FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

keli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli » 20 sep 2022, 11:17

f0rest1946 je napisao/la:
20 sep 2022, 10:53
keli je napisao/la:
20 sep 2022, 10:39
f0rest1946 je napisao/la:
20 sep 2022, 10:37
Zar ste gledali jucer utakmicu lol, bogami kad sam vidio sastav reko sta se imam bezveze nervirat, katastrofa od sastava i bukvalno sam znao kako ce i sta ce biti, vidim po komentarima satrali nas.

To Feđa 👍

Samo se igraj Managera, umjesto da sto vise bodova izvucemo do januara pa onda da mozemo dovesti i Stopera i lijevog beka i Defanzivnog veznog i bez problema Evropu izborit, probat kup osvojit ovako ces strepiti do zadnjeg kola ..
klasican primjer navijaca rezultata
A ti si momcino klasicni primjer SDA glasaca, napadas svakog ko kritikuje bilo sta, ocigledno si onaj glasac koji dobije 20 km i brani sve njegovo i nikada ne smijes rijeci reci na njih samo ih branis, pravi onaj klasicni bot.

Nauci kako se koristi forum, nauci da forumaši pisali sta god ne mogu promjenuti situaciju, pusti ljude neka normalno diskutuju sta je dobro sta je lose, pratim fudbal bas dugo i Feđa sta radi trenutno kakve igrace stavlja na neke pozicije to je gluho bilo.

Imas moje postove kad je Feđa potpisao koliko sam zadovoljan bio i optimistican i rekao sam treba ga pustiti ali evo pustilo se i IMAMO PRAVO kritikovati, izvini ali konj si jer svakog napadnes zbog normalne kritike.

Ljepse otic s porodicom na rucak nego ono mucenje skoro svaku utakmicu, zanima me samo ko ti iz kluba daje cvaju,lp i ne obracaj mi se molim te.
vratit cemo se mi kad tad na pobjednicki put sa fedjom ili bez njega, nit je trener Sarajevo nit ovi preplaceni fudbaleri cast izuzecima. Samo te molim da nastavis ici rucati s porodicom i da se ne sikiras fkt je muka gledati fks postalo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 sep 2022, 11:23

Fedja ako na polusezoni ne bude medu prva 4 kluba sa minimalnim zaostatkom za treceplasiranim ne treba dalje ni da vodi ekipu. Ili da se sam povuce ili da dobije otkaz.
Evo mnoge ekipe su mijenjale roster, neki su se na jedvite jade skrpili pa igraju bolje i imaju bolje rezultate, ne znam samo sta mu moze vise biti izgovor u slucaju loseg plasmana i koliko to njemu vremena i podrske treba, pogotovo sto je nasa ekipa sigurno po imenima medu top 3.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 sep 2022, 11:26

napoleon72 je napisao/la:
20 sep 2022, 10:51
nokee je napisao/la:
20 sep 2022, 09:04
20 sep 2022, 08:22

