Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
BabaBarabar...
-
- Kontakt:
Svaki post 100 euraShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:28Koliko te plaćaju Lojo i Raza da pišeš ovo ?bordobijeli je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:27Sve ove sto si nabrojao da igraju nebi se plasirale ni na europsko prvenstvo gubile bi od švicarske i slicni ekipa.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:23
Sestre Zubac,Mišeljić,Vrancic,Brcaninovic,Rahmanovic,Mozes napraviti jednu postavu s koliko se je njih zavadio.
Ma lik je glup ko tocak.Ko njega stavi za selektora svaka mu cast.Covjek veze nema.Neke osnovne stvari sto mi s foruma vidimo on ne kontaJuzniBosanac je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:30Ova im do trece cetvrtine zavali 35 koseva i Lojo"strucnjak" umjesto da uvede jednu od ovih koje nikako ne igraju da joj igra nesto kao "flaster"bez ozbira na licne, bez da biraju sredstva(jer ni oni ne biraju protiv JJ)-on je PUSTA i niko je ne cuva.Boze sacuvaj!

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izvinecete, al ovo je sve do selektora. Samo njemu fakturisati. Ako samo cujem jednu recenicu koje sadrze: uslovi, finansije, falila ova ona, nismo mogli...stocirat ga treba. Jedino moralno je da podnese ostavku. Takav uspjeh odlaska na SP zahvaljujuci srcanosti curama i JJ je uspio pretvoriti u fijasko. Motivacija 0, pozrtvovanost 0, energija 0, taktika 0, pripremljenost 0, timski duh 0. Fantasticno. Prvaka BiH ne bi mogli u ova 3 dana dobiti ovom igrom.
-
- Kontakt:
Kakva fizicka sprema nasih dama 
Idemooo Lojoooo, Barabara bara bar
Idemooo Lojoooo, Barabara bara bar
-
- Kontakt:
U rupe misevi 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Sve sam vidio ali da profesionalna košarkašica sama na polaganju prebacuje obruč bez da ga dodirne lopta - to još nisam. Tavićka, batali ti to dok još imaš vremena za drugu karijeru.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najslabija ekipa prvenstva poslije Malija, svaku utakmicu ih neko ubije. Mi smo iznad njih a oni nas uzmu 35 razlike ''čovječe''.JuzniBosanac je napisao/la: ↑24 sep 2022, 11:26Autsajderi?!11-a rangirana ekipa na svijetu.O cemu pricas covjece?
Ovdje je najveci krivac LOJO ,tri mu visoke cure samo sjede na klupi,podsjeca me na Safeta Susica i Ibricica na SP u Brazilu.
Plus ove kosooke sudije DOBRO NAGINJU na stranu kosookih sa ovim namjernim greskama.Kosooke udaraju JJ zestoko a ove ostale ne trebaju ni dirati jer nemaju pojma.Preagresivne su ali om kossoki suci dozviljavaju. Sta ces...
Ovo je sramota....dno dna..ovo nije takmicenje, ovo je sramocenje!Treba ih kazniti kad se vrate!Ovi sto pominju da je "uspjeh"sto smo ovdje..ili su dusmani BiH ili nisu pri pameti.Ako si vec TU, imas sansu da se pokazes, pa pokazi se! Samo je kod nas"bitno ucestvovati"..Neka i dalje igra reprezentacija RS, pa ce nas i ovi razvaliti sa 40 razlike!
Loji uručiti otkaz čim sleti na sarajevski aerodrom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ovako su i za papeta pametnjakovici pisali ne zna nista ovo ono. Kaze kad ode bit cemo duplo bolji, a mi poslje toga nismo vidjeli ni jedno veliko takmicenje. Tako ce biti kad ode i ova ekipa raza i selektor. Ne cemo se ni plasirati ni na EP ni na SP.
Naravno neopravdavam ovu katastrofu, baš loše izgledamo to vidi svako normalan. Samo hocu da kazem da ce proteći mnogo godina da mi opet vidimo SP hoce da kazem koliko god je ovo katastrofa toliko je i uspjeh biti medju 12 na svijetu.
Naravno neopravdavam ovu katastrofu, baš loše izgledamo to vidi svako normalan. Samo hocu da kazem da ce proteći mnogo godina da mi opet vidimo SP hoce da kazem koliko god je ovo katastrofa toliko je i uspjeh biti medju 12 na svijetu.
Cuj Bahe,treba se cestitat sto uopste igramo SP. Da sam znao da ce ovako igrat,volio bi da nisu ni otisle.Ovo je horor kako lose igraju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BegovicRamiz
- Kontakt:
djevojke su gadjale 23 od 14
jedan jedini Baho
jedan jedini Baho
-
- Kontakt:
Ona i mala Šehović imaju najviše potencijala da uspiju od svih košarkašica što sam gledao ovo ljeto u mlađim kategorijama.
Mi smo ovdje totalno zalutali
-
- Kontakt:
Prosto covjek da se zapita sta su radili na pripremama valjda puna 2 mjeseca, malo li je, mozda je trebao jos koji dan. Ovdje treba reagirati i poslati JJ kući da ne igra dzaba ove dvije utakmice po 35+ minuta nek ide odmarati
- TzBulevar87
- Kontakt:
Možemo li malo o RAZLOZIMA ovakve igre!? *ebem ti više ofucanu priču kako je uspjeh što smo se i plasirali. Udjes u dvije utakmice kao apsolutni favorit i gubiš po 30+. Kako i zašto?
075
- marlostanf1eld
- Kontakt:
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Eh sad ce Lojo da daa "sansu"curama kojima je dao zadnjih 2 minute danas, protiv Belgije i Amerike.
Treba odjjjebati i Raziju komunjaru, bratstvo jedinstvo fazoni-ne diraj mi Loju.Hebbo joj Loju familiju!
Prepolovio je repku, imamo barem dva puta boljih kuci, u nasoj ligi.Dzombeta je bila za tri klase ispred Deure ali on forsira Deuru. Osramotile su nas za vjeke vjekova. To je uvidjela i JJ, vidi se iz aviona da joj se ne igra , da se ne slaze sa Lojom-nakon svake nase lahko izgubljene lopte, cura je bacala peskir ili gestikulirala nezadovoljstvo.
Neka se "nase"cure "zagrijavaju" uz srbske hitove.....
Treba odjjjebati i Raziju komunjaru, bratstvo jedinstvo fazoni-ne diraj mi Loju.Hebbo joj Loju familiju!
Prepolovio je repku, imamo barem dva puta boljih kuci, u nasoj ligi.Dzombeta je bila za tri klase ispred Deure ali on forsira Deuru. Osramotile su nas za vjeke vjekova. To je uvidjela i JJ, vidi se iz aviona da joj se ne igra , da se ne slaze sa Lojom-nakon svake nase lahko izgubljene lopte, cura je bacala peskir ili gestikulirala nezadovoljstvo.
Neka se "nase"cure "zagrijavaju" uz srbske hitove.....
Čuj Bosna i ženska košarka...
Da im nije Jones ne bi dalje od Trebinja u životu otišle zajedno s Lojom. A nakon ove bruke skontat će i JJ s kakvim amaterima igra i kakvo je čudo napravila plasmanom na SP, i **** nas, pa da se zaboravi na ove jadnice ko i prije Jones.
Da im nije Jones ne bi dalje od Trebinja u životu otišle zajedno s Lojom. A nakon ove bruke skontat će i JJ s kakvim amaterima igra i kakvo je čudo napravila plasmanom na SP, i **** nas, pa da se zaboravi na ove jadnice ko i prije Jones.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.