AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

scudetto
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la scudetto » 16 feb 2011, 00:01

Io_Sono_Interista je napisao/la:Ovo sve kompletno veceras je sramota za klub kao Milan,a bradati kosijaner je pokazao da je tu samo da lomi i udara i da on i lopta nemaju nikakve veze :oops: :oops:
Sudija katastrofalan i bez autoriteta u par situacija je podsjetio na sudjenje na bh terenima,i ako start Flaminia nije za crveni,ne znam sta covjek onda treba da uradi,mozda je umjesto divljackog huskanja publike trebao opalit i koji metak u Corluku da se osigura :oops: :oops:
Robinho nikad nije se ni dokazao da je veliki igrac i iz sezone u sezonu pokazuje da je promasaj u koji god klub da dodje...
Mene ce bit sramota ako ovakav Milan uzme titulu,jer bez ikakvog podyebavanja ovakav Milan je daleko iza Intera,i ne mogu da vjerujem da za ovakvom ekipom Inter bodovno zaostaje :oops: (ovo nije utisak samo na osnovu ove utakmice !)

Lave zaboravljas jedan bitan faktor,a to je da u "ovom" Milanu nema igraca koji su dosli za nastavak sezone i koji nemaju pravo igrati plus igraci sto su povrijedjeni,tako da kad sve uzmes u obzir treba da ti bude cast sto ste iza Milana 8-)

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 16 feb 2011, 00:16

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:@TuSeiTuttaLaMiaVita...ja znam, a ti pogotovo bi trebao znati kad si milanista.
Toliko o Gatussu i njegvom obrazu kad se tako ponasa prema tom covjeku.

Dobro da znam sta bi mu ti uradio, da se ne kacim vise onda kad si tako zaheban.
Očito izvlačiš iz konteksta, klasika. Ili se nikada nisi bavio sportom makar rekreativno ili imaš temperament Šveda.
Kad te najbolji frend malo zakači po nozi nije ti jednostavno a kamoli da primaš po cjevanici,glavi.... 90 minuta i to intezivno kao gattuso večeras. Dotični "gospodin" nema šta tražiti na terenu, dobacivati, psovati šta već, bio deduljka u kolicima. Očito stvarnost, i svijet u kojem živimo za pojedince je nepoznata terminologija.
Ne pravdam odgurivanje Rina i ono je za kaznu, ali se preuveličava čitava stvar.

@ napoli

nisam bodyguard štitim samo sebe i bližnje, a i usput ofiran si sa takvim reakcijama. Niti sam se tebi obratio niti bilo kome drugom na ovom forumu.
Samo kazem dobro bi bilo imati takvu zastitu nista vise.
Covjece u svakoj tekmi treneri i pomocni treneri komentarisu,vrse pritisak na sudiju,igrace pa kad si vidio da se neko ovako ponasa? U redu da mu pridje J**+ sve al ono guranje nigdje veze stvrano.Doticni fudbaler nema sta da zavodi neki red i mir na terenu kad je najveca prznica od svih prisutnih. Covjek jednostavno nema zivce za sporta vidjelo se u par situacija kada je sudija svirao ocite prekrsaje u korist Tottenhama.
Ako si fudbaler onda moras biti spreman na te prekrsaje i jace duele a ne znam ko bi mogao biti spremniji od Gatussa koji misli da je dosao na borbu volova.Samo mi je zao sto mu je to sudija veceras dopustio,da je malo ranije pao zuti karton smirio bi i njega i strasti medju ostalim akterima bi se smirile.I onaj coban Flamini,kada sam vidio da se bunio zbog zutog kartona poceo sam se smijati
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 feb 2011, 00:17

nista jos nije gotovo ima jos jedno poluvrijeme ,ipak Milan je to njega niikkad ne treba otpiisivati ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 16 feb 2011, 00:24

Povrede u Interu su vas i dovele do pozicije u kojoj ste sada,inace bi bilo sve kao i prethodnih godina :!:
Poslije ovog veceras moze me bit samo stid sto dijelimo grad i stadion sa "ovakvim" Milanom koji se pojacao strasnim v.Bomelom koji ce da bude dostojna zamjena Gattusu u sportskom ponasanju i fer startovima na terenima Serie A :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 feb 2011, 00:26