Raja je osjetljiva na Mirvica jer voli klub, za razliku od proslih vlasnika, al mora se priznat da je mnogo manje sposoban od njih. Podsjeca me na Emira Hadzihafizbegovica u onom Breninom filmu, kad dodje s lovom iz Australije i hoce da ozeni Brenu pa mu onaj sitni klosar podvali laznu Brenu. Tako Aylaah, Hadzija i ostali ocito presvlace naseg gazdu. Kume, zaposlio si garnituru ljudi koja je klub u crno zavila, jos samo Sabra fali i eto nas u crnilu 2021. godine. Kao da hoces da otvoris restoran a zaposlis kuharicu koja je iz proslog restorana istjerana jer je pljuvala u corbu.
Tan je bio pametniji, gurnuo Ken Choa i neke svoje u upravu, kad je pronevjeren ogroman budzet a nije se izaslo u Evropu, doveo Valentina da prati protok svake marke iz kluba. Sta je uslijedilo, dvije sezone "zavrnute pipe" i "anonimnih" pojacanja, ali i okretanje ka akademiji, sto je stvorilo generaciju 18/19. Mirvic ce, ako ovako nastavi, za 2-3 godine shvatit da baca pare u vjetar i pusalgija.
Meni je nevjerovatno koliko se spominje ta Ajla. Mislim da se razumijemo boli me racku i za nju, al evo.. Trenutno stanje u klubu u svim segmentima osim u sportskom daleko je od loseg, marketing i sve oko drustvenih mreza je dobro napredovalo, fan shop i ta prica se digla, a koliko znam dosta svjezih para se dobija i od novih da kazem "manjih" sponzora. Nervira me prica kad ne ide rezultat na terenu povlaci se sve. Ne, ne ide rezultat na terenu i tacka. Ostalo manje vise se polako dize, to je sigurno, mozemo mi sad blatiti sve i svasta.
Ta Ajla koliko znam nema veze sa dovodjenjem igraca niti se sta pita na sportskom segmentu, ona je tu vise da uveze sve odjele kluba i da namakne dodatnih para od sponzora. Zna se ko je za sportski zaduzen. Evo neka me neko demantuje i otvori oci i kaze za sta je doticna trenutno kriva i sta su konkretno njene "fule" pa mozda se i meni ovi otvore. Nemojte mi spominjati Magode i te idiotarije, to vise ptice na grani pjevaju..

Ovdje se ocito fulilo sa dovodjenjem Duduica i mozemo mi sad pricati price al on nije kapacitet za Sarajevo ocito. Kaze se treba vremena ok evo proslo je dovoljno kola da se vidi da to nije to. Ne znam kad to sve treba da "legne" na svoje.. Pa cak i Amar je uspio da usadi nesta u Velez iako ga je islo ko i ovog naseg. Nisu ovdje samo rezultati problem Dudicu, ocito smo vidjeli i previse utakmica gdje smo jako lose stajali. (Tuzla, Igman, Zeljo, Velez) Premalo bodova za ne los roster igraca, koje je na kraju krajeva sam selektirao. I ne treba mu davati otkaz, pogotovo ne sad. Sta dobijas? Novog trenera, neko mu drugi napravio ekipu po svom ukusu i hajd sad alusaj njega kako kuka na te stvari. Pokusati do kraja s Dudicem pa sta bude..
Ma brate valjda u klubu postoji neka "komandna odgovornost". Evo recimo da je Hadzija taldzija i da se ugradjuje u sve (imamo osnovane sumnje). On ne moze nista uradit na svoju ruku dok to Ajla ne potvrdi, kao sto ni ona ne moze nista bez Mirvica. Mirvic je ocito tu samo da daje pare i ne razumije se pretjerano, dodje on na tekme i ostalo al nije neko ko je u svijetu fudbala godinama. Al zato dovede direktoricu koja je zadnji put fudbal gledala kad je R9 igrao, znaci prije 20ak godina. Dodje i bubne izjavu da cemo za dvije godine bit najbolji na Balkanu, znaci da veze nema na kojem smo levelu trenutno i da dvije godine nakon njenog dolaska ne mozemo bit najbolji ni u BiH, taman da nam je vlasnik Roman Abramovic.
Eto, kazes da je Dudic promasaj. Slazem se donekle, al ako je SD predlozio Dudica, direktor kluba treba da ima zadnju rijec tu (prije Mirvica, naravno). Ona nije ocito nikad gledala Dudica kako vodi ekipe (jer ne prati fudbal), i ona je potvrdila i potpisala, potvrdio i Mirvic i to je to. Dobar direktor kluba bi Mirvicu mozda objasnio kakav trener treba Sarajevu, da Dudic nije taj, da nam treba neko ko igra ofanzivan i takticki potkovan fudbal i da se takav trazi dalje. Isto i za transfere, Hadzija dodje sa idejom da se dovede Rashid, direktor bi trebao da kaze "nama takav igrac ne treba, nema nikakav CV iza sebe i ne uklapa se u filozofiju kluba" i slicno. Ako Hadzija bude imao neogranicenu moc u transferima, popusit cemo ga.
Cekaj ako sam dobro razumio, ovdje se spominjalo i spominje se jos kako se Sabrina mjesala u transfere i ulazila u talove i to se promjeni, a sad Ajli ide na teret sto se doveo neki trener ili igrac? :)) jel malo kontradiktorno?
Drug, samo cu ti reci dokle ja znam situaciju. Ajla nije dovedena da vodi sportsku pricu kluba, znaci nema veze s tim osim sto kao direktor se pojavi na potpisu igraca. Mirvic je doveo Hadziju i on sad kroji teren i sportku stranu price. Ona je dovedena konkretno da namakne pare klubu i da uveze sektore kluba, od marketinga shopova nabave itd.. Ako imamo osnovane sumlje da Ajla muti negdje nesto daj konkretno pa da je svi razapnemo za sva vremena.

