Popij sta druže, dođi sebi, umij se. Nije ti dobro, temperatura će te ubiti koliko misliš o nama
Premijer liga BiH - aktuelno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Fedja u studiju odma repka 4 komada primi 
Jel ovo pred-izborno gašenje vode u Vrapčićima
Pijacari na aparatima
Ovo nisu istine
RAspad
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
Ganola1921
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2022, 23:12Popij sta druže, dođi sebi, umij se. Nije ti dobro, temperatura će te ubiti koliko misliš o nama![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Gazije nase
Bosanski sinovi
Voli Vas jedan Svrakindolac
Što mi je poznato ovo bježanje sa lijeva na desno, ili ti sa zapada na istok, ovaj put bez traktora doduše.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
BorbenaGljiva
- Kontakt:
Jel spominjao "prijem" u Gabeli, pivLu, trofej i prolazak AEK-a
Nije njega niko gurao u studio, on je svojim rezultatima to zasluzio.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑27 sep 2022, 11:15Jel spominjao "prijem" u Gabeli, pivLu, trofej i prolazak AEK-a![]()
NEMA NAZAD
-
Ganola1921
- Kontakt:
Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
Haj sto na vicu ne smijete udariti nego sto i njegove podanike stavljate za moderatore.
BH sportski portal -> službeni jezici u BiH: bosanski, hrvatski, srpski -> ekavica jedan od dva standardna izgovora srpskog jezikaGanola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
Haj sto na vicu ne smijete udariti nego sto i njegove podanike stavljate za moderatore.
![]()
Prosto ko pasulj.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Ganola1921
- Kontakt:
Pricas o sluzbenim jezicima, a lupas i pojma nemas. Da, jesu ta 3 sluzbena jezika. Da, imaju i 2 pisma, cirilica i latinica. U Bosni se nikad nije ekavica pricala tako da ne laprdas. Uostalom vi ste ih prvi na traktore potjerali i sta se sad ovdje pravis fin, a ustvari si sovinsta belosvetski.Rigoletto je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:13BH sportski portal -> službeni jezici u BiH: bosanski, hrvatski, srpski -> ekavica jedan od dva standardna izgovora srpskog jezikaGanola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
![]()
Prosto ko pasulj.
Ne znas iz kojeg kultnog filma je citat.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
![]()
Stvarno si glup, jos raspravljas o ekavici.
On će njima reć koji govor smiju koristiti
Kakvi traktori? Ovo je športski forum, a ne forum o agrokulturi.
Kakvi traktori? Ovo je športski forum, a ne forum o agrokulturi.
-
Ganola1921
- Kontakt:
Prosvetli me duduce, kultni film mozda ko gleda domace filmove. Ja ne. Pogotovo poslijeratne.Suvorov je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:28Ne znas iz kojeg kultnog filma je citat.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
![]()
Stvarno si glup, jos raspravljas o ekavici.![]()
U opstoj kulturi bih te razvalio samo tako, kao i na ulici da te sretnem.
-
Ganola1921
- Kontakt:
Predsjednik skupštine Tuzla Cityja: Bruka u Banjoj Luci, izgubili smo golom u 112. minuti
Zaostali meč 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za juniore jučer su u Banjoj Luci igrali Borac i Tuzla City.
Banjalučani su slavili sa 2:1, ali gosti iz Tuzla imali su velikih primjedbi za ono što se dešavalo tokom utakmica. Meč su sudili arbitri iz Prijedora predvođeni Bojanom Panićem, kojem su asistirali Goran Ilinčić i Dragan Keranović, prenosi Faktor.
Prema službenim izvještajima na FSBiH juniore Tuzla Cityja imali su prednost do 84. minute, a onda je uslijedio preokret golovima Andreja Cvjetanovića i Danila Moconje.
“Još jedna bruka u Banjoj Luci. Utakmica U-19 selekcija Borac – Tuzla City 2:1. Iako su naši momci vodili 0:1 do 85. minute, na kraju smo izgubili 2:1 golom u 112. minuti.
Neutralni posmatrači kažu da su TC poništena tri gola i nije sviran penal na 0:1. Treba Borcu dati prvo mjesto na početku sezone da bi ostali klubovi mogli normalno igrati fudbal”, napisao je na Facebooku Munib Subašić, predsjednik Skupštine i generalni sekretar FK Tuzla City.
Zaostali meč 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za juniore jučer su u Banjoj Luci igrali Borac i Tuzla City.
Banjalučani su slavili sa 2:1, ali gosti iz Tuzla imali su velikih primjedbi za ono što se dešavalo tokom utakmica. Meč su sudili arbitri iz Prijedora predvođeni Bojanom Panićem, kojem su asistirali Goran Ilinčić i Dragan Keranović, prenosi Faktor.
Prema službenim izvještajima na FSBiH juniore Tuzla Cityja imali su prednost do 84. minute, a onda je uslijedio preokret golovima Andreja Cvjetanovića i Danila Moconje.
“Još jedna bruka u Banjoj Luci. Utakmica U-19 selekcija Borac – Tuzla City 2:1. Iako su naši momci vodili 0:1 do 85. minute, na kraju smo izgubili 2:1 golom u 112. minuti.
Neutralni posmatrači kažu da su TC poništena tri gola i nije sviran penal na 0:1. Treba Borcu dati prvo mjesto na početku sezone da bi ostali klubovi mogli normalno igrati fudbal”, napisao je na Facebooku Munib Subašić, predsjednik Skupštine i generalni sekretar FK Tuzla City.
Kako god ti kažeš...
Onda si tanak sa opstom kulturom.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:34Prosvetli me duduce, kultni film mozda ko gleda domace filmove. Ja ne. Pogotovo poslijeratne.Suvorov je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:28Ne znas iz kojeg kultnog filma je citat.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18
Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
![]()
Stvarno si glup, jos raspravljas o ekavici.![]()
Replike u svakodnevnom govoru su bas iz domacih filmova i serija, pogotovo iz poslijeratnih.
-
Ganola1921
- Kontakt:
To mozda tamo odakle si ti, kod nas ne. Mi smo obrazovaniji i elokventniji, te, bar u Sarajevu opsta kultura ne podrazumjeva poznavanje citata iz filmova, pogotovo koji uopste nisu niti domaci, na te na koje ti aludiras, ako su poslijeratni.Suvorov je napisao/la: ↑27 sep 2022, 16:33Onda si tanak sa opstom kulturom.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:34Prosvetli me duduce, kultni film mozda ko gleda domace filmove. Ja ne. Pogotovo poslijeratne.
Replike u svakodnevnom govoru su bas iz domacih filmova i serija, pogotovo iz poslijeratnih.
Poslijeratni domaci filmovi su na ijekavici, ne na ekavici.