Standardno krvare oči čitajući pokušaj humora koji prosipaš. Đe ti je maloumni merak brat blizanac?

Standardno krvare oči čitajući pokušaj humora koji prosipaš. Đe ti je maloumni merak brat blizanac?
Liječi se.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:29Meni samo nije jasno da je mrtvi željo koji živi na infuziji ispred nas na tabeli ...
I nije mi jasno da su ovolike oscilacije u igri izmedju utakmica, pa grob te **** jel moguće.
Puno "simpaticnija" ekipa od nas, da tako kazem, pametnije organizovana i sa vise smisla. Nekoliko iskusnih igraca koji znaju sta je klub i lideri su na terenu - bekric, stilic, cocalic. U napadu mladi igraci puni trke i energije, nemaju nekog fudbalskog znanja ali nadoknadjuju brzinom i energijom. Za malo para super tim.
Kod nas je kapiten asmir suljic. Dovoljno receno. Na golu dijete od 18 godina, a u napadu nepokretni likovi.
![]()
Ma buraz pitanje je sad koliko su ih oni uništili.kolezeljovac je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:26Ja želim da još dugo dugo Osim i Dudić ove bratske klubove vode.... Da ih unište![]()
Radim do 5, osudjen na moju tv a u Gabelu ne idem nakon utakmice protiv Igmana, upravo iz razloga koji si naveo na kraju posta.Miljacka je napisao/la: ↑19 sep 2022, 17:59Voljeni klub se ne prati preko rezultata. Pogotovo kad je domaća utakmica.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 sep 2022, 17:30Gledamo atomski fudbal Dudica, neko novo Sarajevo. Ako slucajno uzme bod ovdje ocekujem da kaze vratilo nam se, nezasluzen bod
![]()
![]()
Ali arlaukanje sa tribina čitavu utakmicu![]()
Red Army se nisu čuli od razjarenih bikova na tribinama.![]()
Sve to isto psujete svojim trenerima sa istoka, ti se kao cudis nesto a usaFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:00"Yebem ti djecu Dudiću, yebem ti majku".
Izdvaja se ono pitomo rođeni![]()
Nisi bio protiv Igmana hahamahic je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:11generalno takozvani navijaci u BiH su stoka nekulturna; jedina razlika je sto u Tuzli ne dodje dovoljno navijaca pa se lakse cuju urlici, ali evo sad smo imali priliku to cuti u Gabeli.. isto tako bi bilo u Sarajevu, isto tako je i u Banja Luci (uz dodatak nacionalizma/fasizma)... jedino za sada eventualno Posusje mi djeluje poprilicno mirno i koliko toliko normalno
Zaboravili da imaju vise suspendovani tribina zbog rasističkih vrijednja nego utakmica .TMmanija2012 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:33Pitari zaboravili da su Husrefu ebavali mrtve i zive prije par godina ,ko o cemu **** o postenjuPodrska Feridu Dudicu
![]()
Nema ovo veze sa klubovima, ovo je iskljucivo usmjereno na Dudlica koji je lagao navijace da mu se ostaje u Velezu i da nije dpo njega nego do uprave koja mu ne nudi sto zeli pa kad mu je uprava ponudila sve uslove onda kazao da ipak ide !
Hehe obuci se
opalaopala je napisao/la: ↑12 avg 2022, 15:08Dosta se ovdje šutilo nekim debilima koji dnevno objave po 50 istih postova svaki dan , hajde da promjene nekad priču al vazda isto .
opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:39
Zaboravili da imaju vise suspendovani tribina zbog rasističkih vrijednja nego utakmica .
To ja stalno govorim Ko o čemu , ....
Krivo im kad preko dvije godine ne mogu pobjedit Velež , navikli da im se bodovi poklone .
Mogao bi se objavit onaj video kad Fedji psuju sve , malo prije njegova dolaska . Dabogda vas ferid uništio kao sto i hoće .![]()
opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:13
Kolko su vam bgt suspendovane tribine bile zbog rasističkih izljeva ?
Mrs u pionirsku stoko sitnog zuba .
opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:15
Ma pusti debile oni inače gledaju fudbal u kazalištu ili kinu .
A ovi divljaci s koševa svako malo suspendovane tribine zbog rasističkih izljeva .
Al šta će o čemu bi drugo pisali , neće sigurno kako ih je Velež ubio i kako su s hodžom potrefili .
opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:10Najjači su ovi sto se čude tribinama .
A svako malo suspendovane ili zbog rasističkih izljeva ili drugih orgijanja .
Al vazda je bilo Ko o čemu , .....
Gledajte šah ili tavlu mazlumi jedni niste za fudbal
opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:05Smeta mu psovanje a došao je u klub gdje su mu navijači svaku utakmicu sve psovali . Kakav si odron od čovjeka Feride Gnjidicu .
Promjeni hodzu mazlume ili vrati konju glavu
opalaopala je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:01Samo da pozdravim ove sto vazda seru na tribine , idi majmune u kazalište pa gledaj predstavu .
I to samo pričaju oni o tribinama cije budu suspendovane radi rasističkih povika ili gadjanja igrača .
Ko o čemu , ...
I na mytv je na poluvremenu pisalo 5:5 u pokušajima, a 2:1 u okvir gola, ali helem, ko ga yebe.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 sep 2022, 18:33
Radim do 5, osudjen na moju tv a u Gabelu ne idem nakon utakmice protiv Igmana, upravo iz razloga koji si naveo na kraju posta.![]()
Trenutno korisnika/ca: nastrojeni21, Paromlinac i 28 gostiju.