Hhebo ba vise te price, ima tacno sta je cija odgovornost u klubu. Sportku pricu kluba vode Hadzija i Dudic a Mirvic odobrava a u ovom slucaju cini mi se da su ovoj dvojici date odrijesene ruke, on samo potvrdi..
I da bude jasno racku me zalibo za bilo kojeg uposlenog u klubu, sve su to prolaznici tu, al samo dajte malo racijonalnije razmisljajte. Pa ako radis u nekoj firmi valjda se zna kako ide linija odgovornosti.
A sto se tice sportske strane, svi smo ovdje svrsavali na svakog dovedenog igraca od strane Hadzije, evo mogu se vratiti postovi, od tebe pa nadalje. Sto ne ide? Nesto ne fercera ocito, ne moze biti da svi ovi dovedeni igraci ne valjaju. Valjaju itekako i dosli su sa finom referencom i nismo se dzaba toliko radovali njihovim dolascima. Ili ih Dudic ne ukomponova da valja ili je po strani nesto drugo..

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 20 sep 2022, 11:27

@keli Vratit cemo se aBd, slazem se za sve sta si napisao i ne zamjeri.

👍

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 20 sep 2022, 11:29

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 sep 2022, 11:07
nokee je napisao/la:

Meni je nevjerovatno koliko se spominje ta Ajla. Mislim da se razumijemo boli me racku i za nju, al evo.. Trenutno stanje u klubu u svim segmentima osim u sportskom daleko je od loseg, marketing i sve oko drustvenih mreza je dobro napredovalo, fan shop i ta prica se digla, a koliko znam dosta svjezih para se dobija i od novih da kazem "manjih" sponzora. Nervira me prica kad ne ide rezultat na terenu povlaci se sve. Ne, ne ide rezultat na terenu i tacka. Ostalo manje vise se polako dize, to je sigurno, mozemo mi sad blatiti sve i svasta.
Ta Ajla koliko znam nema veze sa dovodjenjem igraca niti se sta pita na sportskom segmentu, ona je tu vise da uveze sve odjele kluba i da namakne dodatnih para od sponzora. Zna se ko je za sportski zaduzen. Evo neka me neko demantuje i otvori oci i kaze za sta je doticna trenutno kriva i sta su konkretno njene "fule" pa mozda se i meni ovi otvore. Nemojte mi spominjati Magode i te idiotarije, to vise ptice na grani pjevaju..

