Mogao se valjda pogurat Edin Puhalo WBA prvak Evrope ako već hoćemo da ulažemo u sportiste al ovo nikakve veze nema sa sportom. FK Mahala.napoleon72 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 08:41Jos jednom smo se ugledali na svjetske klubove i uradili odlican marketinski potez. Opstepoznato je da je Chelsea sponzor Joshui, Celtic McGreggoru, Shakhtar bio braci Klicko, Tysonu bili Chicago Bullsi... Ipak su navedeni sportisi mnogo veca imena od tih klubova pa su klubovi sretni da im natpis bude negdje na njihovom donjem vesu...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Skupina polupismenih tutorijal stručnjaka s istančanim osjećajem da obezvrijede mišljenja ljudi od kojih žive.
Daleko ćete dogurati.
Daleko ćete dogurati.
The saddest thing in life is wasted talent.
Extra video, mahali samo treba mahati. Ovom logikom tzv navijača bilo koji drugoligaš, tim iz donjeg doma tabele bi trebao pogasiti sve DM.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:25Odmah sam se sjetio tvog posta kada sam vidio komentare na ovu posljednju objavu od FKS.Zeko87 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 11:03Klub (sektor marketinga) mora na neki način otvoriti prostor za prijedloge, sugestije i kritike. Sagledati iste pa makar i ne bile dobronamjerne.
Ja kao navijač bi volio da vidim nekad intervju sa nekim igračem, njegovu životnu priču, neke pikanterije iz svlačionice isl.
Da povremeno vidim neki isječak sa treninga, neki Challenge, skills, trick shot, da se napravi opet ona emisija što je Vedo vodio pa da se u goste legende kluba, da se otvori prostora i za navijače da se i oni intervjuišu, iznesu svoje priče sa gostovanja...kad je bilo najteže, najbolje..da se prave sadržaji za djecu , animacije.
Ne može rad u klubu pratiti samo tabela seniora, klub mora biti institucija , pa kad krenu rezultati sve ove aktivnosti će ponovo vrlo lahko animirati Bordo naciju.
Btw imam iskustva u radu sa društvenim mrežama, znam na nekom nižem nivou šta ljudi (sportska publika ) vole čitati i pratiti na DM.
![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja bi ove zaebancije što više stavio, pogledajte nam top 3 najpopularnija klipa na yt. Odlična reklama za klub i način da se dovedu novi navijači. Samo što profesionalnije da bude i bude izbačeno na yt.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 okt 2022, 16:25Odmah sam se sjetio tvog posta kada sam vidio komentare na ovu posljednju objavu od FKS.Zeko87 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 11:03Klub (sektor marketinga) mora na neki način otvoriti prostor za prijedloge, sugestije i kritike. Sagledati iste pa makar i ne bile dobronamjerne.
Ja kao navijač bi volio da vidim nekad intervju sa nekim igračem, njegovu životnu priču, neke pikanterije iz svlačionice isl.
Da povremeno vidim neki isječak sa treninga, neki Challenge, skills, trick shot, da se napravi opet ona emisija što je Vedo vodio pa da se u goste legende kluba, da se otvori prostora i za navijače da se i oni intervjuišu, iznesu svoje priče sa gostovanja...kad je bilo najteže, najbolje..da se prave sadržaji za djecu , animacije.
Ne može rad u klubu pratiti samo tabela seniora, klub mora biti institucija , pa kad krenu rezultati sve ove aktivnosti će ponovo vrlo lahko animirati Bordo naciju.
Btw imam iskustva u radu sa društvenim mrežama, znam na nekom nižem nivou šta ljudi (sportska publika ) vole čitati i pratiti na DM.
![]()

Pa jbt vi iz dana u dan o Dalu, lik vam je medju tri najbolja igrača već sada, a sa potencijalom kilometar daleko od ostalih, i to se vidi sa svakom kretnjom dečka na terenu.
