Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
“Nisam ovo zaslužio od navijača FK Velež. Polili su me pivom dva puta. Psovali su mi djecu, majku, ženu... Nisam to zaslužio. Valjda njima to tako pristaje. Velež je bio odličan na startu, mi nismo bili u pasu pravi. Nije to bilo najbolje, ali kontrolisali smo kasnije utakmicu i došli do daha. Čestitam momcima, kvalitet mora biti bolji, jer kad igraš za FK Sarajevo izvedba mora biti bolja“.
Ponovo se dotakao navijača koji su ga gađali i vrijeđali.
"Dva puta su me polili pivom. Jednom kada smo dali gol, te sada kad sam dolazio ovdje“, dodao je Dudić.
"Dva puta su me polili pivom. Jednom kada smo dali gol, te sada kad sam dolazio ovdje“, dodao je Dudić.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma pusti debile oni inače gledaju fudbal u kazalištu ili kinu .Lewy21 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:12Eto na Grbavici i Koševu nikad niko nikome nije psovao majku. Ista stvar za ubacivanje predmeta. Šta vam je ba, gdje ste to vi gledali utakmice?![]()
Velež me iznenadio dobrom igrom ali teško se moglo očekivati da će dobiti ovo. Za Sarajevo nikad nisam skontao šta im ne štima ove sezone, šta se dešava s tom ekipom. Možda sam ja loše vidio ali po meni faula stvarno nije bilo, mislim da je to dobro procjenio Peljto, za razumjeti je ljude sa tribina odatle bi svima nama izgledalo ko faul i ja bi svašta opsovo sudiji.
Velež sa ovakvom igrom može imati bolje rezultate nego do sad sigurno, a za Sarajevo ne znam šta da kažem, jednostavno ne kontam šta im ne štima u ekipi, vjerovatno će im dobro doći ova sad pauza da se presaberu. Nije Velež lagan protivnik nikome svakako, nego za inače govorim.
A ovi divljaci s koševa svako malo suspendovane tribine zbog rasističkih izljeva .
Al šta će o čemu bi drugo pisali , neće sigurno kako ih je Velež ubio i kako su s hodžom potrefili .
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 19 sep 2022, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Auuu bruderi pa kakva je ono papanijada dole. Jel moguce da su onako docekali covjeka koji im je donio jedinu titulu u BiH i koji ih je odveo najdalje u evropi ikad. Šta reći tek za neartikulisane zvukove koje projektuju kroz glasne žice?

-
- Kontakt:
Prestigli su i robiju po papanluku i primitivizmu.
E moj Dudiću...Da si im podijelio pa njima desetorici po cvaju prije utakmice ti isti što ti psuju majku i ženu psovali bi Osimu a ne tebi. Pamet u glavu **** cvaju ako ćeš miran biti.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:13“Nisam ovo zaslužio od navijača FK Velež. Polili su me pivom dva puta. Psovali su mi djecu, majku, ženu... Nisam to zaslužio. Valjda njima to tako pristaje. Velež je bio odličan na startu, mi nismo bili u pasu pravi. Nije to bilo najbolje, ali kontrolisali smo kasnije utakmicu i došli do daha. Čestitam momcima, kvalitet mora biti bolji, jer kad igraš za FK Sarajevo izvedba mora biti bolja“.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Velez treba kazniti zbog katastrofalne organizacije utakmice. Naravno, ne treba kolektivizirati i reci da su svi takvi, zbog pojedinaca ostali izgledaju lose, ali svakako treba da bude kaznjen zbog evidentnih propusta. Ne znam sta se desilo Sarajevu, od onakve ekipe koja je dominirala prva 4 kola do totalnog rasula, vjerovatno zbog ogromnog pritiska kluba kakvo je Sarajevo. Ono sto ne mogu shvatiti kod Pitara jesu komentari koje sam procitao neki dan, gdje nekoliko njih jebu Mirvica, kako im je stvorio WC solju od kluba itd. Ocigledan nedostatak inteligencije jer bez njega su bile dvije opcije, Kantonalna liga ili gasenje, doista jadno. Velez, najgora odluka dovodjenje Osima, njegov se mentalitet prenio i na igrace, ocajna igra, dosta prljava, naboj na tribinama, sve ono sto je doticni radio u prethodnim klubovima, trebali ste znati bolje od njega, iza njega ostaju dugovi i rasulo. Sretno u nastavku objema ekipama.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- robertkosar
- Kontakt:
Samo da se familije nayebem ovoj konjskoj balagi navijackoj iz Mostara

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- svrakino1921
- Kontakt:
Meni samo nije jasno da je mrtvi željo koji živi na infuziji ispred nas na tabeli ...
I nije mi jasno da su ovolike oscilacije u igri izmedju utakmica, pa grob te **** jel moguće.
**** vas vise i zeljo i tepanje , napises lijepo zeljeznicar kako se i zovu. Drugo njima su redovne plate citavu godinu i ne zive na infuziji , pustite njihove mitomansko radnicke price.
Lose je ovo nase skroz , valjda se popravi na hajr.

Jaooo
Jaooo
I nije mi jasno da su ovolike oscilacije u igri izmedju utakmica, pa grob te **** jel moguće.
**** vas vise i zeljo i tepanje , napises lijepo zeljeznicar kako se i zovu. Drugo njima su redovne plate citavu godinu i ne zive na infuziji , pustite njihove mitomansko radnicke price.
Lose je ovo nase skroz , valjda se popravi na hajr.

Jaooo
Jaooo
Zar to nisu bratski klubovi???
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- svrakino1921
- Kontakt:
Fedja klosaru..prodaje li ti sad zena po facebook grupama carape po 5 KM?
Usa smradu kokosarski !
Usa smradu kokosarski !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 19 sep 2022, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma nije ovo ni sekunde lijepo stvarno, nego bi ti po komentarima rekao da smo navikli gledat utakmice u Engleskoj. Isto ko da ljudi ne znaju šta se na ostalim stadionima sve govori i baca. Plastične flaše se kod nas nikako ne smiju unosit, ni pod koju cijenu.opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:15Ma pusti debile oni inače gledaju fudbal u kazalištu ili kinu .
A ovi divljaci s koševa svako malo suspendovane tribine zbog rasističkih izljeva .
Al šta će o čemu bi drugo pisali , neće sigurno kako ih je Velež ubio i kako su s hodžom potrefili .
Evo lika iz prvog reda u Gabeli , tkz. zooloski vrtopalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:13Kolko su vam bgt suspendovane tribine bile zbog rasističkih izljeva ?
Mrs u pionirsku stoko sitnog zuba .

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Namazan je Duduk, kako fino skrenu priču o navijačima i pivamakolezeljovac je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:13“Nisam ovo zaslužio od navijača FK Velež. Polili su me pivom dva puta. Psovali su mi djecu, majku, ženu... Nisam to zaslužio. Valjda njima to tako pristaje. Velež je bio odličan na startu, mi nismo bili u pasu pravi. Nije to bilo najbolje, ali kontrolisali smo kasnije utakmicu i došli do daha. Čestitam momcima, kvalitet mora biti bolji, jer kad igraš za FK Sarajevo izvedba mora biti bolja“.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja želim da još dugo dugo Osim i Dudić ove bratske klubove vode.... Da ih unište 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bilo bi OK da su ovi Velezovi neandertalci sa tribinama samo pojedinci. Ali dodje covjek ovdje i vidi ove klaunove kao opala, i skonta da su pojedinci zapravo normalni.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Balorda, HyperOS, nastrojeni21, Paromlinac i 24 gosta.