Ovdje se ocito fulilo sa dovodjenjem Duduica i mozemo mi sad pricati price al on nije kapacitet za Sarajevo ocito. Kaze se treba vremena ok evo proslo je dovoljno kola da se vidi da to nije to. Ne znam kad to sve treba da "legne" na svoje.. Pa cak i Amar je uspio da usadi nesta u Velez iako ga je islo ko i ovog naseg. Nisu ovdje samo rezultati problem Dudicu, ocito smo vidjeli i previse utakmica gdje smo jako lose stajali. (Tuzla, Igman, Zeljo, Velez) Premalo bodova za ne los roster igraca, koje je na kraju krajeva sam selektirao. I ne treba mu davati otkaz, pogotovo ne sad. Sta dobijas? Novog trenera, neko mu drugi napravio ekipu po svom ukusu i hajd sad alusaj njega kako kuka na te stvari. Pokusati do kraja s Dudicem pa sta bude..
Ma brate valjda u klubu postoji neka "komandna odgovornost". Evo recimo da je Hadzija taldzija i da se ugradjuje u sve (imamo osnovane sumnje). On ne moze nista uradit na svoju ruku dok to Ajla ne potvrdi, kao sto ni ona ne moze nista bez Mirvica. Mirvic je ocito tu samo da daje pare i ne razumije se pretjerano, dodje on na tekme i ostalo al nije neko ko je u svijetu fudbala godinama. Al zato dovede direktoricu koja je zadnji put fudbal gledala kad je R9 igrao, znaci prije 20ak godina. Dodje i bubne izjavu da cemo za dvije godine bit najbolji na Balkanu, znaci da veze nema na kojem smo levelu trenutno i da dvije godine nakon njenog dolaska ne mozemo bit najbolji ni u BiH, taman da nam je vlasnik Roman Abramovic.
Eto, kazes da je Dudic promasaj. Slazem se donekle, al ako je SD predlozio Dudica, direktor kluba treba da ima zadnju rijec tu (prije Mirvica, naravno). Ona nije ocito nikad gledala Dudica kako vodi ekipe (jer ne prati fudbal), i ona je potvrdila i potpisala, potvrdio i Mirvic i to je to. Dobar direktor kluba bi Mirvicu mozda objasnio kakav trener treba Sarajevu, da Dudic nije taj, da nam treba neko ko igra ofanzivan i takticki potkovan fudbal i da se takav trazi dalje. Isto i za transfere, Hadzija dodje sa idejom da se dovede Rashid, direktor bi trebao da kaze "nama takav igrac ne treba, nema nikakav CV iza sebe i ne uklapa se u filozofiju kluba" i slicno. Ako Hadzija bude imao neogranicenu moc u transferima, popusit cemo ga.
Ma realno 99% nas je odmah podržalo potez dolaska Feđe. E sad, naravno da mi pojma nemamo većinom, i da se ne treba nas pitati.
Za Emira je meni diskutabilno za dovođenje Rashida i Mirze. Ovo ostalo je sasvim ok uzimajući u obzir da se rok krojio po principu da na koga Feđa uperi, Emir mu ga dovede( pogotovo je to vrijedilo za Nardina gdje je Emir predlagao jednog od braće Šćepović, ne mogu se sjetiti kojeg ).
Do zime treba vidjeti treba li ostavljati Rashida, i dao bi posljednju šansu Hamzi da pokaže nešto. Gurnut ga na poziciju napadača do kraja ove polusezone, ako ni tu ne pokaže ništa - hvala lijepo i doviđenja.
Na zimu se definitivno treba Salčinu zahvaliti i dovesti konkurencija Tomaševiću. Npr na desnom beku smo super popunjeni, uz produženje ugovora Musi možemo mirno spavati.
Apsolutno nam treba i stoper, kao i špic, ali na špicu ne smijemo NI SEKUNDE štediti.
Uvaliti nekome Mirzino mladunče, i na tu poziciju dovesti po mogućnosti nekog igrača koji nam može odgovoriti bar na 2 ofanzivne pozicije ( prednji vezni + još jedna pozicija u napadu ).
Daniel sinoć ušao i odmah pokazao kvalitet, klasa koja da nije u onakvom qurcu radi mišića, igrao bi u ligi petice. Na nama je da se nadamo da on ostane koliko je moguće zdrav.
Da ne dosađujem više i skratim priču za zimski rok:
Hamza - probati još malo, ako ne ide OUT
Salčin - OUT
Rashid - probati kroz par utakmica, ako ne zadovolji ne produžavati ugovor.
Dal - prodati
Dovesti jednog stopera( po mogućnosti što viši jer smo u deficitu visine )
Prednji vezni
Špic
Konkurencija Nemanji na lijevom beku.
U slučaju prodaje Andreja - destruktivac vezni.
Sva sreca nikad ga nisam podrzavao,jos dok je u Velezu bio govorio sam da veze nema. Problem forumasa he sto prije nego i debituje od njega prave Fergusona a od igraca prije nego li imaju jednu zvanicnu prave Ronalde i Mesije,dugogodisnje pracenje Sarajeva me naucilo dok ga ne vidis na dijelu nije pojacanje

