Prijenos na Areni?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sa ili bez prijenosa?
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
najavljuje da cemo ne samo Dinamo preci nego i neke klubove iz lige peticeSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:10FK Sarajevo u četvrtak je najavio konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti direktorica Ajla Alimanović, a gdje će se, osim potpisivanja ugovora o nastavku saradnje s kompanijom Turkish Airlines, predstaviti i poslovni plan i strategija za naredni period.
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Vjerovatno neka kuknjaza prica,okretanje akademiji (ponovo po ko zna koji put ali nikako da se okrenu) i zavrtanje pipe (ponovo) u skladu sa onim ‘puno ulozili malo dobili’.
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako moze biti da su puno ulozili (znam da je Mirvic to izjavio), a Fedja 100 puta rekao kako su smanjili troskove na igrace i kako je ova ekipa dosta jeftinija nego ona prije
A slusaj i to sto smo napravili cistku u ekipi je kostalo niko ko je otisao nije halalio pare, vjerovatno je i na to mislioJavierBosnia je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:34Kako moze biti da su puno ulozili (znam da je Mirvic to izjavio), a Fedja 100 puta rekao kako su smanjili troskove na igrace i kako je ova ekipa dosta jeftinija nego ona prije
jel ko i do sad besplatan prijevoz Turkish Airlineosm do Gabele,Banovica,Mrkonjic grada,Doboja...SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:10FK Sarajevo u četvrtak je najavio konferenciju za medije na kojoj će se javnosti obratiti direktorica Ajla Alimanović, a gdje će se, osim potpisivanja ugovora o nastavku saradnje s kompanijom Turkish Airlines, predstaviti i poslovni plan i strategija za naredni period.
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 09:18Ti znas sa kojeg se racuna isplacuje? Sta sve necu procitat hahaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
Sutra kad SIPA bude uletila u klub, klub ce biti osumnjicen za pranje para i direktor. Ajd yebe mi se za direktora, al ime kluba ce se ukaljati, ako vec nije.
Jel to znaci, ako su njegove pare u klubu da je i njegov klub?
FK Sarajevo sponzor, al ce Ajlica sa svog racuna da placa Stojnica

De ba...
stadion od 100 milHeraklitMracni je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:34Pa rekao je Ismir da ce prenijeti javnosti sta je dogovorio sa Tanom , eto mislim da ce i to biti …

vala od 8milja mjesecno moze zelji da bude glavni sponzor na dresu . Da pise AylahRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:49Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 09:18Ti znas sa kojeg se racuna isplacuje? Sta sve necu procitat hahaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05
PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
Sutra kad SIPA bude uletila u klub, klub ce biti osumnjicen za pranje para i direktor. Ajd yebe mi se za direktora, al ime kluba ce se ukaljati, ako vec nije.
FK Sarajevo sponzor, al ce Ajlica sa svog racuna da placa Stojnica![]()
De ba...
- napoleon72
- Kontakt:
Najbolji komentar na ovu situaciju. Jbg, problem jest al ko nas pita za sta. Sutra presidente moze odlucit da ulaze u Zelju i ko mu sta moze?
1946
90ka deseti heroj Bosne
To se ukratko kaze vlasnik. Da ,njegov je klub. Neko od nas ima kucu,neko stan,vecina u vlasnistvu ima auto,dok Mirvic osim ostalog u vlasnistvu ima i klub !!Rashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
A za danasnju press konferenciju sam cuo da ce pojacati ulaganje u stadion sa 100 miliona ,na 200 miliona. A bacice neku sicu i na prvi tim,nekih 40-50 miliona !!

hajd ba sa forumaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 12:49Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 09:18Ti znas sa kojeg se racuna isplacuje? Sta sve necu procitat hahaRashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05
PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
FK Sarajevo sponzor, al ce Ajlica sa svog racuna da placa Stojnica![]()
De ba...
poštedi nas
Ne znam detalje al u globalu će još više ulagati u infrastrukturu, akademiju i prvi tim.Antikloc je napisao/la: ↑12 okt 2022, 13:04To se ukratko kaze vlasnik. Da ,njegov je klub. Neko od nas ima kucu,neko stan,vecina u vlasnistvu ima auto,dok Mirvic osim ostalog u vlasnistvu ima i klub !!Rashid je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:05PARE SE ISPLAČUJU SA RAČUNA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO.
A za danasnju press konferenciju sam cuo da ce pojacati ulaganje u stadion sa 100 miliona ,na 200 miliona. A bacice neku sicu i na prvi tim,nekih 40-50 miliona !!![]()
Grijači, drenaža i navodnjavanje bi uskoro (vrlo, vrlo brzo) trebali biti postavljeni na stadionu, Mirvić ubrzava sve izgleda o svom trošku
Da je nama pobjediti naredne tri tekme rodili bi se u pm
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Beli98, bordobijeli, bordospartanac, bosnas_, broj6, CentarsutNaClanak921, fera, Ferrante071, fks74, Fudo, gegenpress, gh0stHZ, Google [Bot], Grk1234, Haksss, Hamagara, head88, HordeSaSjevera, HyperOS, HZbec, InatSilniBosanski, Jadnimi, James1987, JuricaSpindl, kanarinac, keli, Kockoglavi, Konzerva, laznokrilo, ledesma, macahz, mnon46, n0dix, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, pinki, pitara, Posejdon, relativizam, SAMO BORDO, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tarapi, UltraSa46, USB, VolimoSarajevo, voltron30, Zeko87 i 622 gosta.