FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Catakovic ne moze da pogodi gol otkako je dosao iz peterca haman, ali danas covjek uzima dva slobodnjaka na oko 35m i dere i ne pomislja da ubaci saigracima. Naravno, oba ocajna, jedva lopta do gola dosla.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 19 sep 2022, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bez zayebancije sad. Procitao sam negdje da se za sva dana otvara nov stadion u Iljasu 5 miliona KM vrijednosti. Postoji li mogucnost da tamo igramo domace dok se Kosevo radi?
Jbt. Ilijaš dobi stadion, svaka cast.
Jbt. Ilijaš dobi stadion, svaka cast.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vi bi da se ulozi 7 miliona i da se pobjedjuje Sloboda, Igman, Siroki, Velez, Zeljo itd...
Nista bez 15 miliona budjeta...
Nista bez 15 miliona budjeta...
Znamo u kakvom smo bili hurcu i da je plan evropa, to sto neki zamisljaju 10-0-0, nazalost ne moze, volio bih i ja i svi ostali. Ali hvala Bogu ovaj put nema tjeranja i Dudic ostaje to da znate, ako ne izbori evropu pedala mu je.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
To je to samo bez Hamze.On je danas jos jednom pokazao svoju tromost,vjerovatno se jos namjesta

Nama uz ovaj napad treba okretniji napadac.Cast Nardinu,bar se bori i nesto pokusava za razliku od ublehe Bagarica ali mislim da ni on ni Catakovic nisu napadaci za nas.Sigurno skroz ok napadaci ali suvise spori za ovo sto mi hocemo
Bolje probati par utakmica sa Dzaficem ili gurnuti malog Bijelonju nemamo sta izgubiti vala.Ne znam ali kad Merso od 37/8 godina za 20 min igre uradi vise nego i Nardin i Hamza sve ti jasno.
Vjerovatno ce to poslije pauze sa Musom i Djokanovicem uz potpuno spremnog Avrama biti ok.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Neko se je izgleda dobro utalio sa ovim Abubakrom i Mustaficem, a znamo i ko bi to mogao biti
Pa ono nisu igraci za federalne kamoli za nas!

Pa ono nisu igraci za federalne kamoli za nas!
Jesmo li se čuli poslije gola 
?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zato Bećir ima samo onaj video gdje liku nogu otkida, ostalo nisu smjeli da snime izgleda. Čak je i Rustem imao video na kojem djeluje ko bošnjački Baggio, samo nam za Bećira nema ništa. Nadamo se da je samo danas bio pod tremom zbog debitantskog nastupa, a da ipak poznaje osnove fudbala. Mustafić trenutno djeluje kao rekreativac, ali dati ćemo mu još malo vremena da nas kupi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fedja Dudic je najbolji trener u historiji Sarajeva i navijaci to znaju. Kako ih samo seljacic iz Travnika šalta haha.
To je sve hadzija sredio da se ti videi na kojima se vide fantasticne stvarne mogucnosti Becira jednostavno sklonu sa neta da bi Dudara mogao takticki da iznenadi nekoga,a ovaj drugi jednostavno mora da prode koji ciklus priprema i da se adaptira na suigrace,sredinu,ligu itd.joker90 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 20:29Zato Bećir ima samo onaj video gdje liku nogu otkida, ostalo nisu smjeli da snime izgleda. Čak je i Rustem imao video na kojem djeluje ko bošnjački Baggio, samo nam za Bećira nema ništa. Nadamo se da je samo danas bio pod tremom zbog debitantskog nastupa, a da ipak poznaje osnove fudbala. Mustafić trenutno djeluje kao rekreativac, ali dati ćemo mu još malo vremena da nas kupi.![]()
Sve ce ovo biti dobro vazna je samo podrska i strpljenje,jbg lopta je okrugla (vjerovali ili ne),a eno i Liverpool u krizi,United,eno i Milan juce izgubi… uostalom evo zadnja dva kola samo jedan gol primili ako to vec nije napredak onda ne znam sta jeste

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
+1
Hamza na špica. Ovi što spominju Suljića i prvu postavu u istoj rečenici ili su njegovi haveri ili nisu dobri u glavu...
Ev maloprije dođoh s utakmice. Igra jedna velika nula. Bod ko kuca. Međutim, ono u što sam se više razočarao od same naše igre su navijači Veleža, ne mislim na RA, već običnu publiku. Samo ću reći jedno naš Istok je na najvećem stepenu kulture od ovih seljaka sa kojima smo danas dijelili tribinu. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Skim god da igramo, ne možeš znati sa Dudicem na sta ce to izaći.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na pobjedu nece sigurno.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 sep 2022, 21:05Skim god da igramo, ne možeš znati sa Dudicem na sta ce to izaći.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Protiv Tuzle dosta minimalan poraz ili eto do 2 razlike mozemo tolerisati. Ali zato ima da unakazimo ove Malesice, nece ih majka poznat!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
New Era by Fedja Duduk
Niko od novinara nece postaviti dobro pitanje. Ili ne znaju ili su kupljeni. Pa kako se ne upita trener za Mirzino nedonosce. Mali bio ok u prve dvije tekme, a poslije toga unistava 90% napada.
Mulahusejnovic se ne zna zagraditi ili dobiti zracni duel, ali zato ni ne zna pogoditi gol iz peterca. Tomasevic progresivno sve gori i gori. Kakve forove sebi daje i gubi lopte na nasoj polovini, to nije normalno. Poklonio danas prvi gol. Catakovica na krilu vise necu ni spominjati.
Mulahusejnovic se ne zna zagraditi ili dobiti zracni duel, ali zato ni ne zna pogoditi gol iz peterca. Tomasevic progresivno sve gori i gori. Kakve forove sebi daje i gubi lopte na nasoj polovini, to nije normalno. Poklonio danas prvi gol. Catakovica na krilu vise necu ni spominjati.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:52Ja mislim da smo ozbiljno pogriješili što nismo Kuprešaka iz Širokog završili. Čak ga je ovdje neko prvi prizivao. Sposobniji ljudi na forumu od ćelavog.Neutralan77 je napisao/la: ↑19 sep 2022, 19:46Mozda mu dodje zamjena na zimu. Adekvatna zamjena za njega je po mom misljenju radovic. Bolji je od njega za klasu.![]()

Prizivao sam i neka druga rješenja, Mandić, Sekulić... Konkretno 2.HNL ima ozbiljnih igrača koji bi se ovdje odlično uklopili i bili prevaga, ali izgleda nas to ne interesuje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Treba u sto skorijem vremenu pocet gurat Bijelonju i Pramenkovića u igru, ali naravno na svojim pozicijama da igraju.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mnon46, MSOZ101, rimljanin90, ristagrad i 40 gostiju.