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 sep 2022, 11:40

Jel se išta radi na Koševu, ima li ko info ?
Nije valjda da i dalje stoji isto otkad su objavili da je završena prva faza :(
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 sep 2022, 11:49

20 sep 2022, 11:07
nokee je napisao/la:

Ma realno 99% nas je odmah podržalo potez dolaska Feđe. E sad, naravno da mi pojma nemamo većinom, i da se ne treba nas pitati.
Za Emira je meni diskutabilno za dovođenje Rashida i Mirze. Ovo ostalo je sasvim ok uzimajući u obzir da se rok krojio po principu da na koga Feđa uperi, Emir mu ga dovede( pogotovo je to vrijedilo za Nardina gdje je Emir predlagao jednog od braće Šćepović, ne mogu se sjetiti kojeg ).
Do zime treba vidjeti treba li ostavljati Rashida, i dao bi posljednju šansu Hamzi da pokaže nešto. Gurnut ga na poziciju napadača do kraja ove polusezone, ako ni tu ne pokaže ništa - hvala lijepo i doviđenja.
Na zimu se definitivno treba Salčinu zahvaliti i dovesti konkurencija Tomaševiću. Npr na desnom beku smo super popunjeni, uz produženje ugovora Musi možemo mirno spavati.
Apsolutno nam treba i stoper, kao i špic, ali na špicu ne smijemo NI SEKUNDE štediti.
Uvaliti nekome Mirzino mladunče, i na tu poziciju dovesti po mogućnosti nekog igrača koji nam može odgovoriti bar na 2 ofanzivne pozicije ( prednji vezni + još jedna pozicija u napadu ).
Daniel sinoć ušao i odmah pokazao kvalitet, klasa koja da nije u onakvom qurcu radi mišića, igrao bi u ligi petice. Na nama je da se nadamo da on ostane koliko je moguće zdrav.
Da ne dosađujem više i skratim priču za zimski rok:
Hamza - probati još malo, ako ne ide OUT
Salčin - OUT
Rashid - probati kroz par utakmica, ako ne zadovolji ne produžavati ugovor.
Dal - prodati
Dovesti jednog stopera( po mogućnosti što viši jer smo u deficitu visine )
Prednji vezni
Špic
Konkurencija Nemanji na lijevom beku.
U slučaju prodaje Andreja - destruktivac vezni.
👌 Aferim

Nije nista gotovo, moze se dosta stvari popraviti na zimskoj pauzi..
Za Rashida i Mirzu bi dodao da su se vise nekako ishitreno doveli, nakon odlaska Kapica. Pogotovo Mirza. Mada momci su tek dosli stvarno je rano da im se nesto sudi..