-
- Kontakt:
Kakva golčina Bekića 
Kad je dobar sistem, kad igraci imaju mir i
samopouzdanje onda dobro igraju i Jukić, Bekić, Bilbija, Kadušić. Mi previse patimo za igracima kao Benko i slicni al to su rijetkosti, Zrinjski pravi velike stvari s odbačenim igracima zato sto imaju mirnu atmosferu u klubu i znaju sta hoce. Jednostavno svaki igrac koji dodje u zrinjski bude bolji nego sto je bio.

samopouzdanje onda dobro igraju i Jukić, Bekić, Bilbija, Kadušić. Mi previse patimo za igracima kao Benko i slicni al to su rijetkosti, Zrinjski pravi velike stvari s odbačenim igracima zato sto imaju mirnu atmosferu u klubu i znaju sta hoce. Jednostavno svaki igrac koji dodje u zrinjski bude bolji nego sto je bio.
Hajde nek nije vazda tvoja masturbacija na Bilbiju na temi, neka malo i Almira.bordobijeli je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:19Kakva golčina Bekića

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Opcenito je ovo nije samo Bilbija, sve nesto dovodimo pojacanja, kapitalci, plate. A ljudi naprave ekipu od odbaceni igraca, panjeva, levata, mentalni patuljak i imaju najvise titula.joker90 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:23Hajde nek nije vazda tvoja masturbacija na Bilbiju na temi, neka malo i Almira.bordobijeli je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:19Kakva golčina Bekića
samopouzdanje onda dobro igraju i Jukić, Bekić, Bilbija, Kadušić. Mi previse patimo za igracima kao Benko i slicni al to su rijetkosti, Zrinjski pravi velike stvari s odbačenim igracima zato sto imaju mirnu atmosferu u klubu i znaju sta hoce. Jednostavno svaki igrac koji dodje u zrinjski bude bolji nego sto je bio.![]()
Zanimljiva cinjenica, da svinjski za citavu proslu sezonu, i evo skoro pola ove, ima ja mislim isti omjer poraza i remija k'o mi u ovih 12-13 kola. Mozda sam fulio u dva boda plafon, ali ne bih rekao da je velika razlika
Jukić uopšte nije panj, sasvim dobar lijevi krilni igrac. Doduše kod nas nije puno igrao na toj poziciji jer je Tatar igrao fudbal života, ali u onoj polusezoni nakon odlaska Tatara (kad smo ispustili titulu) , maltene ostao rezerva, dok su na lijevom krilu igrali Milanović i Hebibovic

- ElCartel11
- Kontakt:
Zrinjski ima jaku odbranu. Jakirovic ako ista dobro zna napraviti to je jaka defanziva.
Ljudi u prosloj sezoni primili svega 14 golova, sad u ovoj trenutno imaju 6 primljenih. Sto je ukupno 20.
A pogledaš recimo nas samo u ovih 13 odigranih kola imamo 19 primljenih. Jos kad dodaš proslogodisnja 33 dobijes rezultat 52.
Razlika od 30 golova je bas ogromna i to je stvar s kojom bi se mi trebali pozabaviti.
Opcenito znamo primati bas dosta golova kako u ligi tako i u Evropi.
Ljudi u prosloj sezoni primili svega 14 golova, sad u ovoj trenutno imaju 6 primljenih. Sto je ukupno 20.
A pogledaš recimo nas samo u ovih 13 odigranih kola imamo 19 primljenih. Jos kad dodaš proslogodisnja 33 dobijes rezultat 52.
Razlika od 30 golova je bas ogromna i to je stvar s kojom bi se mi trebali pozabaviti.
Opcenito znamo primati bas dosta golova kako u ligi tako i u Evropi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Utakmica 1/16 finala Kupa BiH između NK Čelik i FK Sarajevo biće odigrana u srijedu 19.10.2022. godine s početkom u 18:00 sati.
