FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U narednih 6 kola, Dudicu se može progledati kroz prste eventualno remi sa konama, a Slogu, Posušje, Igman, Slobodu i Leotar jednostavno moramo pobjediti, tu ne smije biti nikakvih opravdanja i glupih izvlakuša.
Koliko Mirvic zeli toliko ce kredita i imati bezveze se ponavljate.
You are someone else I am still right here
- Avanti1926
- Kontakt:
Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni se sviđa kako igra Marko Hanuljak, trebalo bi ga pratiti pa možda reagovati na zimu 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prvo i prvo, prije nego ista prokomentarisemo, je li te imalo stid navijati za ekipu koja uz ovako brutalno sudjenje kakvog nema ni u drugoj ligi Zimbabvea ne moze dati gol Sarajevu bez ijednog pravog stopera?Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Još pomoćni trener vodio ekipu. E moj Vinkospezial je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:52Prvo i prvo, prije nego ista prokomentarisemo, je li te imalo stid navijati za ekipu koja uz ovako brutalno sudjenje kakvog nema ni u drugoj ligi Zimbabvea ne moze dati gol Sarajevu bez ijednog pravog stopera?Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.

- Avanti1926
- Kontakt:
Ja ću navijati za Borac, i uz "suđenje", i bez njega, i sa Vicom i bez Vice. Bilo je Borca i prije Vice, i biće i poslije njega. Generalno, i jedva čekam da ode sa funkcije, da se malo skine teret sa Borca.spezial je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:52Prvo i prvo, prije nego ista prokomentarisemo, je li te imalo stid navijati za ekipu koja uz ovako brutalno sudjenje kakvog nema ni u drugoj ligi Zimbabvea ne moze dati gol Sarajevu bez ijednog pravog stopera?Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.
Kakav je samo igrač ovaj Gomez iz Partizana...
Da imamo i trećinu ovakvog napadača osvajali bi titule svake sezone
Da imamo i trećinu ovakvog napadača osvajali bi titule svake sezone
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A sudjenje?Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.
Ja vecu kradju nisam vidio godinama unazad.Ono sudjenje protiv Veleza u Vrapcicima kad su navijaci uletili je mila majka za jucerasnje
Sramno,za ono se u svakoj ligi Evrope sudiji uzima licenca i izbacuje iz fudbala
Sto se tice utakmice,po sansama realno X ali bilo je utakmica gdje smo mi bili puno bolji i po 4 puta za jednu utakmicu pogadjali okvir gola pa nismo dobili.Mislim da smo ovo zasluzili nakon svega
Kod vas nesto ne stima naprijed.Imaj na umu da su nam odbranu cinili:Ikic(iskljucivo krilo,igrao beka),Djokanovic(vezni igrao stopera),Trako 18 godina i Tomasevic koji je veoma los.I toj odbrani niste mogli gola zabiti.Jurilj vam je nesto i pokusavao,Tatar koliko vidim protiv jaci ekipa bas nikakvu prevagu ne pravi i ne vidi se,Kulasin slabo primjetan,Lukic no coment
Utakmica nije bas korektna bila ali vrijedi istaci da je Vinko prije utakmice dobio aplauz od citave tribine.Naravno nijedan portal to nije objavio,da smo ga gadjali svi bi poletili i onda uvijek mi ispadnemo stoka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma znam ali svaka rasprava o tome ko je sta zasluzio pada u vodu kad su ovakve kradje u pitanju.Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:59Ja ću navijati za Borac, i uz "suđenje", i bez njega, i sa Vicom i bez Vice. Bilo je Borca i prije Vice, i biće i poslije njega. Generalno, i jedva čekam da ode sa funkcije, da se malo skine teret sa Borca.spezial je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:52Prvo i prvo, prije nego ista prokomentarisemo, je li te imalo stid navijati za ekipu koja uz ovako brutalno sudjenje kakvog nema ni u drugoj ligi Zimbabvea ne moze dati gol Sarajevu bez ijednog pravog stopera?Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.
- Avanti1926
- Kontakt:
Slažem se, mislim da ste rekorderi po broju pogođenih prečki i stativa, i dosad ste po broju napravljenih šansi, trebali imati sigurno koji bod više, međutim, kao i za utakmicu juče, ne pišu se prilike nego golovi(bodovi).NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 okt 2022, 20:07A sudjenje?Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.
Ja vecu kradju nisam vidio godinama unazad.Ono sudjenje protiv Veleza u Vrapcicima kad su navijaci uletili je mila majka za jucerasnje
Sramno,za ono se u svakoj ligi Evrope sudiji uzima licenca i izbacuje iz fudbala
Sto se tice utakmice,po sansama realno X ali bilo je utakmica gdje smo mi bili puno bolji i po 4 puta za jednu utakmicu pogadjali okvir gola pa nismo dobili.Mislim da smo ovo zasluzili nakon svega
Kod vas nesto ne stima naprijed.Imaj na umu da su nam odbranu cinili:Ikic(iskljucivo krilo,igrao beka),Djokanovic(vezni igrao stopera),Trako 18 godina i Tomasevic koji je veoma los.I toj odbrani niste mogli gola zabiti.Jurilj vam je nesto i pokusavao,Tatar koliko vidim protiv jaci ekipa bas nikakvu prevagu ne pravi i ne vidi se,Kulasin slabo primjetan,Lukic no coment
Utakmica nije bas korektna bila ali vrijedi istaci da je Vinko prije utakmice dobio aplauz od citave tribine.Naravno nijedan portal to nije objavio,da smo ga gadjali svi bi poletili i onda uvijek mi ispadnemo stoka
Smatram da suđenje nije bilo toliko loše, veći problem je u tome što se baš svaki faul u korist Borca (na osnovu prošle sezone) ide na rendgen, i na kraju se "ustanovi" da je ukraden. Generalno, želim da svaka utakmica između Sarajeva i Borca bude baš kao juče, prava prvenstvena, nijedna ekipa nije izašla da se brani, nego da se nadigrava.
Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 20:40Smatram da suđenje nije bilo toliko loše, veći problem je u tome što se baš svaki faul u korist Borca (na osnovu prošle sezone) ide na rendgen, i na kraju se "ustanovi" da je ukraden.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 okt 2022, 20:07A sudjenje?Avanti1926 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:47Pozdravljam sve realne navijače. Generalno je Borac bio bolji i realan rezultat je bio X, a i sa jedne strane, Sarajevo nikad zrelije da na "domaćem" terenu prospe bodove od nas, međutim 3 boda su ostala kod vas. Šta je tu je, mi smo više šansi stvorili i nismo zaslužili da izgubimo, međutim, imate Šahinovića na golu, ogroman potencijal, i mislim da će biti bolji od Kovačevića. Uzdravlje.