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 20 sep 2022, 11:51

Repka ovo, repka ono.
Meni i 2014. repka nije bila draža od Sarajeva niti će ikad biti.
Sarajevo ispred svega!
Zato nas obradujte i nemojte igrati ko pichke kakve!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 sep 2022, 11:57

nokee je napisao/la:
20 sep 2022, 11:26

Cekaj ako sam dobro razumio, ovdje se spominjalo i spominje se jos kako se Sabrina mjesala u transfere i ulazila u talove i to se promjeni, a sad Ajli ide na teret sto se doveo neki trener ili igrac? :)) jel malo kontradiktorno?
Drug, samo cu ti reci dokle ja znam situaciju. Ajla nije dovedena da vodi sportsku pricu kluba, znaci nema veze s tim osim sto kao direktor se pojavi na potpisu igraca. Mirvic je doveo Hadziju i on sad kroji teren i sportku stranu price. Ona je dovedena konkretno da namakne pare klubu i da uveze sektore kluba, od marketinga shopova nabave itd.. Ako imamo osnovane sumlje da Ajla muti negdje nesto daj konkretno pa da je svi razapnemo za sva vremena.

Hhebo ba vise te price, ima tacno sta je cija odgovornost u klubu. Sportku pricu kluba vode Hadzija i Dudic a Mirvic odobrava a u ovom slucaju cini mi se da su ovoj dvojici date odrijesene ruke, on samo potvrdi..
I da bude jasno racku me zalibo za bilo kojeg uposlenog u klubu, sve su to prolaznici tu, al samo dajte malo racijonalnije razmisljajte. Pa ako radis u nekoj firmi valjda se zna kako ide linija odgovornosti.
A sto se tice sportske strane, svi smo ovdje svrsavali na svakog dovedenog igraca od strane Hadzije, evo mogu se vratiti postovi, od tebe pa nadalje. Sto ne ide? Nesto ne fercera ocito, ne moze biti da svi ovi dovedeni igraci ne valjaju. Valjaju itekako i dosli su sa finom referencom i nismo se dzaba toliko radovali njihovim dolascima. Ili ih Dudic ne ukomponova da valja ili je po strani nesto drugo..
Nista ja za igrace nisam rekao, svi bismo, da smo prstom pokazivali, izabrali 90% dovedenih. Govorim navodno, ono uzmimo u obzir da je tako. Hadzija je za mene okej SD, bolji od tog Ibrakovica na kojeg se svr.sava al eto ima tih prica oko talova i ugovora, u sta iskreno nisam upucen. Ja i dalje tvrdim da je stvar boli u qrcu kod igraca jer su uvaljeni na dobre plate a nikakvu odgovornost nemaju, podrska im je gromoglasna od pocetka sezone, raja u fuckin' Zenicu ide da ih gleda. To, uz Dudiceve takticke zamisli koje ocito ne prolaze. Evo citam, raja pise "da smo doveli ovog kojeg sam ja spominjao..." Sta i da smo doveli, ako se jedan Hamza Catakovic uklopio u sivilo, Suljic koji je bio odlican prosle sezone, Dzafic koji je jedno od rijetkih krila sa double-double ucinkom u sezoni, pocinjem vjerovat da bi kod nas i Ibrahimovic skupio 6-7 golova. Jbg, postali smo groblje napadaca (a i ostalih zvucnih imena).
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 sep 2022, 12:00

20 sep 2022, 11:40
Nista brate, stoji oranica,bas juce gledam kisa,ono se razblatilo kako ce sad ista i uraditi sve i da krenu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 sep 2022, 12:00

Benkara21 je napisao/la:
20 sep 2022, 11:51
Repka ovo, repka ono.
Meni i 2014. repka nije bila draža od Sarajeva niti će ikad biti.
Sarajevo ispred svega!
Zato nas obradujte i nemojte igrati ko pichke kakve!
:thumbup: :thumbup:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 sep 2022, 12:02

zagorski je napisao/la:
20 sep 2022, 12:00
Nista brate, stoji oranica,bas juce gledam kisa,ono se razblatilo kako ce sad ista i uraditi sve i da krenu
ako Aylah nije tu radi transfera i igraca onda je radi ovog. Sto klub suti ? Je li iko svjestan da ove godine necemo gledati na Kosevu Sarajevo? Upitan je i Zrinjski u februaru