Zasluzeno ste izgubili,to morate priznati..Sudija na vasoj strani 100000%,2 cista crvena kartona niste dobili....Bruka i sramota,onom sudiji bi ovo trebala biti posljednja utakmica sto se tice ovog posla,onako popustati Milan-u u ovako vaznoj utakmici i takmicenju je van svake pameti,onaj Gatusso(Konjina)njemu treba dati dozivotnu zabranu sto se tice fudbala!On nelici na fudbalera,nego na majmuna....Ovaj post nije provokacija niti nesto slicno tome to je samo cinjenica.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 feb 2011, 00:39

Sta ste zapeli? Niste dobro gledali tekmu ili sta... Imao je Milan nekoliko 100%-tnih prilika, ali je golman bio svemoćan. Ja ovdje nista ne smatram gotovim i u Londonu moramo samo ocuvati gol svoj, a protivnicku mrezu cemo zatresti 99 %. Eto toliko. Ovo veceras im je dobra lekcija za nastavak sezone. Gatusso je oduvijek bio italijanski seljak i zivotinja, to svi znate i zbog cega sad zivce uznemiravati ili prigovarati nama navijacima zbog ponasanja Gatussa?! Pa ne volimo mi Milan zbog Gatussa. Imate privatne poruke, ako znate to koristiti, pa se tamo izivljavajte. Ibru su skroz zatvorili nije nista mogao maltene, Seedorf ispodprosjecan, Nesta dobar, Yepes prosjecan, Abate (za cudo Bozje) iznadprosjecan, Robinho nista korisno, Pato nije imao prilike da se dokaze mnogo, Antonini u FK Đerđelez Zenica na posudbu... Moje vidjenje. Uglavnom sustina je da mislim da je Allegri vel'ki gospodin i da ce u ovim greskama pronaci formulu za uzvrat. FORZA MILAN!
Osim - drugo ime za Želju !

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 16 feb 2011, 00:42

neutralan__ je napisao/la:nista jos nije gotovo ima jos jedno poluvrijeme ,ipak Milan je to njega niikkad ne treba otpiisivati ;)

Ma nema od Milana hljeba! Nakon 15 minuta sam bio ubijeđen da ce izgubiti, ma ono je tragedija od ekipe, a Gatusso, pa treba li ono divljanje komentarisati :roll:
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 feb 2011, 00:49

nije veceras Robinho kriv za poraz,kriv je vas najbolji igrac Ibrahimovic koji je prodo loptu iz koje je sjevnula kontra...stalno napadate Robinha a lik vam je uz Ibru najkonstantniji igrac !

a Gattuso ko Gattuso,ne znam cemu tolika frka...

i da,jos nista nije gotovo,ako Ibra bude imo svoju noc u revansu ovaj Tottenham se moze proc. ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2011, 00:50

rossoner je napisao/la:Sta ste zapeli? Niste dobro gledali tekmu ili sta... Imao je Milan nekoliko 100%-tnih prilika, ali je golman bio svemoćan. Ja ovdje nista ne smatram gotovim i u Londonu moramo samo ocuvati gol svoj, a protivnicku mrezu cemo zatresti 99 %. Eto toliko. Ovo veceras im je dobra lekcija za nastavak sezone. Gatusso je oduvijek bio italijanski seljak i zivotinja, to svi znate i zbog cega sad zivce uznemiravati ili prigovarati nama navijacima zbog ponasanja Gatussa?! Pa ne volimo mi Milan zbog Gatussa. Imate privatne poruke, ako znate to koristiti, pa se tamo izivljavajte. Ibru su skroz zatvorili nije nista mogao maltene, Seedorf ispodprosjecan, Nesta dobar, Yepes prosjecan, Abate (za cudo Bozje) iznadprosjecan, Robinho nista korisno, Pato nije imao prilike da se dokaze mnogo, Antonini u FK Đerđelez Zenica na posudbu... Moje vidjenje. Uglavnom sustina je da mislim da je Allegri vel'ki gospodin i da ce u ovim greskama pronaci formulu za uzvrat. FORZA MILAN!
Prica Milana u LP je zavrsena to znaju i ptice na grani...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 feb 2011, 00:50

