U vrlo laganom ritmu je Zrinjski priveo Veleza kraju, kroz posjed. Ni bolje ekipe nemaju posjed dok vode. To je dokaz. Takticki , istrcavanja, duel, i sve to optimalno, bez potrosnje. To se tako igra, ne?FKSDoGroba je napisao/la: ↑12 okt 2022, 19:26E da mi je znat šta si ti gledao pa je današnja tekma pokazala da je Zrinjski najveći klub. Pa ovo danas je sve samo ne fudbal al eto nek si ti pametnica sa foruma
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa hajde šta i ako su zapalili, na svom su stadionu zapalili. 

-
- Kontakt:
Svak na svome radi šta hoće , vi u svom stanu radite i renovirate kad hoćete . Mi na jednom od naših stadiona renovirali tribinu i stare stolice zamjenili , šta je problem ? Čemu pjena na usta ? očigledno neko se previše vezao za plastiku , pa mu smeta kad ona ista gori .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Pišaj po sirotinji prigradskoj !

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Izvinjenje mutantima iz Zenice što su naši zapalili stolice i ujedno im čestitam na pobjedi Zrinjskog.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Tako ti ja kako ti je, nema tu pameti.FKSDoGroba je napisao/la: ↑12 okt 2022, 19:26E da mi je znat šta si ti gledao pa je današnja tekma pokazala da je Zrinjski najveći klub. Pa ovo danas je sve samo ne fudbal al eto nek si ti pametnica sa foruma
Imas tu segmente koje iskljucivo Zrinjski ima, takticki savrsen ulaz u tekmu, visoko i onda kontrola, sto bi ti od derbija?
Koja nemoć i frustracije kod vrapćićana.
Ne samo igračke ili položaj na tabeli nego i evo već pale stadione...
Sad će to vlada federacije namiriti boli njih briga.
Ne samo igračke ili položaj na tabeli nego i evo već pale stadione...
Sad će to vlada federacije namiriti boli njih briga.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najjače kad ljudi spominju livadu , a ne da je livada nego krmetnjak . Pa evo sto ste uzurpirali i sto nemate mogućnost napraviti stadion i ulozit koju marku , možete li bar održavat travu koju smo vam ostavili .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles

Lijep pogled na tabelu, doduše nemam ništa protiv da ovako bude i poslije 33 kola

Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Light drkica po petokrakasima
Treba biti realan i reći da ova koreografija uznemiruje više od paljenja stolica. Svaka čast domaćinim', masterpiece.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Balončići , trakice , konfetici .
Još se naguzite mazlumi nek vas kara onaj derpas
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Jesmol bolji od Aek-a, sada?
Fascinantno je da livadići nakon svakog susreta komentiraju stadion, koreografije.. sve osim činjenice da su redovna mušterija pod BB i činjenice da će Zrinja prije doći do 20. Titule nego oni do svoje prve. Jednostavno je tako, antitalenti ste za sve od samog nogometa, do vođenja kluba i na kraju krajeva za samo navijanje jer kad vam je već postavljena mreža da ne bacate baklje na ljude među kojima su žene i djeca, koji onda primat moraš bit da pališ stolice. Nazad u Vrapčiće.
E jadni rođeni sve po njima a oni po stolicama...Ista pamet oni i stolice.
Pa pričali smo o fudbalu, nemate pojma ni vi, ni mi, a pričali bi i više kada bi vi jednom došli na utakmicu, a da ne povedete sudije sa sobom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kmeeeeeeee
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Combattente87, JimmyPage, Paromlinac, rishovski, tutankamon1905 i 91 gost.