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 sep 2022, 12:03

zagorski je napisao/la:
ma vratit golove i tuzlu docekat na oranici, nista losije ne bismo izgledali.
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 sep 2022, 12:25

FCUM je napisao/la:
20 sep 2022, 12:02
zagorski je napisao/la:
ako Aylah nije tu radi transfera i igraca onda je radi ovog. Sto klub suti ? Je li iko svjestan da ove godine necemo gledati na Kosevu Sarajevo? Upitan je i Zrinjski u februaru
Pa šta mi imamo sa tim zvanično?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 sep 2022, 12:30

Da je samo jedan novinar da ima malo pameti/muda pa da pita feđu par pitanja...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 sep 2022, 12:32

Kakva Ajla ljudi moji, nemojte djevojku bezveze bacati pod voz radi nekog glupog imena na instagramu kad se bukvalno ništa ne pita za sportski segment, za razliku od ranije Sabrine koja je imala veću odgovornost zato što Nam nije tu bio. Hadžija je 5 puta objasnio i u podcastima i u intervju da sve što se tiče sportskih odluka ide isključivo preko njega i Feđe. Kad se dogovore i slože da treba kupiti nekog igrača, idu direktno do Mirvića po odobrenje i dogovor za finansijske uslove. Trio Feđa - Hadžija - Mirvić vode sportski dio, od prvog dana je tako i apsolutno niko drugi se ne pita.

Ajla je zadužena za adminstraciju i tokove, za marketinške i tehničke stvari, za pronalaženje sponzora, razvoja kampa i akademije. A ne vidim da se iko žali na bilo koju od ovih stvari tako da možemo reći da cura radi ono što je njen posao.

Nama u suštini sve fercera osim tog najbitnijeg segmenta, a znamo ko su odgovorni za njega.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 sep 2022, 12:38

bodi123 je napisao/la:
20 sep 2022, 12:32
Kakva Ajla ljudi moji, nemojte djevojku bezveze bacati pod voz radi nekog glupog imena na instagramu kad se bukvalno ništa ne pita za sportski segment, za razliku od ranije Sabrine koja je imala veću odgovornost zato što Nam nije tu bio. Hadžija je 5 puta objasnio i u podcastima i u intervju da sve što se tiče sportskih odluka ide isključivo preko njega i Feđe. Kad se dogovore i slože da treba kupiti nekog igrača, idu direktno do Mirvića po odobrenje i dogovor za finansijske uslove. Trio Feđa - Hadžija - Mirvić vode sportski dio, od prvog dana je tako i apsolutno niko drugi se ne pita.

Ajla je zadužena za adminstraciju i tokove, za marketinške i tehničke stvari, za pronalaženje sponzora, razvoja kampa i akademije. A ne vidim da se iko žali na bilo koju od ovih stvari tako da možemo reći da cura radi ono što je njen posao.

Nama u suštini sve fercera osim tog najbitnijeg segmenta, a znamo ko su odgovorni za njega.
Tačno, iako bi dodao da se bespotrebno izložila pljuvanju radi izjave koje je dala. Kad već nemaš funkciju u klubu u sportskom segmentu, nemoj ni najavljivati ništa u istom.
Ona je u tom intervjuu trebala razjasniti svoju funkciju u klubu, i samim time na manjem bi udaru bila.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 sep 2022, 12:41

MortemHz je napisao/la:
20 sep 2022, 12:25
FCUM je napisao/la:
20 sep 2022, 12:02
zagorski je napisao/la:

Pa šta mi imamo sa tim zvanično?
cuj sta imamo, Vico moze dati pare i neka stoji iducih 10 godina onako. To moze ? Nije ni cudo sto na k.... na sve strane

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 sep 2022, 12:52

Prva tekma gdje nema Dalare i naravno ide pauza i **** čekanje. Pravda za Aylah!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, Rule_hz, Sinfoc1986, svabonja, TETRAPAK i 97 gostiju.