Cijene ulaznica po tribinama iznose:
Zapad: 6,00 KM
Istok: 5,00 KM
Jug: 4,00 KM
Sjever (rezervisan za gostujuće navijače): 4,00 KM
Arena Sport TV prenosit će ovu utakmicu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Trebalo je i Baketovu kampanju finansirati. Ipak je nas navijac !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kakva je ovo moblizacija kod vas Convi, treba ocekivat pun stadion.Convicts je napisao/la: ↑12 okt 2022, 19:08Utakmica 1/16 finala Kupa BiH između NK Čelik i FK Sarajevo biće odigrana u srijedu 19.10.2022. godine s početkom u 18:00 sati.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U srijedu će biti bolja atmosfera nego kad reprezentacija igra.Aduka87 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 19:19Kakva je ovo moblizacija kod vas Convi, treba ocekivat pun stadion.Convicts je napisao/la: ↑12 okt 2022, 19:08Utakmica 1/16 finala Kupa BiH između NK Čelik i FK Sarajevo biće odigrana u srijedu 19.10.2022. godine s početkom u 18:00 sati.
Zenica mora da se digne na noge pa se vrši ta mobilizacija.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jukić je sasvim solidno krilo za ovu ligu. Kad je u formi, kao što je bio kad je tek došao u Sarajevo i u one 3 utakmice prije prekide zbog covida bio je najagilniji nas igrač, uz Rahmanovića. Preko njih dvojice si u te 3 utakmice najviše šansi stvorio, nekad su se oni nalazili kao egzekutori, nekad kao asistenti. Kod njega je najveći problem realizacija, ima brzinu, pa i neki dribling, dobro probija, ali kad dođe do momenta šuta ili asistencija, to izgleda nespretno čak i za ovaj rang.Lucas je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:44Jukić uopšte nije panj, sasvim dobar lijevi krilni igrac. Doduše kod nas nije puno igrao na toj poziciji jer je Tatar igrao fudbal života, ali u onoj polusezoni nakon odlaska Tatara (kad smo ispustili titulu) , maltene ostao rezerva, dok su na lijevom krilu igrali Milanović i Hebibovic![]()
![]()
Nije jedinog bacio Marinović tu polusezonu, Mustedanagić također, na kraju kad je Zinedina ubacio, spasio nam sezonu, sam donio prolaz protiv Tuzle u polufinalu Kupa. Da je Marinović samo malo tu sezonu bio fleksibilniji, to jest da nije tvrdoglav kao što jest, i da nije imao neke ljude oko sebe, spasila bi se ta sezona, eh šta bi bilo na ljeto to je već druga priča, u smislu da li bi se financije naglo popravile.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Milanovic je pored Jukica izgledao kao Kulusevski, a to vise govori o Jukicu nego o Milanovicu koji se u Posusju ne moze nametnuti kako treba, ili gdje vec igra sadLucas je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:44Jukić uopšte nije panj, sasvim dobar lijevi krilni igrac. Doduše kod nas nije puno igrao na toj poziciji jer je Tatar igrao fudbal života, ali u onoj polusezoni nakon odlaska Tatara (kad smo ispustili titulu) , maltene ostao rezerva, dok su na lijevom krilu igrali Milanović i Hebibovic![]()
![]()
Naravno da se mogla izvuci titula. Trebalo nam je 5 utakmica da stvarimo jednu sansu. Mustedanagic, iako je imao privatnih problema i bio van fizicke forme, udje protiv Tuzle i padnu 3 gola za pola sata. Nakon toga i na derbiju tri gola kad je on igrao. Da ne pricamo o forsiranju Pejovica, umjesto koga bi bilo koji akademac bolje igrao.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 okt 2022, 20:43Jukić je sasvim solidno krilo za ovu ligu. Kad je u formi, kao što je bio kad je tek došao u Sarajevo i u one 3 utakmice prije prekide zbog covida bio je najagilniji nas igrač, uz Rahmanovića. Preko njih dvojice si u te 3 utakmice najviše šansi stvorio, nekad su se oni nalazili kao egzekutori, nekad kao asistenti. Kod njega je najveći problem realizacija, ima brzinu, pa i neki dribling, dobro probija, ali kad dođe do momenta šuta ili asistencija, to izgleda nespretno čak i za ovaj rang.Lucas je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:44Jukić uopšte nije panj, sasvim dobar lijevi krilni igrac. Doduše kod nas nije puno igrao na toj poziciji jer je Tatar igrao fudbal života, ali u onoj polusezoni nakon odlaska Tatara (kad smo ispustili titulu) , maltene ostao rezerva, dok su na lijevom krilu igrali Milanović i Hebibovic![]()
![]()
Nije jedinog bacio Marinović tu polusezonu, Mustedanagić također, na kraju kad je Zinedina ubacio, spasio nam sezonu, sam donio prolaz protiv Tuzle u polufinalu Kupa. Da je Marinović samo malo tu sezonu bio fleksibilniji, to jest da nije tvrdoglav kao što jest, i da nije imao neke ljude oko sebe, spasila bi se ta sezona, eh šta bi bilo na ljeto to je već druga priča, u smislu da li bi se financije naglo popravile.
