FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nece Mirvic nigdje! Treba malo ostriji samo biti i to je to.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ima dobra narodna koja je možda jedina u cjelosti tačna i koja se vrijedi za svaku situaciju. "Što posiješ, to ćeš i požnjeti". Eh mi smo posijeli tranziciju u dvije sezone, sada to moraš i pojesti.
Kada ideš davati otkaz jedinom treneru koji je radio časno i pošteno, bio realan, iskren i otvoren uz veliku dozu znanja, a dovedeš prvo sumnjivog iz Makedonije, pa onda sve ispočetka. Realno, bilo je dobrih činjenica zbog kojih bi doveo Dudića, ali mnogo više je bilo upitnika oko njega. Napravila se greška u tom segmentu, pa Bože moj, ispravi grešku dok možeš i furaj dalje. Jer uz ispravan rad još si u igri za titulu. Najveći problem je ovdje što i on i Tan očekuju rezultat odmah, danas, sutra. To nije moguće, potrebno je vrijeme, ali još potrebnije jeste da se u tom vremenu pravi niz ispravnih odluka. U posljednje vrijeme na 1 ispravnu odluku išle su 4 loše oduke. Eh kad napraviš niz odličnih odluka u svim segmentima, možeš očekivati i rezultat.
Kada ideš davati otkaz jedinom treneru koji je radio časno i pošteno, bio realan, iskren i otvoren uz veliku dozu znanja, a dovedeš prvo sumnjivog iz Makedonije, pa onda sve ispočetka. Realno, bilo je dobrih činjenica zbog kojih bi doveo Dudića, ali mnogo više je bilo upitnika oko njega. Napravila se greška u tom segmentu, pa Bože moj, ispravi grešku dok možeš i furaj dalje. Jer uz ispravan rad još si u igri za titulu. Najveći problem je ovdje što i on i Tan očekuju rezultat odmah, danas, sutra. To nije moguće, potrebno je vrijeme, ali još potrebnije jeste da se u tom vremenu pravi niz ispravnih odluka. U posljednje vrijeme na 1 ispravnu odluku išle su 4 loše oduke. Eh kad napraviš niz odličnih odluka u svim segmentima, možeš očekivati i rezultat.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Naravno brate, one je postavio te ljude, odobrio svaki transfer, svakako da nosi krivicu.f0rest1946 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 19:14Da je Mirvic placao igrace po 1 M, da je doveo top Sportskog direktora imao bih smisla onaj post ali ovako...
Sve free igrace doveo i puno ocekivao wtf i to pustio Dudica da mu dovodi te igrace.
Nikad napretka nece biti dok ne pocnes kupovati igrace, jos ovo ljeto zaradili oko 2 M od prodaje i nikog da platis da dovedes vrhunsko pojačanje.
Msm hvala mu do neba dao je pare za plate, stabilizirao klub ali sto se sportskog dijela tice sam je kriv koga je postavio i sta je sve dopustio.
Valjda se probudi sad i postavi strucne ljude da rade.
Podrška Mirvicu naravno, ali treba i on priznati greske.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- f0rest1946
- Kontakt:
100% Brudaemir18 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 19:17Naravno brate, one je postavio te ljude, odobrio svaki transfer, svakako da nosi krivicu.f0rest1946 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 19:14Da je Mirvic placao igrace po 1 M, da je doveo top Sportskog direktora imao bih smisla onaj post ali ovako...
Sve free igrace doveo i puno ocekivao wtf i to pustio Dudica da mu dovodi te igrace.
Nikad napretka nece biti dok ne pocnes kupovati igrace, jos ovo ljeto zaradili oko 2 M od prodaje i nikog da platis da dovedes vrhunsko pojačanje.
Msm hvala mu do neba dao je pare za plate, stabilizirao klub ali sto se sportskog dijela tice sam je kriv koga je postavio i sta je sve dopustio.
Valjda se probudi sad i postavi strucne ljude da rade.
Podrška Mirvicu naravno, ali treba i on priznati greske.
Mirvicuuuuuuu, cobaneeeeeee.....
Opet ces nas yebati kas dignes sidro, opet ce ti FK Sarajevo vrstiti sve sto si ulozio(uz neki oprost s tvoje strane)... Ne glumi da ti je stalo i da si tuzan....
Ko je kriv, s toliko para ne znas postaviti kvalitetne ljude u klub. Kanta za nabijanje.
Jos jednom, Dudicu yebem te usta debela... Odlaziii... Sta si uradio, yebem ti sve...
Opet ces nas yebati kas dignes sidro, opet ce ti FK Sarajevo vrstiti sve sto si ulozio(uz neki oprost s tvoje strane)... Ne glumi da ti je stalo i da si tuzan....
Ko je kriv, s toliko para ne znas postaviti kvalitetne ljude u klub. Kanta za nabijanje.
Jos jednom, Dudicu yebem te usta debela... Odlaziii... Sta si uradio, yebem ti sve...
-
- Kontakt:
Samo nek nadje covjeka koji se razumije u fudbal,koji ima konekcije i koji je iz svijeta sporta i tu je rijesio 90 posto problema,jer Hadzici i slicni supljatori ti mogu preporuciti Dudica i slicne. Sto se tice Dudica sva sreca pa pratim ovu ligu i znam kao sto sam i prije govorio da on nije trener da nas vodi. Garantujem zivotom da bi Uscuplic imao vise bodova ,kod ovog je i u Velezu a i ovdje sve na ho ruknokee je napisao/la: ↑02 okt 2022, 19:07Ja ne mogu vjerovati da bi neko ovdje da ide Mirvic iz kluba. Trunka zdrave pametni molim vas, jel moramo uvijek biti idioti?
Pa nije izlizana fraza gdje bi nas bilo bez Mirvica, fakat gdje bi bili? Celik sudbina. Dajte ba, ko djeca.. Ne ide slazem se, rezultati ispod svakog ocekivanja, nema govora. Al hajd evo strucnjaci koje su to greske napravljene? Doveden trener jbg realno jako dobar posao s Velezom radio, svi ste ovdje svrsavali. Doveli se igraci top topova za nase uslove i ligu i svi svrsavali, nemoj da vam vracam postove ovdje. Jbg ne ide, ja iskreno mislim da se trener mora mjenjati, strpljenja je bilo vise nego dovoljno. Ili bar sacekati polusezonu..
Sabura braco izdobrice ovo, mora.
-
- Kontakt:
Normalno da ces malo dobiti kad ti zene koje ne znaju ni pravila fudbala vode glavne pozicije u klubu umjesto legendi ili ljudi koji znaju sta rade.
Do nas(navijaca)nije sigurno,od nas ste dobili i vise nego sto zasluzujete,posebno od momaka sa sjevera koji su tu svaku utakmicu, a o 7500 clanski sto je rekord kluba necu ni da govorim.Do vas je,vi ste krivi.Kazu iz gresaka se uci,da vidimo sta ce poduzeti
Do nas(navijaca)nije sigurno,od nas ste dobili i vise nego sto zasluzujete,posebno od momaka sa sjevera koji su tu svaku utakmicu, a o 7500 clanski sto je rekord kluba necu ni da govorim.Do vas je,vi ste krivi.Kazu iz gresaka se uci,da vidimo sta ce poduzeti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovo mi lici ja sam bitan pa cu nesto napisati.. rijesi se nesposovnjakovica moj Mirvicu, ti si ih postavio!
-
- Kontakt:
Inace nije fazon samo bubnut platu za igraca,treba imat konekcije pa izvuc nekog mladog,talentovanog igraca naseg ili afrikanca koji ce biti pojacanje ali Hadzic to sigurno nije znao niti ce znati. Dudic prvo gubi kompas,pojma nema ko su mu prvih 11,oko koga mu se zasniva igra. Iliev je onaj na onom klipu dosta toga objasnio. Igraci su orevise razmazeni,pojma nemaju tezine dresa koji nose,treba im izgleda opet objasniti tezim putem i njima i debelom.
Realno Mirvic samo treba prave ljude da nadje. zene skloniti pa ni da cistacica ne smije da bude zensko.E sad ako je kraj sa njim onda smo dobro naj.....
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Treba vahu zaganjat dok je jos slobodan. Hem autoritet hem zna sa mladim igracima samo je pitanje kako bi se snasao u ovoj nasoj kukuruz ligi
Mi ovde kao protiv PSG i Man City, jer oni koriste "prljavi arapski novac" 
A mi za standard BiH ulszemo prevelika sredstva i qurac dobijamo.
I dodje neko i napise, treba nam jos 3,4,5 igraca
a bori se protiv arapa, psg i man citija 

