Prijenos na Areni?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa ili bez prijenosa?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Za prijenos se još ne zna sigurno ali bi trebalo ići na Areni. Ako ne bude tako, valjda Čelik uradi svoj stream.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
FK Sarajevo u četvrtak je najavio konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti direktorica Ajla Alimanović, a gdje će se, osim potpisivanja ugovora o nastavku saradnje s kompanijom Turkish Airlines, predstaviti i poslovni plan i strategija za naredni period.
najavljuje da cemo ne samo Dinamo preci nego i neke klubove iz lige peticeSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:10FK Sarajevo u četvrtak je najavio konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti direktorica Ajla Alimanović, a gdje će se, osim potpisivanja ugovora o nastavku saradnje s kompanijom Turkish Airlines, predstaviti i poslovni plan i strategija za naredni period.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sta li nam to Ajlica ima za reci sutra hmmm
Vjerovatno neka kuknjaza prica,okretanje akademiji (ponovo po ko zna koji put ali nikako da se okrenu) i zavrtanje pipe (ponovo) u skladu sa onim ‘puno ulozili malo dobili’.
Vjerovatno neka kuknjaza prica,okretanje akademiji (ponovo po ko zna koji put ali nikako da se okrenu) i zavrtanje pipe (ponovo) u skladu sa onim ‘puno ulozili malo dobili’.
-
- Kontakt:
Pa rekao je Ismir da ce prenijeti javnosti sta je dogovorio sa Tanom , eto mislim da ce i to biti …
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako moze biti da su puno ulozili (znam da je Mirvic to izjavio), a Fedja 100 puta rekao kako su smanjili troskove na igrace i kako je ova ekipa dosta jeftinija nego ona prije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
A slusaj i to sto smo napravili cistku u ekipi je kostalo niko ko je otisao nije halalio pare, vjerovatno je i na to mislioJavierBosnia je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:34Kako moze biti da su puno ulozili (znam da je Mirvic to izjavio), a Fedja 100 puta rekao kako su smanjili troskove na igrace i kako je ova ekipa dosta jeftinija nego ona prije
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 12 okt 2022, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
jel ko i do sad besplatan prijevoz Turkish Airlineosm do Gabele,Banovica,Mrkonjic grada,Doboja...SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:10FK Sarajevo u četvrtak je najavio konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti direktorica Ajla Alimanović, a gdje će se, osim potpisivanja ugovora o nastavku saradnje s kompanijom Turkish Airlines, predstaviti i poslovni plan i strategija za naredni period.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Zamisli vama Stojnić glavni problem a klub na omjeru 5-4-4, 19 bodova iz 13 utakmica, 1,46 po tekmi. Bravo pitari
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 09:18Ti znas sa kojeg se racuna isplacuje? Sta sve necu procitat hahaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
Sutra kad SIPA bude uletila u klub, klub ce biti osumnjicen za pranje para i direktor. Ajd yebe mi se za direktora, al ime kluba ce se ukaljati, ako vec nije.
Jel to znaci, ako su njegove pare u klubu da je i njegov klub?
FK Sarajevo sponzor, al ce Ajlica sa svog racuna da placa Stojnica

De ba...
Nije ni da Stojnić nije problem ali morate se pomiriti s tim da se mi ništa ne pitamo.
ISTINA ZA VEDRANA!
stadion od 100 milHeraklitMracni je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:34Pa rekao je Ismir da ce prenijeti javnosti sta je dogovorio sa Tanom , eto mislim da ce i to biti …

vala od 8milja mjesecno moze zelji da bude glavni sponzor na dresu . Da pise AylahRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:49Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 09:18Ti znas sa kojeg se racuna isplacuje? Sta sve necu procitat hahaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05
PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
Sutra kad SIPA bude uletila u klub, klub ce biti osumnjicen za pranje para i direktor. Ajd yebe mi se za direktora, al ime kluba ce se ukaljati, ako vec nije.
FK Sarajevo sponzor, al ce Ajlica sa svog racuna da placa Stojnica![]()
De ba...
- napoleon72
- Kontakt:
Najbolji komentar na ovu situaciju. Jbg, problem jest al ko nas pita za sta. Sutra presidente moze odlucit da ulaze u Zelju i ko mu sta moze?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
To se ukratko kaze vlasnik. Da ,njegov je klub. Neko od nas ima kucu,neko stan,vecina u vlasnistvu ima auto,dok Mirvic osim ostalog u vlasnistvu ima i klub !!Rashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
A za danasnju press konferenciju sam cuo da ce pojacati ulaganje u stadion sa 100 miliona ,na 200 miliona. A bacice neku sicu i na prvi tim,nekih 40-50 miliona !!

hajd ba sa forumaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:49Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 09:18Ti znas sa kojeg se racuna isplacuje? Sta sve necu procitat hahaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05
PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
FK Sarajevo sponzor, al ce Ajlica sa svog racuna da placa Stojnica![]()
De ba...
poštedi nas
Ne znam detalje al u globalu će još više ulagati u infrastrukturu, akademiju i prvi tim.Antikloc je napisao/la: ↑12 okt 2022, 13:04To se ukratko kaze vlasnik. Da ,njegov je klub. Neko od nas ima kucu,neko stan,vecina u vlasnistvu ima auto,dok Mirvic osim ostalog u vlasnistvu ima i klub !!Rashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
A za danasnju press konferenciju sam cuo da ce pojacati ulaganje u stadion sa 100 miliona ,na 200 miliona. A bacice neku sicu i na prvi tim,nekih 40-50 miliona !!![]()
Grijači, drenaža i navodnjavanje bi uskoro (vrlo, vrlo brzo) trebali biti postavljeni na stadionu, Mirvić ubrzava sve izgleda o svom trošku
Da je nama pobjediti naredne tri tekme rodili bi se u pm
Trenutno korisnika/ca: 72220, bhfanatic14, boki86, Ferrante071, Gomis99, Google Adsense [Bot], johntravolta123, keli, kogmagie46, leo1946, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, ronaldo99, Vanja8 i 134 gosta.