Bez obzira sto su prodana dva najbolja igraca, opet trebas biti talentovan da za 14 kola ne uspijes sacuvati +13. Opet si imao najbolju i najvrijedniju ekipu u Ligi. Nisu nas ni krale sudije dok Borac nije prisao na 3 boda. Tako da tu sve price o Vinku zavrsavaju jednom za sva vremena. Ko god kaze kako je trenerski mag, kako smo se ogrijesili od njega i ostale gluposti, prica nebuloze.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Apsolutno se slažem sa tobom. Samo oko Vinka..Marinović kako god da je završio u Sarajevu, napravio je odličan rezultat, dobar je trener, taktičar, defanzivno zna postaviti momčad jako dobro, ali ima dosta "mušica". No i kao takav je u samom vrhu bh. trenera, pogotovo onih koji se vrte u Premijer ligi.vedinjo98 je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:12Naravno da se mogla izvuci titula. Trebalo nam je 5 utakmica da stvarimo jednu sansu. Mustedanagic, iako je imao privatnih problema i bio van fizicke forme, udje protiv Tuzle i padnu 3 gola za pola sata. Nakon toga i na derbiju tri gola kad je on igrao. Da ne pricamo o forsiranju Pejovica, umjesto koga bi bilo koji akademac bolje igrao.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 okt 2022, 20:43Jukić je sasvim solidno krilo za ovu ligu. Kad je u formi, kao što je bio kad je tek došao u Sarajevo i u one 3 utakmice prije prekide zbog covida bio je najagilniji nas igrač, uz Rahmanovića. Preko njih dvojice si u te 3 utakmice najviše šansi stvorio, nekad su se oni nalazili kao egzekutori, nekad kao asistenti. Kod njega je najveći problem realizacija, ima brzinu, pa i neki dribling, dobro probija, ali kad dođe do momenta šuta ili asistencija, to izgleda nespretno čak i za ovaj rang.Lucas je napisao/la: ↑12 okt 2022, 17:44Jukić uopšte nije panj, sasvim dobar lijevi krilni igrac. Doduše kod nas nije puno igrao na toj poziciji jer je Tatar igrao fudbal života, ali u onoj polusezoni nakon odlaska Tatara (kad smo ispustili titulu) , maltene ostao rezerva, dok su na lijevom krilu igrali Milanović i Hebibovic![]()
![]()
Bez obzira sto su prodana dva najbolja igraca, opet trebas biti talentovan da za 14 kola ne uspijes sacuvati +13. Opet si imao najbolju i najvrijedniju ekipu u Ligi. Nisu nas ni krale sudije dok Borac nije prisao na 3 boda. Tako da tu sve price o Vinku zavrsavaju jednom za sva vremena. Ko god kaze kako je trenerski mag, kako smo se ogrijesili od njega i ostale gluposti, prica nebuloze.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
cuj Vinko dobar trener. Trener koji je prokockao 13 bodova nikako ne moze biti dobar. Evo sad zrinjski ima 11 bodova vise od nas. Mislite da ce Jakir prokockati to
. Znate da hoce 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, Devedesetka, ErosViverosViv, Google [Bot], James1987, johntravolta123, Kaunas, Lekqqq1921, misstianopenaldo, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, perodeformero, ronaldo99, ShofaII, supervizor, Turo, USB, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 160 gostiju.