Lik kojeg je Gattuso napao. :!:

slika

U pitanju je Joe Jordan, koji je početkom osamdesetih igrao u Milanu, a sada radi kao jedan od Redknappovih pomoćnika. :lol: Poznat pod nadimkom Jaws , a evo i zašto :arrow:

slika

:lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 16 feb 2011, 00:58

joj koliko samo ljudi sto se nasladuju milanovim porazom,koliko samo pametovanja.Izgubili pa sta sada,nije smak svijeta.Veoma losa utakmica milana,jest da fali nekoliko bitnih igraca prije svega pirlo,boateng,zambrota i jos neki nemaju pravo nastupa,ali o5 je trebalo mnogo bolje.Tottenham bio jos gori ali eto ona kontra je odlucila,koliko su samo grubo igrali,pa u prvom poluvremenu ubili su igrace milana, sudija je trebao jos tada pokazati neki karton kako bi se igra smirila.U drugom poluvremenu milan je bio bolji ali nedovoljno konkretan,tottenham se u tim trenucima samo branio.crouch je cijelu utakmicu provocirao gatusa,pa i ne cudi zasto je onoliko gatuso poludio plus sto je svaki igrac tottenhama isao grubo na njega.Onaj start flaminia bio je veoma ostar ali ja mislim da mnogi pretjerujete jer uopste nije dirao corluku nego samo loptu ali je corluka nezgodno pao pa se povrijedio. i na kraju cist gol ibre je ponisten zbog navodnog faula,nema govora da je bilo rijec o offsideu kako neki govore, ono nije ni blizu offsidea.
Mislim da milan ima sansi u revansu ipak nije tottenham toliko dobra ekipa,jos ako se vrati makar boateng,ali eto vidjet cemo.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 feb 2011, 01:38

Kako su svi brzi da osude Gatuza i njegove napade al niko da kaze kako je covjeka nazivcirao onaj glupan od Francuskog smeca od sudije. Prvo cist faul nad Ibrom na 17 metara u prvom pa onda takodje laktusa nan Ibrom u 16 metara i jos nekoliko istih u prvom poluvremenu i to sve bez faula a kamoli kartona. Zidovi jesu bili bolji u prvom nema sta al kriteriji Francuskog degenerika su mozda za nase Premier lige a mozda nisu ni za to. Ne branim Gatuza al mogu se zamislit u njegovoj situaciji jer da sam ja bio tamo polomio bih pola Zidova kad bih mogao jer njima su laktuse i ostali startovi prolazili al ne i Milanu kad su poceli igrat na isti nacin u drugom poluvremenu misleci da ce glupan imati isti kriterij al naravno nije, naime zidovi su najbogatiji na svijetu...

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 16 feb 2011, 03:33

Joj WAS FüR EIN SCHWEIN! WHAT A A**HOLE! KAKAV IDIOT!

slika
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 16 feb 2011, 03:35

Interista di cuore je napisao/la:
i da,jos nista nije gotovo,ako Ibra bude imo svoju noc u revansu ovaj Tottenham se moze proc. ;)
Dobar vic :lol:

Ibrahimovic je u knock out fazi odigra preko 20 utakmica i samo je arsenalu prosle godine dao gol...cim neke vaznije utakmice dodju(protiv jacih ekipa) ovaj lik se izgubi ko abdest .

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 16 feb 2011, 03:39

IBRAHIMOVIC IGRAO JE 12 UTAKMICE PROTIV ENGLESKE EKIPE I NIKAD NIJE POBIJEDIO :lol: :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 feb 2011, 09:37