- napoleon72
- Kontakt:
Slabo cemo mi fajde od ovog imat, evo prije Mulalica ce svaki senior dobit sansu na desnom beku, Ramic zavaljen da cuva Cuzea protiv Zrinjskog i kad je ispadao (a i iskusniji pravi bekovi su ispadali), od tad ni minute. Yebo ti ove rezultate kad se nikom od tih momaka nece dat sansa u kontinuitetu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ali nevjerovatno je kako ova djeca kad dodju u seniorski fudbal tacno se vidi s marsa da im nije mjesto tu, da odudaraju, prvo fizicki, pa onda na sve druge nacine. Evo ovaj irfan ramic. Ne sumnjam ja da je on talentovan, ali brate udje u 70., on u 75. ne moze pretrcat poparu kladu od 190cm koji pritom igra cijelu tekmu. Ne kontam koja ti je svrha tu ako nisi bar brz prodoran.napoleon72 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:15Slabo cemo mi fajde od ovog imat, evo prije Mulalica ce svaki senior dobit sansu na desnom beku, Ramic zavaljen da cuva Cuzea protiv Zrinjskog i kad je ispadao (a i iskusniji pravi bekovi su ispadali), od tad ni minute. Yebo ti ove rezultate kad se nikom od tih momaka nece dat sansa u kontinuitetu.
I ja bih najradije da im dajemo sansu, ali ne mozes brate kad imas igraca manje automatski, pa nije sarajevo tim sa dna tabele pa da im mozemo dat sansu pa gubit bodove, nemamo taj luksuz nama su prioritet titule i rezultati.
Tarik ramic isto, mali nema hljeba u sebi, isprepadan nekakav, bukvalno igrac manje na sredini 90% vremena.
Jbg insistirao je da ide jer je u Sloveniji imao zagarantovanu minutazu. Naigrao bi se on i kod nas da je ostao ali sta je tu je...
You are someone else I am still right here
- Osttribine
- Kontakt:
Hvala najprije raspolozenom Šahinoviću na ova 3 boda, eto mozda nam se konacno vratilo nesto jer po sansama najizglednije je bilo X, ali to je tako u fudbalu, po sansama smo trebali Slobodu i ŠB deklasirati. Ali ni juce to nista specijalno nije izgledalo, na silu smo ga nekako utrpali hvala Bogu, ali i dalje je ovo sve patnja. Slijede "na papiru" laksi protivnici ali ni tu ne znas sta mozes od ove ekipe da ocekujes. Sto se sudjenja juce tice i nekako je to ok bilo do naseg gola, poslije je sudija "tjerao" Borac u nas gol sa onim silnim izmisljenim prekrsajima na 20,30 metara od naseg gola.
I dalje sam misljenja da Dudica traba otjerati najdalje do zime i naci nekog trenera koji od ove ekipe moze i mora izvuci vise, jako slabo je ovo bilo obzirom na svu slobodu i okolnosti koje Dudic ima na raspolaganju. E sad koji je taj neki trener koji moze bolje, nije nasa stvar, ima Mirvic tih nekakvih bordova lordova direktora kao u BH Telecomu pa nek traze nekog adekvatnog za ovaj posao.
I dalje sam misljenja da Dudica traba otjerati najdalje do zime i naci nekog trenera koji od ove ekipe moze i mora izvuci vise, jako slabo je ovo bilo obzirom na svu slobodu i okolnosti koje Dudic ima na raspolaganju. E sad koji je taj neki trener koji moze bolje, nije nasa stvar, ima Mirvic tih nekakvih bordova lordova direktora kao u BH Telecomu pa nek traze nekog adekvatnog za ovaj posao.
Jesmol upisali cetiri pobjede do derbija 
Juce smo visili i realno je bilo da bude x al eto vratilo nam se za sve baksuzluke od slobode do zelje.
Nadam se dobrom terminu protiv sloge jer san od modrice udaljen 20 km

Juce smo visili i realno je bilo da bude x al eto vratilo nam se za sve baksuzluke od slobode do zelje.
Nadam se dobrom terminu protiv sloge jer san od modrice udaljen 20 km
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Konačno da se ovo može rahat gledat

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, boki86, Cwirek, dark44, Direktorcic, Gomis99, Hamagara, Hrammm1921, HZbec, Jadnimi, Lecler, ledesma, Lokomotifa, NazorUso, Oerde, Pantelija, pitara, Posejdon, Proximic, rimljanin90, SAMO BORDO, USB, Venom, Zlatu075 i 311 gostiju.