Barem nije tamna kao na sk što je bila. FHD je ako gledaš na AS2 BH HD putem MojaTV i ostalih operatera. Ovo ilegalno se ne računa.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 13:55Gledam Arsenala na Areni pa slucajno prebacim na BT Sport ,jbt koja razlika slike , Arena zapela u proslom vijeku![]()
Ko još gleda smece iz Srbije , ne lozim se ja na SK ili Arenu , kada placam zelim da uzivam. Znas brate kad odes da otreses ravu ,platis brate i bubas klasu jok nekog gaborasbli je napisao/la: ↑01 okt 2022, 13:58Barem nije tamna kao na sk što je bila. FHD je ako gledaš na AS2 BH HD putem MojaTV i ostalih operatera. Ovo ilegalno se ne računa.TMmanija2012 je napisao/la: ↑01 okt 2022, 13:55Gledam Arsenala na Areni pa slucajno prebacim na BT Sport ,jbt koja razlika slike , Arena zapela u proslom vijeku![]()
Kad ne zeli ovaj harden
U sry nisam vidio, sad ce
Dvica.
Na MojaTV je sve u redu.Trebinjac94 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:52Nzm je li se ikad nekom dešavalo da mu nisu usklađeni ton i slika. Meni na AS1 kasni slika oko 10 sekundi, npr. lopta kod golmana, a komentator prenosi šansu na drugoj strani. Svi ostali programi su mi uredu osim arene 1, pa ako neko zna šta je mogući problem nek napiše.
Kod mene je Elta, prvo sam mislio da je samo naša liga u pitanju, ali na svakoj utakmici je isto. Svi drugi programi i sve druge arene su okFumble je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:55Na MojaTV je sve u redu.Trebinjac94 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 18:52Nzm je li se ikad nekom dešavalo da mu nisu usklađeni ton i slika. Meni na AS1 kasni slika oko 10 sekundi, npr. lopta kod golmana, a komentator prenosi šansu na drugoj strani. Svi ostali programi su mi uredu osim arene 1, pa ako neko zna šta je mogući problem nek napiše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.