Ajde da i ja kazem koju rec.
Milan je ocekivano bio los. Nema tu kreacije, nema ni sigurnosti pozadi.
Seedorf :!: :?:
Sredina sa trojicom DMova - strasno.
Antonini i Abate nisu dobri za ovaj nivo takmicenja.
Sem napada, Milan nema nista vise sto je na vrhunskom nivou.
Moderni fudbal se igra preko bekova, tranzicione faze oni iznose, a gde su tu Milanovi bekovi? Pogledajte samo Italiju iz 2006 (Grosso i Zambrotta) i Brazil 2002 (Cafu i RCarlos) i sve je jasno kako se pravi visak. Od Juventusa, Milana i Rome, po nekoliko spanskih i engleskih klubova iz sredine tabele ima bolje bekove. Tottenham je jedan od njih.
Pominjete Ibrahimovica - pa on je juce bio playmaker. Robinho je vasarski igrac (uvek i bio), a Pato ne moze da igra zajedno sa Zlatanom, jer je i on CF. Falio je Cassano, da to sve poveze.
Milanu su potrebni bekovi, zamena za Nestu (koji je jedva hodao u poslednjih 10 minuta), playmaker i novi deep-laying playmaker (kao Pirlo) vrh klase, da bi to bila konkurentna ekipa u Evropi. 4-5 igraca za prvu postavu, uz TSilvu na stoperu, Boatenga (Flaminija treba sutnuti) i Merkela u sredini, jer oni znaju nesto da odigraju i prema napred.
Era Gattusa, Ambrosinija, Pirla, Seedorfa i drugih je davno prosla. Milan tu samo gubi pare na plate, a ne dobija nista. Kad se njih budu otresli i doveli nove igrace, bice opet LS contender i ekipa koju limitirani Spursi (zatvoris im Modrica i RvdVa, i oni se raspadnu) ni u snu ne bi izbacili u 2 utakmice.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 16 feb 2011, 10:52, ukupno mijenjano 2 puta.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 feb 2011, 10:06

Iako nisam navijac Milana, drag mi je kao tim. No nazalost u bliskoj buducnosti nemaju nikakve sanse da postignu nesto na internacionalnom planu. Jednostavno zato sto je italijanska liga sr.... Nijemci su ih prestigli i otisli daleko ispred njih. Svake godine sve manje i manje navijaca na stadionima i rijetko ko odkupljuje TV prava za italijansku ligu. Nekvalitet i korupcija ih unistavaju.
Sto se Milana tice, oni bi trebali uzeti sebi nekoga trenera kao sto je Van Gaal iz Bayerna da im malo podmladi ekipu, neshvatljivo mi je da nemaju svojih talenata, nego uzimaju samo stare igrace iz drugih klubova ili dovode mlade iz Brazila. Pa gdje je da Milanska fudbalska skola?
Ako vec dovode sa strane igrace neka dovedu barem mlade i kvalitetene,igrace tipa Neymar iz Brazila.
Ovako ce se zavrsiti samo sve na gradskom derbiju sa Interom, koji ce vjerovatno isto izletiti iz CL protiv Bayerna.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 16 feb 2011, 10:21

Nisam navijač,nisam simpatizer,nisam član rosonerskog lobija u Bosni i Hercegovini,ali isto tako nisam došao na temi da bih pljuvao.
Jednostavno sam sam očekivao daleko bolju predstavu od Milana,al i onakav Tottenham je djelovao puno bolje na terenu, Rafael je pokazao još jednom kvalitet i po meni najviše zahvaljujući njemu i vuku Redknappu Hotspuri sad imaju pravo dobru situaciju pred revanš meč,a još ako budu u sastavu imali oporavljene,šanse Milana su veoma male,iako sam prije početka utakmice njima davao veće šanse...
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 16 feb 2011, 10:34

Nadam se da neće obnoviti ugovore sa seedorfom,ambrosinijem,gattusom pa i pirlom iskreno,ako je potrebno. Kao što kaže magica njihovo vrijeme je prošlo, već podavno.
Super ako je istina da je galijani dogovorio dolazak gansa u julu, treba nam još jedan dva na sredini, volio bih polija recimo. Lijevi bek je više nego potreban nema se šta objašnjavati. Astorija da mjenja nestu, kako su juve i inter tu obavili dobar posao. Abate može ostati ako se ovi pokupuju. Uz pravo da igraju cassano,emanuelson mogu se veće stvari očekivati.

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 16 feb 2011, 10:46

Gledao sam mec sinoc i mogu reci da je golman Totenhema spasio 2 cista
gola i onda pogresan pas Ibrahimovica daje kontru Totenhemu koji ove
sanse ne propusta.
Flamini je trebao biti iskljucen a sto se tice svih desavanja na terenu po
meni sudija je glavni krivac za sve jer je dozvolio od pocetka udaranje i
provociranje na terenu tako da ovaj ne bi trebao suditi vise ligu sampiona.
Inace ne navijam za AC Milan! ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []