FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koliko sam ja skontao njemu ce Mirvic biti sponzor, eh sad sta je tu u pozadini to ne znamo. Mozda Mirvic zeli neku sigurnost a mozda je samo sponzor Stojniću u borbama.
-
- Kontakt:
Problem je sto nije Mirvic sponzor, nego FK Sarajevo.bordobijeli je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:41Koliko sam ja skontao njemu ce Mirvic biti sponzor, eh sad sta je tu u pozadini to ne znamo. Mozda Mirvic zeli neku sigurnost a mozda je samo sponzor Stojniću u borbama.
Sto ti ga dodje kao "legalni" reket.
"Čast mi je i što ću prilikom ulaska u svoje buduće mečeve nositi dres FK Sarajeva s mojim prezimenom na leđima. Veliko hvala mom prijatelju i većinskom vlasniku kluba FK Sarajevo Ismiru Mirviću što mi je dao šansu da predstavljam klub na najgledanijoj borilačkoj manifestaciji Bellator", poručio je Stojnić.
"Denis je prije svega sportista kojeg sam upoznao prije godinu i mogu reći da smo se sprijateljili. Do poslovne saradnje je došlo tako što ja živim u Americi i znam šta znači potpisati za Bellator. Takve stvari nagrađujem i FK Sarajevo će biti Denisov sponzor. Želim Denisu puno uspjeha u Bellatoru i da nam donese što više pobjeda u Bosnu i Hercegovinu", rekao je Mirvić o ovoj saradnji.
"Denis je prije svega sportista kojeg sam upoznao prije godinu i mogu reći da smo se sprijateljili. Do poslovne saradnje je došlo tako što ja živim u Americi i znam šta znači potpisati za Bellator. Takve stvari nagrađujem i FK Sarajevo će biti Denisov sponzor. Želim Denisu puno uspjeha u Bellatoru i da nam donese što više pobjeda u Bosnu i Hercegovinu", rekao je Mirvić o ovoj saradnji.
Pa sta mislis ko nam vodi tiktok kanalBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:10meni ovo nije za zayebancije oko Stojnica
Mirvic zabada nos gdje mu nije mjesto
Faco nam sjedi sa trenerom, predsjednik nam podrzava Stojnica jos nam Hatic treba i onda MNOOOOGO SMO JAKI u pm
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- skullcrusher
- Kontakt:
Sjetih se da je i onaj Džeka Muminović, dok se bavio boksom redovno ulazio u ring u našem dresu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne pratim Stojnica kao licnost, ali evo usao sam da pogledam clanke u vezi njega i prelistao unazad nekoliko godina. Niti jedan u vezi sa nekim kriminalnim radnjama, sportista, ugostitelj, politicar - tu se vrti njegova prica. Ne pratim ni taj sport, ali po tim nekim ugovorima i slicno se cini kao uspjesan u tom sto radi. Ako Mirvic vidi neku obostranu korist nemam nista protiv.
Da je osudjeni bjegunac Mamic upao u klub pozdravljao bi se potez, ovako vecina odmah osudjuje. Al dobro haj
Da je osudjeni bjegunac Mamic upao u klub pozdravljao bi se potez, ovako vecina odmah osudjuje. Al dobro haj

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Parodija od kluba
Ovog samo sto nisu uhapsili ovaj ga nesta reklamira
Nije ni cudo sto su nam onakvi u klubu ovog Mirvica bas saltaju
Ovog samo sto nisu uhapsili ovaj ga nesta reklamira
Nije ni cudo sto su nam onakvi u klubu ovog Mirvica bas saltaju
sta fali ako je stojinicu ? Prvo tjeramo zene ,lezbejke pa sad nam on ne valja.Neka njega ionako je previse bagre oko kluba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Fuj, mogli su i kakvo pismo podrške Sulji domcu poslati. Ipak je i on naš navijač, pa jel'...
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:07Fuj, mogli su i kakvo pismo podrške Sulji domcu poslati. Ipak je i on naš navijač, pa jel'...

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Pa uvijek se neko ovakav vrtio oko kluba. Prvo Čelo, poslje Dzek Muminovic, sad Stojnić. Nista novo
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dno dna smo dotakli. Mirvić sutra da ode ne bi mi žao bilo, okružio se seoskim varalicama koji će mu i zadnju marku uzet kako je krenulo. Žao mi je što smo postali obični uličarski klub ali tako je kako je. Ukaljali su ime FK Sarajeva i sve dublje tonemo.
- napoleon72
- Kontakt:
Nadam se da se salis...JavierBosnia je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:51Ne pratim Stojnica kao licnost, ali evo usao sam da pogledam clanke u vezi njega i prelistao unazad nekoliko godina. Niti jedan u vezi sa nekim kriminalnim radnjama, sportista, ugostitelj, politicar - tu se vrti njegova prica. Ne pratim ni taj sport, ali po tim nekim ugovorima i slicno se cini kao uspjesan u tom sto radi. Ako Mirvic vidi neku obostranu korist nemam nista protiv.
Da je osudjeni bjegunac Mamic upao u klub pozdravljao bi se potez, ovako vecina odmah osudjuje. Al dobro haj![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hahahahahahahahahahaDave je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:47Pa sta mislis ko nam vodi tiktok kanalBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:10meni ovo nije za zayebancije oko Stojnica
Mirvic zabada nos gdje mu nije mjesto
Faco nam sjedi sa trenerom, predsjednik nam podrzava Stojnica jos nam Hatic treba i onda MNOOOOGO SMO JAKI u pm
cekamo speed
e jesi ga istrazio svaka ti castJavierBosnia je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:51Ne pratim Stojnica kao licnost, ali evo usao sam da pogledam clanke u vezi njega i prelistao unazad nekoliko godina. Niti jedan u vezi sa nekim kriminalnim radnjama, sportista, ugostitelj, politicar - tu se vrti njegova prica. Ne pratim ni taj sport, ali po tim nekim ugovorima i slicno se cini kao uspjesan u tom sto radi. Ako Mirvic vidi neku obostranu korist nemam nista protiv.
Da je osudjeni bjegunac Mamic upao u klub pozdravljao bi se potez, ovako vecina odmah osudjuje. Al dobro haj![]()
ako nisi iz Sarajeva onda ti je oprosteno
ali ako jesi onda si pao s Marsa definitivno
- napoleon72
- Kontakt:
Uspjesan sportista, a najbolje mu ide tenis.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Fin momak. Ja necu da se njemu zamjeram
Kad bolje razmislim odlican potez!
Sad imam koga da podrzavam i u novom sportu

Kad bolje razmislim odlican potez!
Sad imam koga da podrzavam i u novom sportu

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.