Popij sta druže, dođi sebi, umij se. Nije ti dobro, temperatura će te ubiti koliko misliš o nama

Popij sta druže, dođi sebi, umij se. Nije ti dobro, temperatura će te ubiti koliko misliš o nama
Jel ovo pred-izborno gašenje vode u Vrapčićima
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 sep 2022, 23:12Popij sta druže, dođi sebi, umij se. Nije ti dobro, temperatura će te ubiti koliko misliš o nama![]()
Jel spominjao "prijem" u Gabeli, pivLu, trofej i prolazak AEK-a
Nije njega niko gurao u studio, on je svojim rezultatima to zasluzio.BorbenaGljiva je napisao/la: ↑27 sep 2022, 11:15Jel spominjao "prijem" u Gabeli, pivLu, trofej i prolazak AEK-a![]()
Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
BH sportski portal -> službeni jezici u BiH: bosanski, hrvatski, srpski -> ekavica jedan od dva standardna izgovora srpskog jezikaGanola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
Haj sto na vicu ne smijete udariti nego sto i njegove podanike stavljate za moderatore.
![]()
Pricas o sluzbenim jezicima, a lupas i pojma nemas. Da, jesu ta 3 sluzbena jezika. Da, imaju i 2 pisma, cirilica i latinica. U Bosni se nikad nije ekavica pricala tako da ne laprdas. Uostalom vi ste ih prvi na traktore potjerali i sta se sad ovdje pravis fin, a ustvari si sovinsta belosvetski.Rigoletto je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:13BH sportski portal -> službeni jezici u BiH: bosanski, hrvatski, srpski -> ekavica jedan od dva standardna izgovora srpskog jezikaGanola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
Haj sto na vicu ne smijete udariti nego sto i njegove podanike stavljate za moderatore.
![]()
Prosto ko pasulj.
Ne znas iz kojeg kultnog filma je citat.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
![]()
Prosvetli me duduce, kultni film mozda ko gleda domace filmove. Ja ne. Pogotovo poslijeratne.Suvorov je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:28Ne znas iz kojeg kultnog filma je citat.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
![]()
Stvarno si glup, jos raspravljas o ekavici.![]()
Kako god ti kažeš...
Onda si tanak sa opstom kulturom.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:34Prosvetli me duduce, kultni film mozda ko gleda domace filmove. Ja ne. Pogotovo poslijeratne.Suvorov je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:28Ne znas iz kojeg kultnog filma je citat.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 14:18
Ekavica (mojne mi se samo vadit da je citat nakog srpskog filma ili serije) na BH sportskom portalu, bravo za ssss.ba.
![]()
Stvarno si glup, jos raspravljas o ekavici.![]()
U opstoj kulturi bih te razvalio samo tako, kao i na ulici da te sretnem.
To mozda tamo odakle si ti, kod nas ne. Mi smo obrazovaniji i elokventniji, te, bar u Sarajevu opsta kultura ne podrazumjeva poznavanje citata iz filmova, pogotovo koji uopste nisu niti domaci, na te na koje ti aludiras, ako su poslijeratni.Suvorov je napisao/la: ↑27 sep 2022, 16:33Onda si tanak sa opstom kulturom.Ganola1921 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 15:34Prosvetli me duduce, kultni film mozda ko gleda domace filmove. Ja ne. Pogotovo poslijeratne.
U opstoj kulturi bih te razvalio samo tako, kao i na ulici da te sretnem.
Replike u svakodnevnom govoru su bas iz domacih filmova i serija, pogotovo iz poslijeratnih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.