A mi za standard BiH ulszemo prevelika sredstva i qurac dobijamo.
I dodje neko i napise, treba nam jos 3,4,5 igraca

Prvo i prvo!
Radis sve naopako, dovodis na kljucne pozicije neznalice i taldzije, dajes odrijesene ruke kome ne treba, u Akademiju dovodis nekog anonimusa itd.,itd. I onda kukas da si ‘puno ulozio malo dobio’.
Ma daaaj ba!
A drugo!
Sve je ovo neka igra koju mi ne kontamo do kraja jer Ismir je od pocetka Tanov piun u ovoj igri i ko zna kakve se sheme tu vrte,pranje novca,kladare i sl.
Radis sve naopako, dovodis na kljucne pozicije neznalice i taldzije, dajes odrijesene ruke kome ne treba, u Akademiju dovodis nekog anonimusa itd.,itd. I onda kukas da si ‘puno ulozio malo dobio’.
Ma daaaj ba!
A drugo!
Sve je ovo neka igra koju mi ne kontamo do kraja jer Ismir je od pocetka Tanov piun u ovoj igri i ko zna kakve se sheme tu vrte,pranje novca,kladare i sl.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2022, 18:44Najsmjesnije je sto ga sad kritikujete za Dudica a do juce ste velicali Dudica i odluku da se on dovede

