

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 19 sep 2022, 18:20

Meni samo nije jasno da je mrtvi željo koji živi na infuziji ispred nas na tabeli ...

I nije mi jasno da su ovolike oscilacije u igri izmedju utakmica, pa grob te **** jel moguće.
**** vas vise i zeljo i tepanje , napises lijepo zeljeznicar kako se i zovu. Drugo njima su redovne plate citavu godinu i ne zive na infuziji , pustite njihove mitomansko radnicke price.

Lose je ovo nase skroz , valjda se popravi na hajr.

slika

Jaooo
Jaooo

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 19 sep 2022, 18:21

Zar to nisu bratski klubovi???
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 19 sep 2022, 18:23

Fedja klosaru..prodaje li ti sad zena po facebook grupama carape po 5 KM?
Usa smradu kokosarski !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 19 sep 2022, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 19 sep 2022, 18:23

mostar_mo je napisao/la:
19 sep 2022, 18:23
Fedja klosaru..prodaje li ti sad zena po facebook grupama carape za 5 KM?
Usa smradu kokosarski !
E ovaj ga je pivom zalio

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 19 sep 2022, 18:23

opalaopala je napisao/la:
19 sep 2022, 18:15
Ma pusti debile oni inače gledaju fudbal u kazalištu ili kinu .
A ovi divljaci s koševa svako malo suspendovane tribine zbog rasističkih izljeva .
Al šta će o čemu bi drugo pisali , neće sigurno kako ih je Velež ubio i kako su s hodžom potrefili .
Ma nije ovo ni sekunde lijepo stvarno, nego bi ti po komentarima rekao da smo navikli gledat utakmice u Engleskoj. Isto ko da ljudi ne znaju šta se na ostalim stadionima sve govori i baca. Plastične flaše se kod nas nikako ne smiju unosit, ni pod koju cijenu.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 19 sep 2022, 18:24

opalaopala je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
19 sep 2022, 18:11
Ako je ovakav tretman trenera koji im je poslije rata najvece uspjehe donio , kakav ce biti za sve ostale trenere ?
Kolko su vam bgt suspendovane tribine bile zbog rasističkih izljeva ?
Mrs u pionirsku stoko sitnog zuba .
Evo lika iz prvog reda u Gabeli , tkz. zooloski vrt :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 sep 2022, 18:24

kolezeljovac je napisao/la:

Namazan je Duduk, kako fino skrenu priču o navijačima i pivama :mrgreen: a ni riječi o igri svog tima, o tome kako ih je Velež trebao pobjediti, o tome kad ce im se sreća okrenuti i slične ublehe koje valja :lol:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 19 sep 2022, 18:24

Merhaba je napisao/la:
19 sep 2022, 18:21
Zar to nisu bratski klubovi???
koliko su lizali jedni drugima pakash to se tekme pratile skupa na tribini , pricalo o nekom bratstvu itd itd a vidi ih sada :urnebes: :urnebes: :kafa:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 19 sep 2022, 18:26

Ja želim da još dugo dugo Osim i Dudić ove bratske klubove vode.... Da ih unište :kafa:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 19 sep 2022, 18:27

Bilo bi OK da su ovi Velezovi neandertalci sa tribinama samo pojedinci. Ali dodje covjek ovdje i vidi ove klaunove kao opala, i skonta da su pojedinci zapravo normalni.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, gh0stHZ, Giuseppe1, rishovski, Suki46, THEC i 55 gostiju.