Tocno ! Osim nas nekoliko ,svi su se zaklinjali u Dudica a sad ga psuju.
Ali to je OK,u redu je doci tobe,nikad nije kasno. No,ne shvatam ovu mrznju prema zenama

Kakve one veze imaju ? A jos mi je manje jasna ,ova negativa ,prema nasoj zenskoj ekipi ? I prema Hurem ?
Eto debeli imbecil protiv TC izasao visoko kao da protiv Vrbanjuse igra,jos prodao stopera,pa i bez stopera igrali i Jovic i Kulibali ga poderu kao mladog majmuna ali eto da SFK ne igra ,on to ne bi uradio ?? Nigdje veze prica !!
Cinite istu gresku,kao i Mirvic,zamarate se glupostima. SFK ,zene i ostalo su apsolutno nevazne. Bitan je samo solidan tim i dobar trener,ostalo nema nikakve veze. Husref je osvajao duple krune sa istim ljudima u klubu. Gospodin Vinko Marinovic je sa Sabrinom i Celavom ublehom ,uzeo titulu i u prvoj polusezoni ,ispisao ligu ( dok mu nisu glavne igrace prodali ). Samo igraci i trener. Ne sjede ni u EPL po klubovima eks fudbaleri,treneri i strucnjaci na mjestu sekretarice i u marketingu.
Pa i SD je na nasem nivou nebitan,posebno kako je Mirvic ukljucen u sve. Za deranje nase lige ,moze dovesti igrace jer ionako ne trebaju neki igraci.
A Mirvic ne treba i ne moze da snosi krivicu. Krivicu snose podredjeni,Gazda snosi finansijske gubitke

A ako drugu sezonu ne odemo u Evropu bice gubitaka,masala !!
I ja sam sve vise poceo da sumnjam u tozagorski je napisao/la: ↑02 okt 2022, 19:51Prvo i prvo!
Ma daaaj ba!
A drugo!
10 god imas nekog vlasnika a vrtis se u mjestu nikakvog (vrlo mali) napredak
Nadam se da grijesim al i ovaj post njegov je smjesan neka to rijesi sa svojim direktorima i sd-ovima on ih je dovodio ne treba mu javno na inst ovo.
Mi navijaci smo samo htjeli igru i zalaganje al ni to sa ovim tetkama nismo dobili
Možda se kakve para na kladarama puhnu preko nas, a mi ovamo kidamo živce? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jeste nastimano je da Vrsajevic pogodi unutrasnju stativu u 93, namjesteno je da se razmakne zivi zid protiv smetljara u 95 , namjesteno je da Kapic promasi penal u 93 vjerovatno je pokazao golmanu gdje ce sutati... Bas ima ovdje zlonamjernih ljudi, fuj
-
- Kontakt:
Postediti Sahinovica,Musu i Djokanovica,svi ostali odbiti po 50% plate za mjesec septembar.Uhhh kako bi onda kidisali.Molili bi da imaju 3 treninga dnevno a sutevi bi bili kompjuterski precizni
Pisao sam vec,ja da se pitam odavno bi bilo plata fiksno 3000 KM,ostalo po zasluzi.Gol toliko,asistencija ...,
clean sheet ....,pobjeda .... itd.pa izvolite.4 utakmice u mjesecu,sam o sebi zavisis.
Tako ce se jedino opametiti
Pisao sam vec,ja da se pitam odavno bi bilo plata fiksno 3000 KM,ostalo po zasluzi.Gol toliko,asistencija ...,
clean sheet ....,pobjeda .... itd.pa izvolite.4 utakmice u mjesecu,sam o sebi zavisis.
Tako ce se jedino opametiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A mozda je ovo samo direktna poruka Dudiju i Hadzicu da im je otkucalo i da su razocarali…mozda sad Mirva zavrne rukave i napravi prave rezove

Od koga je malo dobio?? Od onih sto je on doveo, tako da jedino sebe moze da krivi! Al ovo je neka izvlakusa, kao morao ici do Tana da to skonta... bravo Mrvo Einstajnu 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Kaunas, Konzerva, MaroonBjelave, Pitar6785, Posejdon, supervizor, UltraNorth, VolimBiH96 i 60 gostiju.